Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2014 » Февраль » 9 » «Спортлідер-2» мінімально переграв дублерів «Урагану»
15:08
«Спортлідер-2» мінімально переграв дублерів «Урагану»

Підопічні Віктора Мглинця на власному майданчику здобули мінімальну перемогу над одним із лідерів першості, івано-франківським «Ураганом-2»

«Спортлідер-2» (Хмельницький) – «Ураган-2» (Івано-Франківськ) – 3:2 (1:2)

Арбітри: Кравцов Павло, Демянюк Олександр (обидва – Рівне)

Спостерігач арбітражу: Фурман Василь (Чернівці)

Голи: Шеремета Руслан (4), Фетько Олексій (29), Сондак Володимир (34) – Зварич Михайло (6), Горбатий Юліан (20)

«Спортлідер-2»: 41. Хомин Павло, 12. Стаднік Микола – 9. Калуков Дмитро, 21. Фетько Олексій, 40. Власович Валерій, 7. Рибак Сергій, 13. Шеремета Руслан (кап.), 4. Філь Сергій, 15. Мартинюк Дмитро, 39. Давидний Дмитро, 18. Сондак Володимир, 22. Хамдамов Андрій

Головний тренер: Віктор Мглинець

«Ураган-2»: 23. Біров Віталій, 1. Бухвак Віталій, 12. Рахметов Рустам – 2. Зварич Михайло (кап.), 3. Ковельський Юрій, 5. Горпинич Роман, 8. Рудавець Тарас, 9. Корсун Ігор, 10. Баланик Василь, 13. Пелех Мар’ян, 15. Цілик Андрій, 16. Когус Радіон, 19. Горбатий Юліан

Головний тренер: Іван Скіцко

Попередження: Мартинюк Дмитро (31)

Сьогодні дублююча команда флагману хмельницького футзалу, ФК «Спортлідер-2», провела свій черговий поєдинок. В рамках 8-ого туру чемпіонату України серед команд Першої ліги підопічні Віктора Мглинця приймали на власному майданчику одного із лідерів турніру, «Ураган-2» із Івано-Франківська.

Активніше гру розпочали господарі, які з перших хвилин розпочали відчайдушний штурм франківців. Відкривати рахунок міг Калуков, який потужним ударом під поперечину замикав націлену передачу у виконанні Власовича, проте вище всякх похвал у рамці воріт зіграв Біров, який в неймовірному стрибку парирував фактично «мертвий» м’яч. Відмінну нагоду відзначитись мав Фетько, однак відверто вибачив суперника, не зумівши з кількох метрів вразити фактично порожні ворота після ювелірної скидки активного Калукова. Підопічні Івана Скіцка діяли здебільшого другим номером, роблячи ставку на швидкі контратаки, і ця тактика невдовзі ледь не принесла свої плоди. Відкривати рахунок повинен був Корсун, який замикав націлений простріл Миколюка на дальню стійку, однак на щастя для «лідерів» з кількох метрів пробив вище воріт. Відоме футбольне правило спрацювало відразу. Шеремета відгукнувся на чудову передачу у виконанні Мартинюка, і ефектним ударом в падінні переправив сферу у праву «шістку» – 1:0. Івано-франківці не опустили руки, і вже в наступній атаці змогли відновити статус-кво. Це капітан «драконів», Михайло Зварич потужно пробив з гострого кута, і м’яч після рикошету від Хомина затріпотів у сітці воріт – 1:1. На куражі «дракони» і взагалі могли вийти вперед у рахунку, однак вище всяких похвал голкіпер хмельничан, який спочатку зреагував на потужний постріл Рудавця, а потім і парирував добивання у виконанні Баланика. Відповідь «лідерів» не забарилася. Фетько по флангу втік на рандеву із Біровим, і потужним ударом цілив у праву «дев’ятку», однак страж воріт «Урагану-2» знову продемонстрував чудеса воротарської майстерності, в неймовірному стрибку врятувавши свою команду від очевидного голу. Хмельничани продовжували діяти першим номером, і змінювати цифри на табло повинні були Рибак та Калуков, проте Біров, який спіймав кураж, тягнув абсолютно усе, що летіло у рамку воріт. Під завісу тайму відмінну нагоду вивести свою команду вперед у рахунку мав Калуков, однак відверто вибачив суперника, не зумівши з кількох метрів вразити фактично порожні ворота після чудової скидки Фетька. «Не забиваєш ти, забивають…». Цей відомий футзальний закон спрацював відразу. Юліан Горбатий чудово зіграв на підборі і невідпорним ударом в дальній кут за декілька секунд до перерви схилив шальки терезів на користь «Урагану-2» – 1:2.

Другий тайм був не менш цікавим. Відмінну нагоду закріпити перевагу івано-франківців мав Рудавець, який втік на побачення із голкіпером, однак вище всяких похвал в цьому епізоді зіграв Хомин, який вчасно вийшов із воріт та ліквідував загрозу. «Дракони» не зупинялися на досягнутому, і вже в наступній атаці змінювати цифри на табло повинен був той же Рудавець, проте нападнику «Урагану-2» не вдалося в ближньому бою переграти голкіпера подолян. Відоме футбольне правило спрацювало через декілька хвилин. Фетько відгукнувся на розкішну передачу Калукова у центр карного майданчика при розіграші штрафного удару, і ефектним ударом п’ятою переправив сферу у лівий нижній кут – 2:2. Впродовж наступної хвилини небезпечними ударами обмінялися Баланик та Шеремета, проте на висоті виявилися голкіпери обох команд. Заведені палкою підтримкою власних вболівальників «лідери» додали у швидкості, перехопили ініціативу, і невдовзі змогли матеріалізувати свою ігрову перевагу у забитий м’яч. Рибак при розіграші штрафного відпасував на Сондака, і той невідпорно з розвороту пробив у праву «дев’ятку», не залишивши Бірову жодних шансів – 3:2!!! Івано-франківців такий хід подій на майданчику явно не влаштовував, і юні «дракони» кинулися відіграватися. Відмінну нагоду зрівняти рахунок мав Зварич, не зміг реалізувати вихід віч-на-віч із Хомином. Через декілька хвилин страж подолян вкотре в цій грі врятував свою команду від очевидного голу, зреагувавши на гарматний постріл зі штрафного під поперечину у виконанні Горпинича. Іван Скіцко не полишав надій врятувати долю поєдинку, і за 2.30 до фінальної сирени пішов у ва-банк, випустивши у Корсуна у воротарській футболці. «Ураган-2», граючи в номінальній більшості, розпочав більше контролювати м’яч, проте до реального загострення справа не доходила. «Лідери» чудово відіграли у захисті, перекриваючи усі вільні зони та не залишаючи свому опоненту жодного шансу на результативне завершення атаки, і змогли в підсумку втримати свою перевагу.

У підсумку – мінімальна перемога «Спортлідера-2» з рахунком 3:2. Свій наступний поєдинок підопічні Віктора Мглинця проведуть 15-ого лютого. В цей день «лідери» на власному майданчику зіграють проти аутсайдера зони «Захід», ужгородської «Говерли».

ИСТОЧНИК: http://sportlider.km.ua/8965.html

Просмотров: 480 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь
«  Февраль 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz