Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Сентябрь » 5 » Стартували з поразки!
11:04
Стартували з поразки!
«Енергія» у першому матчі основного раунду Кубка УЄФА не змогла перемогти господарів міні-турніру чеський «Ера Пак». Програючи по ходу гри з рахунком 2:0, «зелено-білі» зуміли відігратися, але за 2 хвилини до кінця пропустили третій гол. Арбітри у цьому матчі явно симпатизували господарям, вони двічі закрили очі на те, що після ударів «енергетиків» м’яч відскакував від рук чехів, що перебували у власному штрафному…

«Ера Пак» вирішив діяти другим номером. Тим паче, що чехам вдалося забити швидкий гол – уже на третій хвилині «зелено-білі» прогавили у своєму штрафному капітана гостей Владику – 1:0.  Надалі галичани грали першим номером, «ера-паківці» ж  від оборони на контратаках. На 5-й хвилині Овсянніков та Павленко виходили 2в 1, але Денис вирішив не пасувати, а пробити самому. Удар був неточним. У першому таймі біля воріт Меллера небезпеки не бракувало. На вигідні ударні позиції виходили усе той же Овсянніков, Павленко, Чепорнюк. Але у той вечір Фортуна була на боці «Ера Паку». Чехи також зрідка небезпечно атакували, але до перерви рахунок не змінився.

В другому таймі малюнок протистояння змін не зазнав – «енергетики» тиснуть, господарі відбиваються і контратакують. А на 24-й хвилині Дентіньо подвоїв перевагу «Ера Паку» - 2:0. На 28-й хвилині Макс з 8-ми метрів пробивав по воротах, в яких залишився лише Коваль, на щастя м’яч влучив в Сергія. За 7,30 хвилин до кінця Станіслав Гончаренко випустив п’ятого польового. На той час у пасиві «Ера Паку» було уже 4 командні фоли. Але судді вперто не помічали п’ятого фолу господарів. Для його фіксування вони не вбачали приводу навіть тоді, коли чехи відверто збивали «енергетиків» з ніг. Зрештою, суддівська бригада двічі «відвернулася» у моменти, коли галичани пробивали по воротах Меллера, а м’яч відбився від рук когось із захисників, які перебували у своєму штрафному.     

На 34-й хвилині «Енергія» забила свій перший гол – з пасу Бондаря відзначився Павленко. А на 37-й хвилині уже забив сам Бондар, якому асистував Овсянніков. І відразу ж «Ера Пак» вийшов із п’ятим польовим. За дві хвилини до кінця господарі знайшли шпарину поблизу наших воріт, якою скористався Макс. Ніким не прикритий бразилець завдав потужного удару із метрів 11. М’яч прошмигнув між ніг Лисенка і влетів у ворота – 3:2. Ось і все, більше голів не було.

Кубок УЄФА Основний раунд

«Ера-Пак» (Хрудім, Чехія) – «Енергія» (Львів, Україна) – 3:2 (1:0)

«Ера-Пак»: Меллер – Р. Мареш, М. Мареш, Макс, Словачек – Дентіньо, Владика, Какау, Дуглас, Решетар, Куделка

«Енергія»: Лисенко – Чепорнюк, Бондар, Рогачов, Макаєв – Коваль, Павленко, Овсянніков, Легчанов, Пічкуров (32), Струк (35) - Кардаш

Голи: Владика (3), Дуглас (24), Макс (38) – Павленко (34), Бондар (37)

Попередження: Лисенко (40).

«Тиргу-Муреш» (Тиргу-Муреш, Румунія) – «Леотар» (Требіньє, Боснія і Герцеговина) – 3:1 (1:1)
Голи: Матей (3,22), Стойка (26) – Муліна (19)

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/novyny-klubu/572-startuvaly-z-porazky.html

Просмотров: 532 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz