Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Сентябрь » 1 » Стефанків: Трагедії із поразки ми не робимо
12:08
Стефанків: Трагедії із поразки ми не робимо
Президент «Енергії» Олександр Стефанків прокоментував клубному сайту підсумок матчу за Суперкубок України.

- Олександр Миколайович, як оціните гру «Енергії» в Івано-Франківську?

- Відчувалося, що зараз лише старт сезону. Хоча обидві команди одна-одну добре знають. Гра не була видовищною, але дуже напруженою. Вважаю, що, в цілому, «Енергія» переважала «Ураган» по грі. Забитий Чепорнюком гол є підтвердженням моїх слів, рахунок став 3:2 на нашу користь і, здавалося щонайменше основний час завершиться нічиєю. Але, мабуть, фактор свого поля, фактор свого уболівальника, аура, яка панує на іграх в Івано-Франківську, зіграли свою роль. Павленко у простій ситуації зрізав у власні ворота. Фатальною стала помилка Якуніна. Ми стали на старі граблі – замість того, аби самим забивати, «привозимо» гол у власні ворота. Але трагедії із поразки в матчі за Суперкубок ми не робимо. Наше головне завдання – повернення чемпіонства.

- Чи можна об’єктивно оцінити співвідношення сил «Урагану» та «Енергії» у матчі, в якому не грали троє новобранців івано-франківської команди?

- Вочевидь, щось вноситься нове. Хоча в цій ситуації, коли бразильці проходять процес адаптації, їхня присутність на майданчику була би перевагою «Енергії». Це моя суб’єктивна думка. За відсутності трьох бразильців, з’явився шанс в українських гравців довести свою кваліфікацію, потрібність команді. Тому на гру проти «Енергії» вони вийшли із подвійною мотивацією. Звісно, в «Урагану» є додаткові ресурси, але і «Енергія» не зіграла у свою силу. Здатні додати Павленко, Якунін, Легчанов.

- Зважаючи на кадрові зміни в «Енергії», команда, у порівняні із минулим сезоном стала сильнішою, слабшою чи залишилася на своєму рівні?

- Зважаючи на кадрові зміни, «Енергія» стала більш стабільною. Станіслав Гончаренко має у розпорядженні людей, яким він повністю довіряє, набір яких йому дозволяє маневрувати складом. Впродовж сезону воно повинно позначитися на наших результатах. В матчі за Суперкубок Чепорнюк був одним із кращих на майданчику, він безболісно увійшов в гру. Коваль в Івано-Франківську показав не найкращу свою гру, але за потенціалом та розумінням гри він також здатен бути одним із лідерів «Енергії». Загалом, склад нашої команди достатньо рівний. Станіслав Гончаренко не раз доводив, що цим складом можна добиватися максимальних результатів. Звісно, якщо, не дай Бог, по завершенні двох кіл результати будуть незадовільні, робитимемо оргвисновки.

- Олександр Миколайович, в Екстралізі буде 7 чи 8 команд? Команда із Покровки не гратиме в еліті чи про це ще зарано говорити?

- Майже на 99 відсотків команда із Покровки відмовиться від участі в Екстралізі. Дуже шкода, що буде 7, а не 8 команд. Не приємна ситуація. Але ми до цього готові. Крок за кроком потрібно буде такі мінуси усувати, щоби у майбутньому такі ситуації не повторювалися.

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/novyny-klubu/151-stefankiv-tragediji-iz-porazky-my-ne-robymo.html

Просмотров: 553 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz