Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Декабрь » 10 » «Спортлідер+» (Хмельницький) 2:2 «Лемберг» (Львів)
23:50
«Спортлідер+» (Хмельницький) 2:2 «Лемберг» (Львів)

«Спортлідер+»: 12. Хомин Павло, 16. Рефель Вадим, 4. Сохорук Микола, 17. Колесников Олексій, 10. Матвєєв Андрій, 2. Атаманюк Віталій, 8. Глас Артем, 5. Михайленко Дмитро, 9. Палійчук Богдан, 14. Нємий Артур, 1. Алексейчук Сергій, 7. Дудар Сергій.

Головний тренер: Стасюк Іван.

«Лемберг»: 48. Біров Віталій, 22. Хіреш Лямін, 39. Ніколишин Назар, 8. Вацяк Сергій, 11. Хавер Сергій,17. Майорчак Ігор, 15. Хіреш Яніс, Храмов Віктор, 37. Галамага Олег, 29. Надопта Олег,10. Іляш Володимир, 13. Русецький Роман, 12. Янч Роман.

Головний тренер: Вацяк Сергій.

Попередження: Іляш, 9, Рефель, 33.

Голи: Матвєєв, 3 (1:0), Михайленко, 14 (2:0), Іляш, 18 (2:1), Надопта, 35 (2:2)

Суддівська бригада: Руслан Хоботов (Київ), Леонід Літвінчук (Ковель), Сергій Подворний (Хмельницький). Інспектор матчу: Григорій Клименко (Чернігів).

Навряд чи хто з вболівальників, які прийшли на матч «Спортлідера+» проти «Лемберга», після першого тайму міг припустити, що після фінальної сирени залишатиме спорткомплекс ХНУ в… не дуже веселому настрої. Ще б пак, команда, яка до 35 хвилини матчу вела в рахунку, не змогла втримати перемогу, яка необхідна була хмельничанам, як повітря…

Вже з перших хвилин матчу господарі розпочали масовані атаки на ворота суперника. І на 2 хвилині відмінна комбінація, в якій взяли участь Дмитро Михайленко та Андрій Матвєєв завершилася взяттям воріт львівського клубу. Для Матвєєва цей гол став другим у сезоні.

А вже на третій хвилині «Лемберг» міг відігратися. Але удар Надопти відбив Павло Хомин, який вийшов на матч із травмою. Через сім хвилин автор результативного пасу ледве не подвоїв рахунок, коли Віталій Атаманюк, перегравши суперників, віддав пас на Дмитра і йому, перебуваючи в двох метрах від чужих воріт, необхідно було переграти голкіпера «Лемберга». Слід віддати належне Віталію Бірову, який кинувся у ноги Михайленку та не дозволив хмельничанину забити. Натомість через хвилину Біров був безсилим. Атаманюк знову відпасував на Дмитра і той пробив поміж ноги голкіперу – 2:0. Безумовно, за такого рахунку, здавалося, хмельничани зможуть звести цей поєдинок до логічної перемоги. Але… на 18 хвилині чи не єдина небезпечна атака гостей завершилася влучним ударом у дальню «дев’ятку» у виконанні Володимира Іляша.

Другий тайм став зовсім іншим. На початку двадцятихвилинки «Спортлідер+» міг знову забити, але удар Михайленка відбив Назар Русецький, який замінив у воротах Бірова. А потім  пішла, як то кажуть, гра без воріт. Господарі поля відтягнулися ближче до власних воріт, намагаючись зловити львів’ян на контратаках. «Лемберг», у свою чергу, почав частіше володіти м’ячем, але удари в бік воріт Павла Хомина були або не точними, або їх блокували захисники «Спортлідера+». Почалася гра на нервах. І на 34 хвилині Віталій Атаманюк втратив чудовий шанс збільшити перевагу в рахунку, не реалізувавши дуель із голкіпером гостей. «Лемберг» одразу ж відповів небезпечним ударом Віктора Хромова. А на 35 хвилині сталося те, чого так побоювалися прихильники хмельницької команди. Гостям вдалося «розхитати» захист господарів та вивести на ударну позицію Надопту, який і зрівняв рахунок. Звісно, часу для того, аби вирвати перемогу було ще достатньо. Однак… «Спортлідер+» лише на 39 хвилині міг двічі відзначитися, але двічі, після ударів Віталія Атаманюка, «Лемберг» врятував голкіпер.

Фінальна сирена зафіксувала нічию з рахунком 2:2, яка, здається, порадувала львів’ян та дуже засмутила хмельничан.

ИСТОЧНИК: http://sportlider.km.ua/1986.html

Просмотров: 579 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz