Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Октябрь » 22 » Стефанків: Наступаємо на ті ж граблі…
22:22
Стефанків: Наступаємо на ті ж граблі…
Президент львівської «Енергії» Олександр Стефанків прокоментував клубній прес-службі гру «зелено-білих» із «Єнакієвцем».

«В цілому, грали досить не погано. Варто визнати, що ми контролювали хід матчу, - каже Олександр Миколайович. - Єдине, потрібно було використовувати свої моменти. Ми завжди говоримо про проблему реалізації. Загалом, на майданчику зійшлися приблизно рівні суперники. Ми добре знаємо можливості один-одного.

Наприкінці протистояння ризикнули, хотіли виграти. Що тішить, відчули впевненість у своїх силах. Вдалося забити гол, але відразу ж ми і пропустили. Це свідчить про те, що ми не робимо відповідних висновків. Минулого тижня удома пропустили на останній секунді від «Локомотива», тепер незадовго до фінальної сирени від «Єнакієвця». В обох випадках не впоралися із суперником, який вийшов на майданчик у п’ятьох. Наступаємо на ті ж граблі, через що втрачаємо два очки. Для команди із чемпіонськими амбіціями це не припустимо. Пропускати ми не мали права.

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/novyny-klubu/211-stefankiv-nastupaemo-na-ti-zh-grabli.html

Тим не менш, чемпіонат продовжується, попереду ще багато матчів, потрібно робити висновки і не повторювати помилок.

Ще б хотів додати, що непогано зіграв Вершинін. Він на майданчику провів практично увесь матч. Вніс в гру нашої команди певне пожвавлення, не розчарував своєї грою. Як уже не раз говорилося, до першої четвірки претензій особливих не має. А до другого квартету є питання. В цій грі їх було менше. Але потрібно забивати, це стосується обох четвірок».

Просмотров: 536 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz