Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Май » 19 » «Спортлідер+» – володар Кубку ліги!
13:08
«Спортлідер+» – володар Кубку ліги!

«Спортлідер+» (Хмельницький) – «Єнакієвець» (Єнакієве) – 2:1 (1:0)

Арбітри: Ігор Якимишин, Андрій Лютий (обидва – Львів)

Голи: Фетько Олексій (20), Засенко Андрій (39) – Бетіньо (27)

«Спортлідер+»: 17. Шевцов Сергій, 3. Цой Віктор, 4. Чеботарьов Олег, 5. Михайленко Дмитро, 7. Калуков Дмитро, 9. Коробка Максим, 10. Івонко Максим, 11. Заворотний Ярослав (кап.), 13. Фетько Олексій, 14. Засенко Андрій, 15. Сондак Володимир, 16. Ткачук Андрій, 18. Тимощук Богдан, 19. Іванов Вадим

Головний тренер: Іван Стасюк

«Єнакієвець»: 10. Мельник Андрій, 12. Сагайдаченко Олексій, 2. Тіагу, 4. Сільченко Дмитро, 5. Скорий Віталій, 14. Зам’ятін Валерій (кап.), 18. Хурсов Олександр, 22. Доманський Анатолій, 30. Ромаріо, 83. Бетіньо

Головний тренер: Олег Солодовник

Попередження: Михайленко Дмитро (24), Калуков Дмитро (30) – Бетіньо (40)

Ігрову програму матчів Кубку ліги завершувала вирішальна зустріч, в якій господарі турніру, ФК «Спортлідер+» приймав «Єнакієвець» із міста Єнакієве. Забігаючи наперед відзначу, що підопічні Івана Стасюка сьогодні показали найкращу гру в сезоні, і заслужено потішили своїх вболівальників другою перемогою в сезоні.

Розпочали команди дуже обережно. Ніхто не хотів ризикувати, розуміючи, що ціна помилки варта цілого трофею. Перший небезпечний момент в грі створили гості. Тіагу небезпечно пробивав з гострого кута у праву «шістку», проте на висоті був Шевцов. Через декілька хвилин Хурсов в блискучому стилі обіграв Цоя і цілив у лівий нижній кут, однак знову надійно у рамці воріт хмельничан діяв Шевцов, який врятував свою команду від неприємностей. Господарі огризнулися в контратаці. Чеботарьов відпасував на Заворотного, і капітан «лідерів» зльоту пробивав у дальній нижній кут, але рятівником «Єнаківця» став Сагайдаченко, який в неймовірному стрибку ліквідував загрозу власним володінням. Небезпечними ударами обмінялися Калуков та Тіагу, але вище всяких похвал діяли голкіпери обох команд. Міг забивати Скорий, який впритул розстрілював ворота хмельничан, однак рятівником «лідерів» став Іванов, який мужньо в підкаті кинувся під гарматний постріл гравця «Єнакієвця». Далі ініціативою заволоділи господарі. Калуков в блискучому стилі накрутив опонента і пробивав в ліву «шістку», проте врятував свою команду Сагайдаченко. В наступній атаці хмельничани повинні були відкривати рахунок. Фетько від кутового прапорця прострелив на ближню стійку, де Андрій Ткачук вдотик пробивав у проти хід голкіпер, однак страж воріт «Єнакієвця» витягнув «мертвий» м’яч з нижнього кута, зреагувавши на вбивчий удар Андрія! Далі ініціативу перехопили гості, і почали створювати небезпечні моменти один за одним. Хурсов залишив безпорадними двох захисників хмельничан і бив у проти хід голкіперу, проте Шевцов у героїчному стрибку врятував свою команду. Небезпечно пробивали Тіагу та Ромаріо, однак вище всяких похвал у рамці воріт діяв страж воріт «Спортлідера+». Повинен був відкривати рахунок, який впритул розстрілював ворота після обрізки від Цоя, але Шевцов вкотре врятував свою команду. І саме тоді спрацювало відоме футбольне правило. Іванов прострілив на дальню стійку, де Фетько вдотик переправив сферу у ліву «шістку» – 1:0 на користь «Спортлідера+», який пішов на перерву переможцем.

Друга половину видалася набагато гарячішою. Подвоювати перевагу хмельничан міг Максим Коробка, але не зміг реалізувати вихід віч-на-віч із Сагайдаченком. Надалі ініціативою заволоділи гості, які влаштували справжній штурм воріт «лідерів». Небезпечно пробивали Доманський та Бетіньо, проте на вище всяких похвал у рамці воріт діяв Шевцов. Розкішну передачу від Сільченка ударом в нижній кут замикав Тіагу, але наш голкіпер зумів ліквідувати і цю загрозу своїм володінням, але далі бразильський легіонер вибачив нашу команду, не зумівши на добиванні влучити у порожні ворота. Активність гостей дала свій результат на 27-ій хвилині, коли підопічні Олега Солодовника зуміли матеріалізувати свою перевагу у забитий м’яч. Сільченко відпасував на Бетіньо, і бразилець блискучим ударом із-за меж карного майданчику поцілив точнісінько у праву «шістку» – 1:1. Подвоїти перевагу «Єнакієвця» міг Тіагу, який вишуканим фінтом обіграв Калукова і цілив з розвороту у нижній кут, однак Шевцов в черговий раз врятував свою команду від неприємностей. Господарів такий хід подій на майданчику явно не влаштовував, і вони почали створювати небезпечні моменти біля воріт донеччан. Калуков відпасував на Заворотного, і капітан «лідерів» зряче бив у праву «шістку», однак Сагайдаченко врятував свою команду. Міг забивати Івонко, яким потужним ударом в нижній кут замикав передачу від кутового прапорця, проте страж воріт «Єнакієвця» здійснив неймовірний сейв, виручивши гостей від пропущеного голу. Підопічні Олега Солодовника пішли в активний наступ, прагнучи будь-що вирвати перемогу в цій зустрічі, а з нею – і в Кубку ліги загалом. Хурсов відпасував на Бетіньо, і бразильський легіонер «Єнакієвця» небезпечно підкручував сферу у верхній кут, але знову врятував хмельничан іхній голкіпер. Господарі відповіли двома небезпечними ударами у виконанні Калукова, проте надійно у рамці воріт продовжував діяти Сагайдаченко. Виводити вперед «Єнакієвець» міг Ромаріо, який потужно пробивав у верхній кут після зразкової передачі від Хурсов, але Шевцов знову витягнув «мертвий» м’яч, врятувавши свою команду від неприємностей. Небезпечно у праву «шістку» цілив Зам’ятін, але удар капітана «Єнакієвця» прийняла на себе стійка воріт. Гості пішли ва-банк, змінивши голкіпера на п’ятого польового гравця. Відзначу, що це їм ніяких дивідендів не принесло. Навпаки, Засенко блискуче зіграв на перехопленні після обрізки суперника і точним ударом вразив незахищені ворота – 2:1. Підопічні Олега Солодовника перед фінальною сиреною створили декілька небезпечних моментів для взяття воріт суперника. Шевцов врятував свою команду після потужного удару з дальньої дистанції у виконанні Бетіньо. Забивати повинен був Ромаріо, але вибачив суперника, не влучивши головою з декількох метрів у фактично незахищені ворота.

У підсумку, вистраждана перемога «Спортлідера+» з рахунком 2:1, і підопічні Івана Стасюка тріумфують у розіграші Кубку ліги, на мажорній ноті завершивши сезон і виборовши підсумкове п’яте місце в чемпіонаті.

ИСТОЧНИК: http://sportlider.km.ua/5232.html

Просмотров: 551 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz