Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Февраль » 1 » Стефанків: Кадровий потенціал «Енергії» достатній для боротьби за чемпіонство
21:19
Стефанків: Кадровий потенціал «Енергії» достатній для боротьби за чемпіонство
Президент СК «Енергія» Олександр Стефанків в інтерв’ю клубній прес-службі розповів чому «зелено-білі» у трансферний період не підписали жодного новобранця.

-  Стосовно росіян, то причина банальна. В них трансферний період проходить по-іншому, тому тих, кого ми хотіли бачити в себе, не відпустили. Були у нас кандидатури двох бразильців, які були готові приїхати до Львова. Але головний тренер «Енергії» Микола Анатолійович Сич вирішив, що, не знаючи в якій формі перебувають латиноамериканці, нерозумно їх дозаявляти. Тож, було прийнято рішення в цей трансферний період нікого не підписувати. Переконаний, кадровий потенціал «Енергії» достатній для боротьби за чемпіонство.   

- Бразильці взагалі не хотіли проходити оглядини, а відразу із аеропорту приїхати в клубний офіс і підписати контракт?

- Так. Потрібно зважити на те, що зараз - розпал сезону. Викликати їх із Бразилії спеціально для перегляду - трохи дорого для нас і для них не логічно.  Ці бразильці уже адаптовані до умов країн колишнього СРСР і повинні були відразу грати.

- Ви не раз говорили про те, що «Енергія» підсилення шукає в Росії. В інших країнах це зробити важко?

- «Ураган», підписавши Павела Будняка, показав, що і в Польщі можна знайти реальне підсилення. Можливо, такі люди є в Чехії, Словаччині. Потрібно просто займатися цим питанням, вивчати ринок. Ми ж виходимо з того, що чемпіонат Росії – у Європі на провідних ролях, і там грає чимало хороших виконавців. Причому, вони адаптовані до наших умов.

- Чому вирішили припинити співпрацю із Сергієм Тригубцем?

- Він, на жаль, після травми довго відновлювався. Микола Сич до кінця сезону на нього не розраховував. «Кардинал» звернувся до нас із пропозицією взяти до себе Сергія Тригубця, надати йому ігрову практику. Переговоривши із футзалістом, прийняли рішення погодитися на пропозицію рівнян.

- Тригубець в Рівне перейшов у якості вільного агента?

- Так. Угода Сергія із «Енергією» завершувалася наприкінці сезону. Ми її розірвали, тому в «Кардинал» він перейшов вільним агентом. Тим не менш, ми не виключаємо, що по завершенні сезону Тригубець повернеться до Львова. Все-таки із цим місто його багато чого поєднує.


ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/intervju/736-stefankiv-kadrovyj-potencial-energiji-dostatnij-dlja-borotby-za-chempionstvo.html

Просмотров: 510 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz