Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Сентябрь » 13 » Стефанків: Жеребкування було явно не прихильним до «Енергії»
22:01
Стефанків: Жеребкування було явно не прихильним до «Енергії»
У розіграші Кубка УЄФА 2012-2013 років львівській «Енергії» із самого початку не таланило із жеребкуванням. Нам випали достатньо сильні суперники в основному раунді євротурніру, на стадії елітного раунду ми знову в групі смерті.

 

І як тут не згадати міні-турнір в чеському Хрудімі. «Ера Пак» там посів друге місце, а «Енергія» - перше. І порівняйте наших і їхніх суперників (Усі групи елітного раунду Кубка УЄФА можна переглянути тут). 

Клубній прес-службі результати жеребкування прокоментував президент клубу Олександр Стефанків. 

- Як оціните результати жеребкування?

- Напередодні сподівалися, що жереб буде милостивим до «Енергії». Але цього разу не судилося. Нам попалася найсильніша сіяна команда та найсильніша несіяна. А відтак, можна сказати, що жеребкування було явно не прихильним до «Енергії». Хоча, з іншого боку, цікаво буде подивитися де на тлі таких суперників перебуває чемпіон України «Енергія».    

- Хто на вашу думку фаворит групи – «Ель Посо Мурсія» чи «Динамо»?

- Як на мене, це два рівноцінні претенденти на перемогу і в боротьбі між ними вирішиться доля путівки у Фінал чотирьох. Комусь віддавати перевагу не буду. Хоча, можливо рідні стіни можуть допомогти «Ель Посо Мурсії». Ми ж бачили в Чехії, що симпатії суддів були на стороні господарів. Зважаючи на цей досвід, можливо, певна перевага в елітному раунді буде в іспанців.

- «Нікарс» випадає із рівня учасників нашої групи?

- «Нікарс» не можна назвати аутсайдером групи. За латвійців грають досвідченні футболісти, в розіграші Кубка УЄФА вони виступають не перший рік. Прибалти достатньо хорошого рівня. Думаю, їх можна назвати середняком. Це десь наш рівень. Сподіваємося, «Енергія» не буде статистом в елітному раунді. Але якщо реально оцінювати співвідношення сил, то у нашій групі є дві дуже сильні команди та дві середнього рівня. 

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/novyny-klubu/585-stefankiv-zherebkuvannja-bulo-javno-ne-pryhylnym-do-energiji.html

Просмотров: 471 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz