Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Апрель » 12 » Стефанків: Чорна смуга рано чи пізно зміниться на білу
23:57
Стефанків: Чорна смуга рано чи пізно зміниться на білу
Президент «Енергії» Олександр Стефанків розповів клубній прес-службі про призначення Олександра Косенка наставником «зелено-білих».

- Рішення про зміну тренерського штабу приймалося після матчу із «Ураганом», чи думали про це і раніше?

- Коли в команди спад, з якого ми не знаємо як вибратися, такі питання завжди виникають. Якщо немає очікуваного покращення, то закрадається думка, що у наставника немає впливу на команду, контакту із гравцями і напрошуються зміни. На жаль, так стається, що в таких ситуаціях крайніми є тренери, хоча винні усі. Останньою краплею став матч із «Ураганом». У нас такий рок, що часто принципові матчі із івано-франківцями для нас є сигналом для кардинальних змін. Рішення про зміну тренерського штабу було прийняте уже після матчу з «Ураганом». Воно було продиктоване серією незадовільних результатів ігор.      

- Чому саме Олександр Косенко?

- Взагалі, є чимало фахівців, які ніде не задіяні. Один із них – Олександр Косенко. З ним ми уже вели переговори кілька років тому, тобто ми його уже давно розглядаємо як одного із кандидатів на пост головного тренера «Енергії». Шанувальники футзалу знають, що Косенко був мозком збірної, яка добивалася найбільших успіхів у своїй історії. Ми з ним часто спілкуємося. Вважаю, що під керівництвом цього фахівця наша команда може здійснити новий виток у своїй історії.

- Призначення Максима Павленка граючим тренером команди було вашою ініціативою чи Олександра Косенка?

- Це спільне рішення.
 
- Чим воно було зумовлене?

- Олександр Косенко зможе приступити до повноцінної роботи тільки у травні. До того часу потрібно, щоб хтось керував «Енергією». Косенко висловив побажання, щоби цим займався Павленко. Ми не заперечували.

- «Енергія» у поточному чемпіонаті 11 ігор виграла, 9 програла і 2 матчі звела внічию. З такими результатами реально розраховувати на чемпіонство?

- Реально. Усе  вирішуватиметься у Стадії плей-офф. Ми не є на голову слабшими від «Урагану», «Локомотиву» чи будь-якої іншої команди. Наші проблеми у площині психології, взаємодії, фізичної готовності. Це усе можна набути досить швидко. Наші гравці не раз демонстрували, що здатні довести свою профпридатність у вирішальний момент і тим самим виконати завдання. Чорна смуга довго тривала, але рано чи пізно вона зміниться на білу.

- Кадрові питання з Олександром Косенком уже обговорювали?

- На це ще часу не було. Зрозуміло, що Олександр Косенко з Максимом Павленком дивитимуться на команду із прицілом на наступний сезон. Також зрозуміло, що «Енергія потребуватиме кадрових змін.

- Максим Павленко у наступному сезоні зосередиться на роботі помічника тренера чи ще буде регулярно виходити на паркет?

- Усе залежатиме від Максима та головного тренера. Однозначно, якщо Павленко гратиме на такому ж рівні як зараз, то він ще і в наступному сезоні на майданчику принесе чимало користі нашій команді. Павленко є бомбардиром, вміє поставити результативну крапку в атаках команди. А людей з таким вмінням не багато, їх потрібно цінувати.       

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/intervju/815-stefankiv-chorna-smuga-rano-chy-pizno-zminytsja-na-bilu.html

Просмотров: 384 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz