Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Январь » 26 » Станіслав Гончаренко: "В "Енергії-Таймі" гратиме восьмеро таймівців і шестеро енергетиків"
01:22
Станіслав Гончаренко: "В "Енергії-Таймі" гратиме восьмеро таймівців і шестеро енергетиків"
У 15-му турі чемпіонату України з футзалу харківський "Локомотив" втратив звання одноосібного лідера. Залізничники у Донецьку програли місцевому "Шахтарю" з рахунком 0:2.

Із цього промаху скористався львівський клуб "Енергія-Тайм", який у рідних стінах безпроблемно здолав "Севастополь" — 3:0. То був перший виграш об'єднаного колективу. "Тайм" та "Енергія", як відомо, створили спільну команду, що вже задекларувала найвищі цілі: чемпіонство України і вихід до "Фіналу чотирьох" розіграшу Кубка УЕФА.

— Які відчуття у наставника, коли його команда перемагає, а суперник втрачає аж три очки? — питаємо Станіслава Гончаренка, головного тренера новоствореного клубу "Енергія-Тайм".
— Повірте, я не радію, коли суперник програє. Чому? Бо переможець регулярної першості все одно не стає чемпіоном України. Усе вирішиться у матчах плей-оф, які почнуться аж у середині квітня. Ось до цієї дати я маю час на роздуми, награвання складу й експерименти. Нинішні результати багато не важать. Ми зрівнялися за очками з "Локомотивом", але зіграли на два матчі більше.

— Коли остаточно буде сформовано чемпіонський склад?
— Я вже назвав прізвища 15 виконавців, на яких покладаю надії. З цих хлопців потрібно вибрати 14 найсильніших. Власне, розмірковую лише над однією кандидатурою. На мене поклали місію назвати одного зайвого. Та самотужки я таке рішення не прийматиму — буду радитися з президентами Олександром Стефанківим та Романом Кедиком, які мають однакову вагу в клубі. Остаточне рішення ми приймемо перед "Фіналом чотирьох" розіграшу Кубка України, що відбудеться 29 січня у Запоріжжі.

— Чи визнаєте, що цієї зими вам довірили "збирати вершки" з двох потужних колективів?
— Так, це правда. Із двох команд треба було створити одну. Ускладнювало завдання те, що в обох клубах грали справжні зірки футзалу, які багато чого досягли. Ми не могли дозволити собі просто виставити за двері зайвих.
Ось у "Таймі" грало 12 футболістів. Восьмеро з них лишилися. А четверо полишили колектив, попрощавшись цивілізовано. Голкіпер Іваняк сам визначив свою долю — захотів перейти в харківський "Локомотив". Там йому запропонували не лише контракт, але й виклик у збірну. Такий вже стиль роботи головного тренера збірної Геннадія Лисенчука.

Віталій Скорий також визнав, що у такому потужному складі конкуренції не витримає, і перейшов у "Єнакієвець". Подібна ситуація з Оліщуком та Шевченком. Другого я пробую працевлаштувати в Чехії або Польщі. Ми не забуваємо тих, хто зробив внесок в успіхи команди.

— Якою буде доля гравця, що перед "Фіналом чотирьох" стане зайвим у числі 14-ти?

— Наша команда однодумців зробить усе можливе, щоби хлопець не залишився безробітним. Можу лише сказати, що цим зайвим стане гравець, який торік захищав кольори "Енергії". Восьмеро виконавців "Тайму" таки гратимуть в об'єднаному колективі, а з "Енергії" ми лишимо шістьох!

— А як же четвірки? У "таймівців" будуть свої квартети, а в "енергетиків" — свої?
— Ні, я маю величезний вибір і час для формування нових четвірок. Дотеперішні, хоч і були зіграні, потребують оновлення.

Олег ЗУБАРУК, газета Експрес
Просмотров: 599 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz