Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Декабрь » 18 » «Спортлідер-2» вилітає з Кубку України
22:39
«Спортлідер-2» вилітає з Кубку України

Донецький бар’єр у особі «Сапфіра» хмельничанам пройти не вдалося

Сьогодні дублююча команда флагману хмельницького футзалу, «Спортлідер-2», провела свій черговий поєдинок. У рамках 2-ого попереднього етапу розіграшу Кубку України підопічні Віктора Мглинця на виїзді зустрічалися із донецьким «Сапфіром».

Активніше розпочали господарі, і невдовзі «Сапфір» зміг відкрити рахунок – 0:1. «Лідери» не опустили голову, і розпочали справжній штурм воріт, однак замість того щоб забити, змушені були знову розпочинати з центру майданчику. Після флангового прострілу сфера після рикошету від Олега Ситніка залетіла у сітку – 0:2. Підопічні Віктора Мглинця активізувалися, і зусиллями Віталія Монастирського скоротили розрив у рахунку до мінімум – 1:2. Останні хвилини зустрічі проходили під диктовку хмельничан, які створили безліч нагод для взяття воріт опонента, однак змінити цифри на табло, нажаль не змогли. У підусумку – мінімальна поразка «Спортлідера-2» з рахунком 1:2, яка залишила подолян за бортом наступного раунду розіграшу Кубку України.

Після завершення поєдинку головний тренер команди, Віктор Мглинець, поспілкувався із клубною прес-службою:

-Вважаю, що виступили достойно. Якщо враховувати, наскільки кваліфіковані гравці в команді «Сапфір», то ми показали досить непогану гру, і могли зачепитися за путівку у наступний раунд, однак трішки забракло елементарного везіння.

-Кого б з своїх підопічних могли б відзначити за підсумками протистояння проти «Сапфіру?

-В цій грі нікого не виділиш, адже всі гравці продемонстрували свій максимум. Хотілося б похвалити Миколу Стадніка, який впевнено діяв у рамці воріт і своєю надійною грою вселяв впевненість польовим гравцям.

-Чого очікувати від наступного поєдинку команди, в якому «Спортлідер-2» зустрінеться з «Енергією-2»?

-У будь-якому випадку наша команда старатиметься показати видовищну гру, і дасть справжній бій більш іменитому опоненту. Надіюся, що хороші результати нашого клубу не за горами.

Додамо, що зустріч «Спортлідера-2» і «Енергії-2» відбудеться в суботу, 21-ого грудня. Початок зустрічі в спорткомплексі УМВС – о 12:30. Прийди та підтримай улюблену команду!

Просмотров: 376 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz