Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Ноябрь » 22 » "Спортлідер+" - "Кардинал-Рівне" 6:4.
22:27
"Спортлідер+" - "Кардинал-Рівне" 6:4.

Про товариський матч у Хмельницькому між "Спортлідер+" та "Кардинал-Рівне" від офіційного сайду команди "Спортлідер+"

 

Переможний крок зроблено


У товариському матчі з командою "Кардинал” хмельничани вибороли першу в історію клубу перемогу над представником найсильнішого футзального дивізіону України. І хоча статус поєдинку носив товариський характер, перемога є перемога.

Активніше розпочали господарі і на 7-ій хвилині відкрили рахунок у матчі. Гол на свій рахунок записав Андрій Ткачук . Майже відразу рахунок зрівняли гості, спіймавши на контратаці господарів. Відзначився Олександр Вершинін. Вивів вперед хмельничан Андрій Ткачук, обікравши воротаря противника і пробивши у верхній кут. Команди мали ще декілька хороших нагод відзначитись, але не реалізували їх. На цьому закінчився перший тайм.

Тільки стартувала друга половина зустрічі, як гості зрівняли рахунок. Після відскоку м’ча від поперечини, Олександр Бондар виявився найспритнішим біля воріт хмельничан. Відразу ж після цього настала десятихвилинка у виконанні "Спортлідер+”, під час якої у воротах гостей побувало чотири м‘ячі. Рахунок 3:2 на табло встановив Дмитро Калуков. Після розіграшу кутового, потужним ударом, рахунок 4:2 робить Ярослав Заворотний. На 29-ій хвилині гол забиває Максим Коробка. Окрасою матчу став гол Дмитра Михайленко, який прямим ударом зі штрафного, метрів з дванадцяти, вколотив м’яч в дев’ятку воріт Віталія Дєнюжкіна. За сім хвилин до закінчення гри «Кардинал» випустив п’ятого польового гравця, що допомогло їм відіграти два голи. Слід зазначити, що м‘ячі були схожі, як дві краплі води. Після довгого розіграшу йшла націлена передача на дальню штангу , де в першому випадку Паршиков Андрій, а у другому Фаренюк Артем відгукувались на простріл. На цьому всі небезпечні моменти біля воріт суперників закінчились.

"Спортлідер+” (Хмельницький) – ”Кардинал” (Рівне) 6:4 (2:1)

Товариський матч. Спортокмплекс ХНУ. 200 глядачів

"Спортлідер+” : Кіндяков ,(Шевцов 21), – Ткачук, Цой, Фетько, Коробка,Заворотний, Чеботарьов, Іванко, Михайленко, Сондак.

Головний тренер: Іван Стасюк

"Кардинал” : Гурко, (Дєнюжкін 21)- Вершинін, Паршиков, Танський, Когут, Басич, Дармовіс, Кручок, Ситник, Гарбарук, Фаренюк, Піддубний, Бондар.

Головний тренер: Піддубний Сергій

Голи: Ткачук (7,13), Калуков (22), Заворотний (24), Коробка (29), Михайленко(32) – Вершинін (11), Бондар (21), Паршиков (35), Фаренюк (38)

Післяматчеві коментарі:

Сергій Піддубний, головний тренер та гравець МФК «Кардинал»



Сергій Олександрович, які завдання Ви поставили перед гравцями на гру проти «Спортлідер+»?

- Матч був товариський, тому я не вимагав гри на результат. Стояло завдання переглянути тих гравців , які не потрапляють в склад, дати їм шанс себе проявити. Вимагалось показати гру, награти певні тактичні схеми, налагодити взаєморозуміння на майданчику. Дещо вийшло, але по великому рахунку, гравці не виконали передматчевих настанов.

Як Ви охарактеризуєте сьогоднішнього суперника?

- Видно, що команда сильнішає з кожною грою. З’являється впевненість в своїх силах. На майданчику видно команду, яка є зіграною. Але потрібно ще наполегливо працювати, щоб досягати результату в офіційних іграх чемпіонату України.

Сергій Олександрович , можете дати оцінку виступу збірної України з футзалу на Чемпіонаті Світу?

- Якщо оцінювати підсумковий результат, то вдалий. Збірна України дійшла до чвертьфіналу. На протязі всього чемпіонату демонстрували якісну гру. При цьому, скажу, що жереб був не найкращий.

Головний тренер ФК «Спортлідер+» Іван Стасюк

Іван Іванович, які враження від сьогоднішньої гри?

- Враження позитивні, ми сьогодні здобули дуже важливу перемогу. Переграли сильного суперника. Команду з великим досвідом гри в найсильнішому дивізіоні чемпіонату України з футзалу. Плюс є ще той факт, що виходило багато награних комбінацій, які ми відпрацьовуємо на тренуваннях.

Які завдання Ви ставили перед гравцями на цю гру?

- Перед грою я поставив два завдання. Перше – перемогти. Перемога в такому матчі придала нам впевненості. За тиждень стартує чемпіонат України, тому позитивний результат дозволить підійти команді до цієї гри в гарному настрої. Друге – це відпрацювання тих елементів гри, які ми робимо на тренуванні. Друге завдання було виконано частково.

Яка зараз ситуація з травмованими гравцями?

- Буквально на днях на тренуванні травмувався Юрій Карбовський та Андрій Засенко. Також у лазареті команди перебуває Віталій Атаманюк.

До матчу з «Енергією» вони будуть готові?

-Важко щось сказати, дивлячись в якій вони будуть формі. Якшо гравці будуть готові на всі 100, тоді ми їх побачимо на майданчику.

Які завдання ставляться на гру з «Енергією»?

- Без сумніву знаємо, яка серйозна гра нас чекає у Львові. Ми ретельно готуємось на тренуваннях, адже їдемо до чемпіона України. Завдання у нас на кожну гру однакове – перемагати.

Просмотров: 561 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz