Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Октябрь » 8 » Тайм: пресс-конференция после Венгрии
01:44
Тайм: пресс-конференция после Венгрии
Сьогодні в офісі «Тайму» наставник команди Станіслав Гончаренко разом зі своїми підопічними Сергієм Чепорнюком та Дмитром Бондарем підбили підсумки виступу «червоно-чорних» в груповому етапі Кубка УЄФА й розповіли про підготовку до гри із донецьким «Шахтарем».

- В Дебрецені ніхто не травмувався? Усі готові до гри із «Шахтарем»?
Станіслав Гончаренко: На щастя, ніхто не травмувався. Єдине, рецидив травми в Макаєва, мікротравма в Лисенка. Але в нас є кілька днів, впродовж яких, сподіваюся, усі відновляться.  Зрозуміло, що протистояння із «Шахтарем» є дуже важливим. Воно визначить одноосібного лідера чемпіонату, тому, можна сказати, що на кону гри в Донецьку не три, а шість очок. В «Шахтарі» зібралися дуже хороші виконавці. У грі із «Кардиналом», «гірники», мабуть трохи недооцінили суперника. Будемо ретельно готуватися до матчу із донеччанами. Матчі в Дебрецені забрали в команди багато сил, емоцій. Тому зараз потрібно правильно спланувати підготовку, аби у всеозброєнні підійти до матчів чемпіонату. Взагалі, у нас непростий календар. Матчі ми гратимемо 10, 16, 21 (перенесена гра з «Севастополем»), 25-го числа граємо в Житомирі, 31 у нас дербі з «Енергією»,  4 листопада ще одне місцеве дербі із «Кардлиналом», а 8 листопада на нас очікує дуже принципова гра в Івано-Франківську.

- В період літнього міжсезоння в Чехії «Тайм» обіграв одну із кращих команд російського чемпіонату "ТТГ-Югра". Тобто, кращі представники Росії «червоно-чорним» по зубам чи не варто робити поспішних висновків після однієї гри міжсезоння?
Дмитро Бондар: «ТТГ-Югра» грав основним складом, в них є хороші легіонери, з якими ми були на рівних. Якби в першому таймі ми забили б десятиметровий, то перемогли б переконливіше. А так, не забили, трохи розслабилися, пропустили гол. Основний час завершився внічию 4:4, а в додатковий час ми перемогли. А так, гра була рівною, тож можна зі всіма на рівних грати.

- А з іспанцями теж можна на рівних грати?
Д.Б.: Російські клуби ж грають з іспанськими на рівних, тож і нам це, впевнений, під силу.
Сергій Чепорнюк: Я теж вважаю, що ми готові грати із кращими командами Європи. Візьміть ту ж італійську команду «Лупаренсе», яка входить до когорти провідних у Старому світі. З італійцями ми зіграли на рівних, так чому б нам так само не грати із росіянами чи іспанцями?

- Порівняйте, будь ласка, угорське «Береттайфалу» та молдовське «Торнадо» із українськими командами?
С.Г.: Потрібно визнати, що рівень цих двох команд не відповідає статусу етапу Кубка УЄФА – основного раунду. «Береттайфалу» за кваліфікацією не може конкурувати із нами чи «Лупаренсе», а тим паче із російськими чи іспанськими клубами. Остання гра угорців з італійцями підтверджує мої слова. Ці команди з різних планет, різного футзалу. Якщо «Береттайфалу» та «Торнадо» порівнювати із командами українського чемпіонату, то молдаванам в нас би взагалі нічого «не світило», а угорці за сприятливих обставин могли б поборотися за місце в десятці.    
 

ИСТОЧНИК: http://fctime.lviv.ua/content/view/314/2/

Просмотров: 908 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz