Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Сентябрь » 28 » “Спортлідер+” (Хмельницький) 3:7 “ЛТК” (Луганськ)
17:00
“Спортлідер+” (Хмельницький) 3:7 “ЛТК” (Луганськ)

Спортлідер+: Воронков (Кіндяков 26′) – Фетько, Засенко, Ткачук, Сондак, Калуков (к), Мартинюк, Михайленко, Івонко, Коробка, Чеботарьов, Карбовський, Заворотний.

ЛТК: Питуля, Стрілець, Рось, Свиридов, Разуванов, Бессалов,  Литвинов, Лазикін, Шпигар, Кузь,.

Голи: Фетько 6; Калуков 9; Івонко 35 – Шпигар 1; Стрілець 17, Свиридов 20; Рось 23; Кузь 36; Питуля 37, 38.

Попередження: Фетько 35 – Кузь 28.

Цей матч очікувався хмельничанами із багатьох причин. По-перше, всім хотілось здобути перші очки в Екстра-лізі, і сподівання були геть не безпідставні – гра команди у попередніх двох матчах повністю налаштовувала на такий результат. По-друге, у складі "Спортлідера+” є троє гравців, що раніше захищали кольори "ЛТК” і по матчу було дуже добре видно, що налаштувались вони на старих знайомих, так як треба. І по-третє, хмельницький уже звикає до Екстра-ліги. Якщо перший матч очікувався як дебют – ніхто не знав, що це таке, найвищий футзальний дивізіон, то зараз вболівальники вже показують обізнаність в українському футзалі, знають команди, гравців, аналізують сильні і слабкі сторони. Приємно, що відвідування матчів "Спортлідера+” стає традицією для багатьох людей і, не дивлячись на те, що майже в час проведення матчу з "ЛТК”, грало  хмельницьке футбольне "Динамо”, глядачів на трибунах спорткомплексу ХНУ зібралось доволі багато…

Матч розпочався із незрозумілої помилки хмельничан у захисті, що вилилось у призначення вільного удару в ворота господарів і вже на першій хвилині луганчани повели в рахунку. Гравців "Спортлідер+”, що приємно, це тільки розізлило і до десятої хвилини вони змогли вирватись вперед – 2:1, завдяки трудовому голу Фетька, що прямо таки заштовхав м’яч у ворота та індивідуальній майстерності Калукова, який сам собі створив нагоду для взяття воріт і впевнено її реалізував. Хмельничани впевнено тримали гру в своїх руках але знов далась взнаки секундна розслабленість гравців і на 17 хвилині рахунок став 2:2, а на останній хвилині тайму гості ще й змогли вийти вперед.

"Спортлідер+” пішов на перерву програючи у рахунку, та мабуть, ніхто б не повірив, якби йому сказали, як закінчиться матч. Здавалось, що голи луганчан стались через якесь непорозуміння і в другому таймі подоляни поставлять все на свої місця – гості геть не виглядали сильнішими за попередніх суперників. Та вже на третій хвилині тайму Рось збільшив перевагу до двох м’ячів 2:4 і в очах гравців "Спортлідера+” з’явилась приреченість, не дивлячись на те, що уже до сьомої хвилини тайму гості набрали п’ять фолів. Атаки команди раз-по-раз натикались на впевнений захист луганчан, а коли вдавалось довести м’яч до удару по воротам, там впевнено діяв воротар суперників.  З таким розвитком подій був незгідний Максим Івонко, який вицарапав м’яч у захисників та влучно пробив у рамку воріт – 3:4.

Здалося, що це переламний момент у матчі, завелись трибуни, погнали свою команду вперед. Але, буквально за хвилину, м’яч із власної сітки довелось виймати Кіндякову, який замінив Воронкова після четвертого пропущеного ним гола. Хмельничани випустили п’ятого польового гравця, почали розігрувати свої атаки, часу ще залишалось для того, щоб змінити результат на більш прийнятний. Та гості впевнено захищались і не фолили, не даючи можливість використати право на футзальний пенальті.

Вирішальним виявився удар Ткачука, що невпевнено пробив по воротам (можливо то була передача), м’яч опинився в руках у голкіпера гостей Питулі, який одразу вибив його прямо в ніким незахищені ворота господарів – 3:6 і часу уже явно не вистачало, щоб шось змінити. Змінився лише рахунок на користь гостей – це Питуля знову заволодів м’ячем і від власних воріт влучив в порожню рамку хмельничан. 3:7 невеселе для господарів закінчення цікавого і драматичного матчу.

ИСТОЧНИК: http://sportlider.km.ua/2642.html

Просмотров: 573 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz