Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Июнь » 5 » Срібло, яке не тішить. «Ураган» - чемпіон України
19:29
Срібло, яке не тішить. «Ураган» - чемпіон України
П’ятий матч фінальної серії плей-оф чемпіонату України з футзалу не став щасливим для львівської «Енергії». Підопічні Станіслава Гончаренка у найважливішому матчі сезону програли івано-франківському «Урагану» - 1:2. А це означало, що вперше у своїй історії команда з Івано-Франківська стала чемпіоном України. Львівська «Енергія» - срібний призер сезону 2010/11.
У вирішальному матчі серії бразильські легіонери «Урагана» зробили усе можливе для того, аби їхня команда вперше у своїй історії стала чемпіоном країни. Втримати Сержао у п’ятій грі серії львівські команді не вдалося. Саме дубль Сбразильця приніс гостям вольову перемогу з рахунком 2:1. Утім, якщо відверто проаналізувати поєдинок, то саме «Ураган» переграв «Енергію» і цілком заслужено став найкращою команди України у сезоні, що уже фінішував.

Для того, аби перемогти свого суперника, «енергетики» зробили зовсім мало. Небезпечних моментів біля воріт Олега Їжаковського відверто бракувало. Натомість франківці доволі часто турбували кіпера львів’ян Владислава Лисенка, який, попри пропущені два м’ячі, заслужив на теплі слова після поєдинку. Владислав протягом поєдинку неодноразово виручав свою команду від пропущеного м’яча. Утім, у двох епізодах він був безсилим. Втримати кремезного Сержао львів’янам не вдалося. Зрештою, як і увесь «Ураган», який протягом поєдинку виглядав доволі потужно. Яскраве цьому підтвердження – велика кількість небезпечних моментів біля воріт господарів.

Позиційна атака, гра в п’ятьох та комбінаційна гра у цій грі в «енергетиків» не вийшла. Можливо, на вирішальну гру у львів’ян забракло сил та емоцій.
При рахунку 2:1 на користь франківців червону картку за фол останньої надії отримав «енергетик» Денис Овсянніков. Утім, втриматися в меншості господарям вдалося. Велика заслуга у цьому саме воротаря львів’ян Владислава Лисенка. Після цього львів’яни мали кілька моментів для того, аби зрівняти рахунок на табло уже на останніх хвилинах основного часу матчу. Варто пригадати удар Ільдара Макаєва, який дивом потягнув Їжаковський. Гра в п’ятьох львівської команди не потішила місцевих вболівальників – рахунок на табло більше не змінювався… Відтак, у Львові відбулося свято команди з Івано-Франківська.

«Енергія» (Львів) – «Ураган» (Івано-Франківськ) – 1:2 (1:1)
«Енергія»: Лисенко, Павленко, Легчанов, Якунін, Овсянніков, - Романов, Рогачов, Макаєв, Д. Бондар, - О. Бондар, Струк
«Ураган»: Їжаковський, Ренатіньо, Сімка, Цвєлих, Павлюк – Сержао, Біро Жаде, Валенко, Шотурма, - Ярий, Чепорнюк
Голи: Струк, 10, - Сержао, 10, 32
Попередження: Легчанов, 26 – Ренатіньо, 23, Валенко, 25, Цвєлих, 32
Вилучення: Овсянніков, 32 (фол останньої надії)
Судді: Ю. Воложенко (Харків) , Г. Гора (Київ)

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/News.aspx?newsId=2006
Просмотров: 825 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь
«  Июнь 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz