Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Ноябрь » 5 » «Тайм» - «Ураган» - один удар, три очки
19:27
«Тайм» - «Ураган» - один удар, три очки
Львівський «Тайм» у межах 9-го туру чемпіонату України приймав івано-франківський «Ураган». Долю протистояння вирішив влучний удар на 20-й хвилині Олександра Кондратюка, який скористався помилкою свого колишнього партнера по команді Сергія Чепорнюка.

Івано-франківський «Ураган» зараз є єдиною українською командою, укомплектованою трьома бразильцями. Темношкірі футзалісти в Україну прибули кілька тижнів тому. У новій команді вони дебютували тиждень тому. Тоді «Ураган» з рахунком 3:0 програв харківському «Локомотиву». У протистоянні із «Таймом» наставник івано-франківців вирішив обмежити час перебування на майданчику своїх легіонерів. Вони увійшли в гру лише після перерви.

Почали ж «ураганівці» не погано. Вони раз по раз загострювали гру поблизу воріт Євгена Іваняка. Але згодом «Тайм» перестав грішити браком і вирівняв гру. А на 20-й хвилині господарі забили. Відзначився після помилки Сергія Чепорнюка Олександр Кондратюк.

Після перерви гості хоча і створили кілька небезпечних моментів, але потішити своїх уболівальників взяттям воріт не змогли. Не допоміг «Урагану» і вихід п’ятого польового гравця. Відтак, 1:0 «Тайм» здобуває важливу перемогу над «Ураганом».

Післямова


Станіслав Гончаренко, головний тренер «Тайму»: «Діями підопічних задоволений. Не можу сказати, що гра була рівною. По стратегічним функціям ми контролювали гру. Хлопці потроху стають такими, як раніше, якими вони мають бути.

Сержао, гравець «Урагану»: «Ми знову багато створили, але нічого не реалізували. Перемагає той, хто забиває. Прикро, що «Ураган» програв. Я в хорошій фізичній формі. Багато тренуюся, тому почуваюся добре. Жодних проблем із адаптацією не має. А чому так мало граю? Думаю, з часом буду виходити на майданчик частіше.

ИСТОЧНИК: http://fctime.lviv.ua/content/view/595/2/

Просмотров: 586 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz