Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2014 » Январь » 16 » Спортлідер+» здобуває другу перемогу в сезоні!
22:51
Спортлідер+» здобуває другу перемогу в сезоні!

«Спортлідер+» (Хмельницький) – «ЛТК» (Луганськ) – 4:2 (1:2)

Арбітри: Якимишин Ігор (Львів), Бурлай Максим (Черкаси)

Спостерігач арбітражу: Михальський Валерій (Київ)

Голи: Коробка Максим (5), Калуков Дмитро (21), Рибак Сергій (32), Засенко Андрій (32) – Вершинін Олександр (8), Разуванов Володимир (13)

«Спортлідер+»: 23. Лисенко Максим, 1. Тимощук Богдан – 3. Атаманюк Віталій, 5. Михайленко Дмитро, 6. Чуднов Андрій, 7. Рибак Сергій, 8. Коробка Максим, 9. Калуков Дмитро, 11. Заворотний Ярослав (кап.), 14. Івонко Максим, 15. Мартинюк Дмитро, 20. Засенко Андрій, 21. Фетько Олексій, 40. Власович Валерій

Головний тренер: Віктор Мглинець

«ЛТК»: 1. Ільків Петро (21. Савенко Юрій, 6) – 4. Разуванов Володимир, 5. Мілінький Анатолій, 7. Пічкуров Павло, 9. Бессалов Максим (кап.), 10. Вершинін Олександр, 11. Лисенко Андрій, 13. Мануйленко Максим, 17. Дзюба Віталій, 22. Доманський Анатолій

Головний тренер: Роман Ковальчик

Попередження: Лисенко Максим (26) – Вершинін Олександр (18), Савенко Юрій (24), Доманський Анатолій (28)

15-ого січня флагман хмельницького футзалу, ФК «Спортлідер+» провів свій дебютний у 2014-ому році поєдинок. В рамках 17-ого туру підопічні Віктора Мглинця приймали на власному майданчику луганський «ЛТК». Забігаючи наперед відзначу, що сам матч видався неймовірно видовищним і надовго залишиться у пам’яті вболівальників, яких, незважаючи на досить ранній час початку зустрічі, у спорткомплексі УМВС було вдосталь.

Активніше розпочали луганчани, які з перших хвилин почали відчайдушний штурм володінь Лисенка, проте вище всяких похвал діяв у рамці страж воріт подолян, який відверто рятував свою команду після потужних ударів Вершиніна та Дзюби із вбивчих позицій. «Лідери» в ті хвилини діяли другим номером, чекаючи свого шансу у контратаках. Ця тактика принесла свій результат вже на 5-ій хвилині: Максим Коробка наважився на удар із дальньої дистанції, і поцілив точнісінько у праву «шістку», не залишивши Ільківу жодних шансів – 1:0. Підопічні Романа Ковальчика не знітилися, і вже в наступній атаці могли відновити паритет, проте врятував свою команду Лисенко, який зреагував на гарматний удар Пічкурова в правий нижній кут. «Телефоністи» продовжували володіти ініціативою, і на 8-ій хвилині змогли матеріалізувати її у забитий м’яч. Блискучу багатоходівку гостей невідпорним ударом з гострого кута завершив Вершинін – 1:1. Впродовж наступної хвилини небезпечними ударами обмінялися Коробка Пічкуров, однак вище всяких похвал діяли голкіпери обох команд. Хмельничани перехопили ініціативу, і виводити свою команду вперед у рахунку повинен був Фетько, проте Савенко, який змінив у рамці воріт Ільківа, парирував «мертвий» м’яч після гарматного пострілу Олексія у лівий верхній кут. Відповідь «ЛТК» не змусила на себе довго чекати. Лисенку вдалося зреагувати на потужний удар Мілінького у дальній кут, однак першим на добиванні виявився Разуванов, який з кількох метрів вразив вже фактично порожні ворота – 1:2. Такий хід подій на майданчику підопічних Віктора Мглинця явно не влаштовував, і заведені палкою підтримкою рідних вболівальників «лідери» розпочали справжній штурм захисних редутів луганського клубу. Зрівнювати цифри на табло міг Коробка, який ефектним фінтом пошив у дурні Дзюбу і розкішним ударом з розвороту цілив у праву «шістку», проте Савенко ціною надзусиль вдалося ліквідувати загрозу. Забивати міг і Засенко, однак неймовірно діяв у рамці воріт голкіпер «ЛТК», який в карколомному стрибку парирував прицільний удар Андрія у праву «дев’ятку». Гості відповіли потужним пострілом зі штрафного у виконанні Вершиніна, проте Лисенко зіграв у рамці воріт надійно. Подоляни в ті хвилини повністю контролювали хід подій на майданчику, і під завісу тайму створили декілька стовідсоткових нагод для того, щоб змінити цифри на табло. Розкішну навісну передачу у виконанні Заворотного ефектним ударом головою під поперечину замикав Коробка, однак в цьому епізоді за «телефоністів» зіграв каркас воріт. В наступній атаці Калуков ефектним фінтом поклав на паркет Савенка, проте відверто вибачив свого суперника, не зумівши з кількох метрів поцілити у фактично порожні ворота. Відпочивати команди пішли за мінімальної переваги «ЛТК».

Друга половина матчу видалася не менш цікавою. З перших секунд «лідери» розпочали активний пресинг, і це відразу принесло свої  плоди. Калуков ефектним фінтом обіграв Вершиніна, змістився на оперативний простір і невідпорним ударом з гострого кута у праву «дев’ятку» відновив паритет – 2:2. Хмельничани продовжували діяти першим номером, створюючи моменти для взяття воріт Савенка. Виводити «Спортлідер+» вперед у рахунку повинен був Чуднов, однак не зумів реалізувати вихід віч-на-віч із голкіпером «ЛТК». Розкішну нагоду відзначитись мав Заворотний, який прицільним ударом замикав скидку Засенка, проте в цьому епізоді рятівником «телефоністів» виступив Мілінький, який в останній момент у відчайдушному підкаті виніс сферу з лінії порожніх воріт. В наступній атаці забивати міг вже невтомний Засенко, однак Савенко в неймовірному стрибку парирував потужний постріл Андрія у правий верхній кут. «Спортлідер+» продовжив атакувати, і домігся свого на 31-ій хвилині. Після розіграшу штрафного удару Калуков чудову відпасував у центр карного майданчика, де новачок подолян, Сергій Рибак, чудово зіграв на випередження, і з кількох метрів проштовхнув сферу у сітку воріт – 3:2!!! Гравці «ЛТК» не опустили голову, і вже в наступній атаці могли відновити паритет, однак Лисенко врятував свою команду від очевидного голу після потужного пострілу Разуванова під поперечину. Відоме футбольне правило спрацювало відразу: Савенку вдалося зреагувати на надпотужний удар Заворотного з гострого кута, проте першим на добиванні виявився Андрій Засенко, який вдотик переправив сферу у ліву «шістку», закріпивши перевагу своєї команди – 4:2!!! За 7.30 до фінальної сирени Роман Ковальчик в надії врятувати гру пішов ва-банк, розпочавши діяти з п’ятим польовим гравцем. Скорочувати розрив до мінімуму міг Вершинін, однак Максим Лисенко в неймовірному стрибку парирував потужний постріл нападника «ЛТК» у ліву «дев’ятку» з середньої дистанції, зірвавши гучну овацію багаточисленних вболівальників. Через хвилину вже Пічкуров мав стовідсоткову нагоду для того, щоб змінити цифри на табло, проте після скидки Вершиніна не зумів переграти в ближньому бою голкіпера «Спортлідера+». Останні секунди протистояння ознаменувалися спробами фінального штурму воріт подільської команди, проте наші хлопці вистояли і здобули таку потрібну перемогу.

У підсумку – 4:2 на користь «Спортлідера+», який здобуває другу перемогу в сезоні. Свій наступний матч «лідери» проведуть 19-ого січня. В цей день підопічні Віктора Мглинця в рамках 1/8 фіналу Кубку України зіграють у Донецьку проти місцевого «Єнакієвця».

ИСТОЧНИК: http://sportlider.km.ua/8443.html

Просмотров: 499 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz