Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Октябрь » 9 » Стефанків: Завдання вийти у Фінал чотирьох ніхто не скасовував
11:15
Стефанків: Завдання вийти у Фінал чотирьох ніхто не скасовував
Президент «Енергії» Олександр Стефанків напередодні поїздки в Іспанію в інтерв’ю клубній прес-службі розповів про власні очікування від елітного раунду Кубка УЄФА.

- Олександр Миколайович, з яким завданням вирушає «Енергія» в Іспанію, де відбудуться матчі елітного раунду?

- Безперечно, із завданням перемагати. Ніхто не скасовував завдання вийти у Фінал чотирьох. Ми розуміємо, що у суперечці із топ-командами Європи, виконати його буде дуже важко. Тим не менш, «Енергія» боротиметься за перемогу і шукатиме ходи для того, щоби протистояти цим грандам. Це може бути гра вп’ятьох, грамотне використання стандартів і, звісно, команда повинна показати самовіддачу, характер.

- Погодитеся, що «Ель Посо Мурсія» і «Динамо» гідні того, аби бути суперниками по Фіналу чотирьох?

- Так, звісно. Обидві команди заслуговують на місце у Фіналі чотирьох. Більше того, я би сказав, що «Ель Посо Мурсія» і «Динамо» є претендентами на Кубок УЄФА.

- Відразу після жеребкування ви заявили, що «Ель Посо Мурсія» та «Динамо» - команди приблизно одного рівня. Такої ж думки дотримуєтеся і зараз?

- Напевно, скажу те ж саме – «Ель Посо» має перевагу рідних стін. А по потенціалу, розвитку футзалу в цілому, Росія трохи попереду. Тим паче, що «Динамо» може бути більш голодним до перемоги в Кубку УЄФА. Але в будь-якому випадку це буде гра двох більш-менш рівних суперників, в якій може усе вирішитися.  

- Як і в основному раунді Кубка УЄФА, «Енергія» міні-турнір в Мурсії розпочинає матчем із господарями. Це плюс чи мінус для «зелено-білих»?

- В цьому випадку, думаю, це плюс. «Ель Посо», вочевидь, мало уваги приділяє українському футзалу. Можна припустити, що іспанці недооцінюють «Енергію». Це може зіграти нам на руку, чим потрібно скористатися.

- Кадрових проблем в «Енергії» зараз не має?

- Мікротравми мають Чепорнюк та Якунін. Є підстави сподіватися, що вони до ігор елітного раунду підійдуть в бойовій готовності. Єдиною нашою кадровою втратою є Тригубець, який, на жаль, вибув на довший термін.

- Із акліматизацією та втомою від подорожі в Іспанію проблем не виникне?

- Сподіваємося, що не виникне. Через незалежні від нас причини, «Енергія» прибуде в Мурсію у день гри. 9-го жовтня ми вирушаємо в Польщу, де переночуємо та проведемо тренування. А 10-го числа будемо уже в Мурсії.

- Поразка від «Урагану» вплинула на психологічний стан «енергетиків»?

- Безперечно, це був болючий, неприємний укол для усіх нас. Це трохи насторожує. Можна говорити про те, що команда не стабільна. Приємно було спостерігати за «зелено-білими» в Луганську, де вони розгромили ЛТК. Приємно було дивитися на гру львів’ян із «Локомотивом», коли вони діяли по грі і добилися результату. А ось матч в Івано-Франківську розчарував. Наразі в нас не має стабільності. Мало забиваємо, погано реалізовуємо свої моменти. Прикро, що не в найкращій формі ті гравці, які повинні забивати. Тільки Павленко більш-менш в нормі, а Макаєв, Овсянніков, тобто ті люди, які повинні забивати, ще не в оптимальних кондиціях. Проблеми, безперечно є, але сподіваємося, що на свій рівень ми вийдемо в Іспанії.

- Останнє питання. Якщо «Енергія» в елітному раунді не посяде перше місце, то виступ «зелено-білих» в єврокубках вважатиметься невдалим?

- Ні, так говорити не можна. Оцінюватимемо наш виступ за підсумками трьох ігор. Можна посісти і останнє місце, але показати хорошу гру і гідний результат. Тому говорити про те, що якщо ми не перші, то це провал, не можна.

 ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/intervju/614-stefankiv-zavdannja-vyjty-u-final-chotyroh-nihto-ne-skasovuvav.html

Просмотров: 455 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь
«  Октябрь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz