Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Ноябрь » 4 » Струк: У матчі із Парагваєм ми заслуговували на перемогу
00:14
Струк: У матчі із Парагваєм ми заслуговували на перемогу
Гравець «Енергії» та національної збірної України Степан Струк в інтерв’ю прес-службі львівського клубу поділився враженнями від стартового матчу «синьо-жовтих» на чемпіонаті світу (Україна – Парагвай 3:3).

- Враження від того матчу двоякі, - каже Степан. – З одного боку, добре що вдалося наприкінці гри відігратися. З іншого, ми не реалізували багато гольових моментів. Зважаючи на перебіг гри, наша команда заслуговувала на перемогу. Треба працювати над реалізацією. У нас були гольові моменти при рахунку 0:0, якби ми першими забили, гра могла мати інший сценарій. Але наша команда пропустила і ми опинилися у ролі наздоганяючих.  

- Яка була тренерська установка на матч із парагвайцями?

- Ми повинні були пресингувати, грати на перемогу.  

- Парагвай – один із фаворитів нашої групи?

- Не варто списувати з рахунків і інші дві команди. Таїланд – дуже швидка команда. Тим паче, що вони грають удома. На матч Таїланд – Україна прийде багато людей, це ж буде вихідний, а тому у господарів буде шалена підтримка. Перед своїми уболівальниками збірна Таїланду буде бігти вперед. Думаю, з ними буде важкий матч. Збірна Коста-Ріки виглядає слабшою, чим інші наші суперники, але це ще не означає, що з цією командою буде простий матч.

- Як тобі організація чемпіонату світу?

- У мене не має з чим порівнювати, тому важко оцінити організацію турніру. На чемпіонаті світу граю вперше. В принципі, зауважень в мене до організаторів не має. Єдине, до залу довго добиратися. У Бангкоку часто виникають автомобільні затори, тому до залу добираємося не швидше, чим за 45 хвилин.

- Які ще матчі вдалося вживу переглянути?

- Переглядали матч Таїланд – Коста-Ріка. А учора їздили на гру Іспанія – Іран. Цікава була гра. В першому таймі збірна Іспанії повністю переважала суперника. А після перерви гра змінилася. Команда Ірану дала бій фавориту усього чемпіонату світу і, навіть, могла перемогти. Мабуть, іспанці в другому таймі розслабилися.       

- Із харчуванням в Бангкоку не має проблем, є європейські страви?

- Так, ми переважно їмо європейські страви, жодних проблем не має у цьому плані.   

ИСТОЧНИК:http://www.energia.lviv.ua/news/intervju/642-struk-u-matchi-iz-paragvaem-my-zaslugovuvaly-na-peremogu.html

Просмотров: 481 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz