Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Апрель » 3 » «Тайм» не спинити. «Червоно-чорні» перемогли ТВД
09:15
«Тайм» не спинити. «Червоно-чорні» перемогли ТВД
У першому матчі другого етапу чемпіонату України «Тайм» переміг ТВД - 6:1.

В цьому протистоянні чимало роботи мали арбітри. Їм часто доводилося фіксувати порушення правил і вислуховувати обурливі вигуки учасників гри. Наставник «Тайму» Станіслав Гончаренко впродовж матчу постійно закликав своїх підопічних не реагувати на фоли суперника й не наражатися на необов’язкові попередження від арбітрів.

Стосовно самої ж гри, то «Тайм» володів територіальною перевагою, а ТВД побудував гру від оборони, регулярно здійснюючи небезпечні рейди до воріт суперника. На 15-й хвилині «червоно-чорні» врешті забили. Завершальний удар завдав Ільдар Макаєв. Взяття воріт, як і усі подальші, «таймівці» присвятили народженій цього тижня доньці Віталія Скорого. За дві хвилини раділи вже «будівельники». Андрій Засенко поновив паритет. Знову вийти уперед номінальним господарям вдалося ще до перерви. На 18-й хвилині забив Денис Овсянніков.

Після перерви голи залітали лише у ворота ТВД. Впродовж заключних дев’яти хвилин матчу «таймівці» відвантажили у ворота «будівельників» ще чотири голи. На 31-й хвилині відзначився Легчанов. Для "Тайму" цей влучний удар був сотим у цьому чемпіонаті. Згодом "теведистів" засмучували Олександр Бондар, авто-гол в пасиві Юрія Хавера, а крапку в протистоянні поставив Віталій Скорий. Відтак, 6:1 чергова перемога «Тайму».

ИСТОЧНИК: http://fctime.lviv.ua/content/view/463/2/

Просмотров: 768 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz