Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Январь » 16 » Стефанків: Ще до кінця місяця в нас можуть з’явитися іноземці
21:30
Стефанків: Ще до кінця місяця в нас можуть з’явитися іноземці
Президент «Енергії» Олександр Стефанків розповів клубній прес-службі про призначення Миколи Сича головним тренером команди та про трансферну роботу клубу.

- Чому було прийнято рішення довірити команду Миколі Анатолійовичу Сичу?

- У нас була з ним домовленість про те, що він позбудеться приставки «в.о.» у тому випадку, якщо команда на хорошу рівні проведе три матчі – проти ЛТК, «Локомотиву» та «Урагану». В цих іграх ми здобули 2 перемоги та 1 програли. Поступилися «Локомотиву». Був на тому матчі і усе бачив. По грі супернику ми не програли, заслуговували на нічию. Тому, можна стверджувати, що усі 3 матчі ми провели на хорошому рівні. В останній із них «Енергія» здолала «Ураган» і тим самим довела, що із бразильцями можна грати і перемагати.  Як наслідок, Микола Сич позбувся приставки. Йому не потрібен час на вивчення команди, адже, як відомо, «коней важко замінити на переправі».

- Завдання в «Енергії» не змінні?

- Так, не змінні. Хоча ми розуміємо, що воно ускладнюється. Адже наші конкуренти – «Єнакієвець» та «Ураган» підсилилися бразильцями. Тим не менш, ми повинні перемогти в чемпіонаті та розіграші Кубка України.

- Не плануєте підсилити склад «Енергії»?

- Головний тренер повинен подумати і надати нам свої пропозиції. Зрозуміло,  було би добре підсилитися 1-2 хорошими футболістами. На українському ринку нам таких знайти не вдалося. Працюємо на російському ринку. Але росіяни мають значно більші фінансові вимоги, чим українці. Розглядаємо варіант із запрошенням в «Енергію» бразильців. До сьогоднішнього дня наш клуб намагався обійтися без легіонерів. Зараз ситуація може змінитися і ще до кінця місяця в нас можуть з’явитися іноземці. Хоча, не відкидаю, новобранців може і не бути. Тоді наявні гравці повинні будуть добиватися результату.

- «Ураган» і «Єнакієвець» запросив бразильців, про яких можна було зібрати інформацію, поцікавитися думкою їхніх колишніх тренерів. Олег Петрович Солодовник взяв тих, з ким раніше працював. Як «Енергія» спробує мінімалізувати ризики із запрошенням бразильців?

- Будемо розглядати кандидатури тих, хто уже пограв в Європі, адаптований до наших умов. Найоптимальнішим варіантом є запрошення бразильців із російського чемпіонату. В такому випадку матимемо справу із футболістами, які розуміють російську мову та будуть знайомі із умовами перебування в Східній Європі. Ми не збираємося запрошувати бразильців на перспективу, а для виконання конкретних завдань.

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/novyny-klubu/704-stefankiv-sche-do-kincja-misjacja-v-nas-mozhut-zjavytysja-inozemci.html

Просмотров: 426 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz