Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Сентябрь » 11 » "Тайм" "вимучив" перемогу
18:14
"Тайм" "вимучив" перемогу
инний чемпіон України, футзальний "Тайм", здобув другу перемогу поспіль у національному чемпіонаті. Команда Станіслава Гончаренка у непростому поєдинку із луганською "ЛТК" вимучила для себе позитивний результат. Героєм зустрічі став "таймівець" Валерій Легчанов, який наприкінці зустрічі забив переможний гол.

До звітного протистояння команди підійшли із кардинально протилежним настроєм. Якщо чинні чемпіони України у першому турі декласували володаря національного кубка - харківський «Локомотив – 7:1, то луганчани вдома поступилися дебютанту чемпіонату - севастопольському «ПФС» - 0:3.

Попри це, у грі із чемпіоном України глядачі побачили зовсім іншу луганську команду. Колектив Валерія Туркіна зумів створити певні проблеми «машині» Станіслава Гончаренка. Утім, створити сенсацію гостям не вдалося…

Із перших хвилин матчу «таймівці» прогнозовано захопили ініціативу. Натомість гравці «ЛТК» побудували свою гру від захисту, зробивши акцент на контратаки. Повести у рахунку «таймівці» могли уже у дебюті матчу. Дмитро Бондар накрутив захисника і пробив по воротах. «Смугастий», зрокошетивши від захисника гостей, «поцілував» стійку воріт. Через кілька хвилин чудову нагоду пробити Ципуна втратив Кондратюк. Олександр, вийшовши фактично сам на сам, переграти кіпера не зумів. Незважаючи на те, що «Тайм» атакував і створював гольові моменти, така гра наставника чемпіонів не влаштовувала. У середині тайму Станіслав Гончаренко взяв тайм-аут. Схоже, слова тренера таки позитивно подіяли на гравців «Тайму». Після хвилинної перерви діючі чемпіони повели у рахунку. Чепорнюк «накрутив» Золотухіна і пробив низом – Ципун безсилий -1:0. Утім, раділи господарі недовго. Не пройшло й хвилини, як підопічні Туркіна відновили паритет у рахунку. Ципун віддав блискучу передачу на Ятла, Віталій у штрафному майданчику віддав зрячий пас на Стрільця, який «стрільнув» у мішень - 1:1.

У другій половині матчу малюнок гри не змінився: «Тайм» атакував, «ЛТК» захищалася. Здавалося, після перерви «таймівська» «машина» по-справжньому візьметься за справу і забезпечить собі комфортну перевагу у рахунку. Особливо тоді, коли у середині другого тайму другу жовту картку отримав Тмьонов. Утім, реалізувати більшість львів’яни не зуміли. Коли до сенсації залишалося п’ять хвилин, «Тайм» таки забив. Рятівником команди Гончаренка став Легчанов. Валерій ціною пошкодження добив м’яча у сітку, після того, як Ципун парирував удар Якуніна. Відігратися луганські футболісти не зуміли…

Футзал. Чемпіонат України. Другий тур

"Тайм" (Львів) - "ЛТК" (Луганськ) - 2:1 (1:1)

Голи: Чепорнюк, 15, Легчанов, 35 - Стрілець, 16

"Тайм": Лисенко, Кондратюк, Овсянніков, Легчанов, Якунін, - Чепорнюк, Павленко, Д. Бондар, О.Бондар, (Макаєв)

"ЛТК": Ципун, Тмьонов, Стрілець, Дрьомов, Юрков, - Заворотний, Ятло, Івонко, Золотухін

Попередження: Тмьонов, 2

Вилучення: Тменов, 28 (повторне попередження)

ИСТОЧНИК: http://turnir.com.ua/futzal/11092009-tajm_vimuciv_peremogu

Просмотров: 850 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz