Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Апрель » 7 » «Спортлідер+» 3: 2 «Київ-НПУ»
11:14
«Спортлідер+» 3: 2 «Київ-НПУ»

«Спортлідер+»: 12 Хомин Павло – 8 Глас Артем, 2 Атаманюк Віталій, 5 Михайленко Дмитро, 16 Рефель Вадим (к), 14 Нємий Артур, 3 Стасюк Вадим, 10 Матвєєв Андрій, 17 Колесников Олексій, 11 Мартинюк Дмитро, 1 Алексейчук Сергій.

Головний тренер: Іван Стасюк

«Київ-НПУ»: 1Коваленко Тарас, 7 Войток Максим, 12 Шаровара Сергій, 19 Конопчук Сергій, 14 Концеба Максим, 20 Концеба Павло, 22 Горло Ігор, 27 Галицький Олександр, 29 Директоренко Валерій, 23 Максименко Максим.

Голи: Стасюк, 6 (1:0), Стасюк, 10 (2:0), Колесников, 14 (3:0), Войток, 36 (3:1), Войток , 36 (3:2)

Попередження: Матвєєв, 39 – Коваленко, 28, Максименко, 34

Ось і завершився дебютний сезон для «Спортлідера+». І завершився позитивом. Команда в останньому матчі чемпіонату не лише продемонструвала якісну гру, а здобула перемогу. Сім матчів поспіль «Спортлідеру+» не вдавалося виграти. Ще дві поразки до цієї неприємної серії хмельничани зазнали в Кубку України. На щастя, десятої поспіль не відбулося.

Початок поєдинку ознаменувався неприємним моментом, в якому на третій хвилині отримав травму Артем Глас. Це пошкодження не дозволяло Артему вийти на майданчик аж до 33 хвилини, коли на табло вже світилося 3:0 на користь «Спортлідера+».

Першим у воротах киян «розписався» Вадим Стасюк, який вдало замкнув передачу Вадима Рефеля. А через чотири хвилини Стасюк, отримавши пас від Олексія Колесникова, оформив дубль у матчі. Гості ж відповіли небезпечним виходом він на віч, під час якого Максиму Войтоку не вдалося переграти Павла Хомина. І майже миттєво «Спотрлідер+» «покарав» гостей, коли Колесников, обікравши захисника «Київ-НПУ», влучно пробив по воротах суперника. Відверто кажучи, впевнена гра господарів наводила на думку, що результат у матчі вже забезпечений. Але… хмельничани створили ще декілька моментів, які потрібно було забивати, однак реалізація «накульгувала».

А ось після перерви почався інший футзал… Гості почали агресивніше атакувати і за перші 5 хвилин Хомину доводилося двічі рятувати свої ворота від голу. Втім, «Спотрлідер+» не забився у захист, а намагався збільшити свою перевагу, і на 29 хвилині міг зробити це двічі. Однак спочатку киян після удару Дмитра Михайленка врятувала стійка, а потім Віталій Атаманюк не встиг влучно пробити по воротах з чотирьох метрів, оскільки його удар блокував захисник гостей. Найнапруженішою видалася 36 хвилина. «Київ-НПУ» випустив іншого голкіпера – Максима Максименка, який став п’ятим польовим гравцем, і супернику хмельничани вдалося двічі розіграти «зайвого». І двічі хмельничан засмутив Войток.

За хвилину до завершення поєдинку четвертий гол у ворота суперника ледве не забив Артем Глас, який намагався перекинути голкіпера, але м’яч пролетів над поперечиною. Але у підсумку це не завадило команді відстояти перемогу, яка підняла «Спортлідер+» із дна турнірної таблиці. Хоча… позиція в турнірці не головне. Найголовніше, що сезон завершили на позитиві, подарувавши вболівальникам свято.

ИСТОЧНИК: http://sportlider.km.ua/2334.html

Просмотров: 482 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz