Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Август » 15 » "Тайм" виграв львівський міжнародний турнір з футзалу
11:16
"Тайм" виграв львівський міжнародний турнір з футзалу

Торік у фіналі міжнародного турніру в Чехії "Тайм" у серії післяматчевих пенальті переміг донецький "Шахтар". "Гірникі" тоді тренував Олег Солодовник. Тепер у Львові ситуація повторилася із новою командою іменитого українського фахівця – "Іберія-Стар". Після гри Олег Петрович пожартував: "Оскільки нас перемогли, "Тайм" буде знову чемпіоном України. Для них це хороша прикмета".

Головну ударну силу грузинської «Іберії-Стар» складає когорта бразильців. Двоє з них добре знайомі українським уболівальникам – Ромаріо та Фумаса. Вони виступали за «Шахтар». Із перших хвилин гри «Іберія» застосувала пресинг. Спершу галичани, здалося, не були готові до такої агресивної гри суперника. Але потроху «Тайм» зумів перехопити ініціативу. Особливо добре вдавалося затиснути суперника на його половині майданчика четвірці Овсянніков-Якунін-Бондар-Кондратюк. Друга четвірка «Тайму» Шуст-Павленко-Оліщук-Скорий не так ефектно втримували натиск «бразильських» грузинів.

Бразильці чудово діють в нападі, руйнування ж їм вдається не так добре. Гравці «Іберії», не зумівши заволодіти тотальною перевагою, почали порушувати правила. Причому на фоли вони наражалися у достатньо простих ситуаціях, у центрі майданчику. Впродовж стартових п’яти хвилин у їхньому пасиві уже було 3 команді фоли. Ще шість хвилин і за шостий фол команду Солодовника було покарано десятиметровим. Овсянніков «Іберію» пробачив. Після його удару м’яч поцілив у штангу. А на 14 хвилині гри глядачі побачили перше взяття воріт. Швидка контратака «Тайму» завершилася … взяттям воріт Іваняка. Скорий «обрізався», і у зворотному напрямку із м’ячем побігли бразильці. Своїм шансом вони скористалися сповна – 0:1. Зрівняти рахунок «Тайму» вдалося ще у першому таймі. За 3 хвилини до перерви «Іберія» заробила сьомий командний фол. Стандарт чітко реалізував Павленко - 1:1.

Після перерви на майданчику точилася рівна боротьба. При виході першої четвірки львів’ян, грузинська команда практично не загрожувала володінням Іваняка. При зміні ж четвірки «Тайму» у нашого стража воріт роботи більшало. Але забити так ніхто і не зміг. Навіть вихід п’ятим польовим Якуніна за півтори хвилини до кінця гри не приніс господарям бажаних дивідендів.

В серії ж післяматчевих пенальті влучнішими були «таймівці». Овсянніков, Кондратюк, Бондар, Якунін та Павленко не схибили. З-поміж гравців Іберії не забив Жоан. Він влучив в штангу. Відтак, 5:3 – «Тайм» здобуває перший «Кубок Львова».

Львівська футзальна «Енергія» у матчі за третє місце на міжнародному турнірі «Кубок Львівщини» реабілітувалася за попередню ганебну гру із «Лємбергом». Попри не надто виразний перший тайм у матчі з луганською «ЛТК», підопічні Микола Сича впевнено провели другу 20-хвилинку і святкували перемогу з рахунком 9:4.

Уперше у стартовому складі «енергетиків» на майданчик вийшов Олександр Бондар. Замінив він у другій четвірці росіянина Олексія Петрушина. Якщо відверто, то такий хід від наставника «Енергії» дав свої плоди. Утім, про все за порядком.

Першу половину першого тайму «енергетики» провели беззубо, особливо в атаці. «Зелено-білі» найчастіше свої атаки завершували або неточними передачами, або прямолінійними ударами по воротах, з якими впевнено справлявся воротар Володимир Удовиченко. Натомість молода та амбітна луганська команда гідно огризалася на контратаках. Одна з них у середині тайму завершилася для «енерргетиків» плачевно. Ануфрієв метрів з 6-ти пробив для Кардаша надто складно. Після цього «Енергія» в атаці зіграла цікавіше. А ще найцікавіше, що пройшла комбінація Романов – Струк – Бондар. Олександр забив свій перший м’яч у «зелено-білій» футболці після повернення до «Енергії». Загалом, друга четвірка львів’ян хоч і діяла далеко не безгрішно, однак з появою Олександра Бондара у ній, виглядала цікавіше у порівнянні з попередніми матчами. Другий гол «Енергії» на останній хвилині першого тайму – заслуга Андрія Федюка. Капітан «Енергії» чудово зіграв у відборі і віддав зрячий пас на Рогачова. Євген свій шанс не змарнував.

У другій половині матчу ми побачили зовсім іншу «Енергію», команду, яку ми привикли бачити. Швидкий перехід від оброни в атаку, гра у відборі на межі фолу та велика кількість гольових моментів. Утім, без огріхів не відбулося. Команда хоч і забила сім голів у другому таймі, однак пропустила три. Відтак, працювати ще є над чим: як і над оптимальним складом, так і над вдосконаленням гри в атаці та обороні. Все-таки поява в основі Олександра Бондара (замінив Олексія Петрушина) дала свої плоди. Утім, остаточні висновки робити за підсумками одного матчу рано. Зробимо це хоч б після міжнародного турніру у Луганську, який стартує 19 серпня.

ИСТОЧНИК: http://turnir.com.ua/futzal/16082010-tajm_vigrav_lvivskij_miznarodnij_turnir_z

Просмотров: 666 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz