Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Октябрь » 5 » «Спортлідер+» (Хмельницький) – «ЛТК» (Луганськ) – 3:2 (1:2)
12:04
«Спортлідер+» (Хмельницький) – «ЛТК» (Луганськ) – 3:2 (1:2)

«Спортлідер+» (Хмельницький) – «ЛТК» (Луганськ) – 3:2 (1:2)

Арбітри: Коваленко Олег (Донецьк), Банасько Олексій (Фастів)

Голи: Сондак Володимир (19, 23), Іванов Вадим (30) – Разуванов Володимир (10), Вершинін Олександр (17)

«Спортлідер+»: 23. Лисенко Максим, 3. Атаманюк Віталій, 5. Михайленко Дмитро, 6. Чуднов Андрій, 7. Карбовський Юрій, 8. Коробка Максим, 9. Калуков Дмитро, 10. Іванов Вадим, 14. Івонко Максим, 15. Мартинюк Дмитро, 17. Шевцов Сергій, 18. Сондак Володимир, 20. Засенко Андрій, 21. Фетько Олексій (кап.)

Головний тренер: Іван Стасюк

«ЛТК»: 1. Ільків Петро, 4. Разуванов Володимир, 5. Міленький Анатолій, 6. Лазикін Микита, 7. Пічкуров Павло, 8. Литвинов Максим, 9. Бессалов Максим (кап.), 10. Вершинін Олександр, 13. Мануйленко Максим, 17. Дзюба Віталій, 21. Савенко Юрій

Головний тренер: Роман Ковальчик

Попередження: Ільків Петро (21)

Ось і дочекалася спортивна громадськість старту нового сезону у вітчизняній Екстра-ліги. Майже після п’ятимісячної перерви баталії найвищого ґатунку повернулися у Хмельницький. Суперником флагману хмельницького футзалу у першому домашньому поєдинку був досить принциповий та незручний суперник – луганський «ЛТК».

Розпочали команди в обережній манері. Перший небезпечний момент в грі створили господарі, проте Ільків врятував свою команду після гарматного пострілу у виконанні Калукова. «Телефоністів» такий хід подій на майданчику явно не влаштовував, і вони почали шукати свого щастя у контраатаках. Міг забивати Пічкуров, однак страж воріт «лідерів» зреагував на гарматний удар екс-гравця «Енергії» у лівий нижній кут. Прицільним ударом в ліву «шістку» Міленький замикав виважену передачу Разуванова на дальній стійці, але і в цьому епізоді на висоті виявився на висоті. Підопічні Івана Стасюка додали у швидкості, і небезпечні моменти біля воріт «телефоністів» не змусили себе довго чекати. Небезпечно з гострого кута у ліву «шістку» бив Михайленко, однак Петро Ільків у карколомному стрибку зумів ліквідувати загрозу власним володінням. В наступній атаці Фетько чудово відпасував при розіграші ауту на Калукова, і Дмитро гарматним ударом вдотик бив під поперечину, проте страж воріт «телефоністів» ціною над зусиль парирував фактично «мертвий» м’яч. І саме тоді спрацювало відоме футбольне правило. Літвінов чудово скинув на Разуванова, і Володимир вдотик пробив у правий нижній кут без шансів для голкіпера – 0:1. Могли відразу «лідери» відновити паритет, однак сфера після удару Іванова пролетіла у лічених сантиметрах поруч із стійкою воріт. Окрилені забитим м’ячем «телефоністи» могли подвоїти власну перевагу, проте Лисенко виручив команду після небезпечного удару Пічкурова зі стандарту. В ці хвилини на майданчику можна було спостерігати відкритий футзал. Команди відповідали атакою на атаку, неабияк радуючи багаточисленних вболівальників. Забивати міг Калуков, який потужно бив у праву «шістку» після виваженої передачі Сондака, однак Ільків ціною надзусиль врятував свою команду. «Телефоністи» не опустили рук, і невдовзі забили вдруге. Вершинін, виконуючи штрафний удар, знайшов шпарину у стінці і поцілив точнісінько у правий нижній кут – 0:2. Господарі не змирилися з таким ходом подій на майданчику, і в наступній атаці скоротили розрив у рахунку до мінімуму. Сондак ефектно обіграв захисника «ЛТК» і невідпорно пробив у ліву «дев’ятку» – 1:2. За мінімальної переваги гостей команди пішли на перерву.

Другий тайм був не менш цікавим. Хорошу нагоду відзначитись мав Бессалов, який цілив під поперечину після передачі Вершиніна, однак Лисенко зіграв в цьому епізоді вище всяких похвал, ціною надзусиль ліквідувавши загрозу. Господарі, заведені палкою підтримкою рідних вболівальників, зібрали усі сили в кулак, і в наступній атаці зрівняли рахунок. Це Володимир Сондак ефектним ударом п’ятою переправив сферу у лівий нижній кут після пострілу Калукова, цілком дезорієнтувавши Ільківа, і зірвавши бурю овацій – 2:2!!! На куражі «лідери» могли і вийти вперед у рахунку, проте Савенко зреагував на гарматний удар Михайленка у праву «шістку» зі штрафного. Гості продовжували діяти другим номером, шукаючи свого щастя у контраатаках. Дубль міг оформлювати Разуванов, який з кількох метрів розстрілював голкіпера після зразкового пасу у виконанні Пічкурова, але відверто вибачив суперника, не зумівши вразити фактично порожні ворота. Підопічні Івана Стасюка змогли відвести гру від власних воріт, і влаштували справжній штурм на захисні редути гостей. Чуднов розкішною передачею вивів Михайленка на побачення із голкіпером, однак Савенко врятував свою команду після холоднокровного удару Дмитра у правий нижній кут. Забивати міг Іванов, який ефектним фінтом пошив у дурні Литвинова, і гарматним ударом з-за меж карного майданчика цілив у ліву «шістку», проте і в цьому епізоді страж воріт «телефоністів» зіграв вище всяких похвал. Гості відповіли у контраатаці. Дзюба чудово відпасував у центр карного майданчику, де Лазикін ударом в падінні переправляв сферу під поперечину, однак вибачив хмельничан. І саме тоді вкотре в цьому поєдинку спрацювало відоме футбольне правило. Сондак чудово відпасував на Іванова при розіграші ауту, і Вадим точним ударом знайшов шпарину поміж ніж Савенка, вивівши «Спортлідер+» вперед у рахунку – 3:2!!! Відразу закріпити перевагу «лідерів» міг Засенко, який потужно пробивав у ліву «дев’ятку» після скидки Іванова, проте «телефоністів» від неприємностей врятувала стійка. «ЛТК» пішло у ва-банк, змінивши голкіпера на п’ятого польового. І ця тактика ледь не принесла успіх, однак гарматний удар Савенка прийняла на себе поперечина. Забивати міг Пічкуров, який вдотик бив під поперечину після зразкової скидки Разуванова, але в цьому епізоді рятівником «лідерів» виявився Калуков, вибивши головою сферу з лінії порожніх воріт.

Фінальний свисток арбітра зафіксував вольову перемогу «Спортлідера+» з рахунком 3:2!!! Наступну гру в чемпіонаті України серед команд Екстра-ліги флагман хмельницького футзалу проведе 12-ого жовтня. В цей день підопічні Івана Стасюка поміряються силами на виїзді із грізною львівською «Енергією».

ИСТОЧНИК: http://sportlider.km.ua/6520.html
Просмотров: 548 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz