Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Февраль » 4 » Спортлідер+» 2:7 «Меркурій»
23:28
Спортлідер+» 2:7 «Меркурій»

«Спортлідер+»: 12. Хомин Павло, 4. Сохорук Микола, 17. Колесников Олексій, 3. Стасюк Вадим, 10. Матвєєв Андрій, 2. Атаманюк Віталій, 8. Глас Артем, 5. Михайленко Дмитро, 9. Палійчук Богдан, 14. Нємий Артур, 16. Рефель Вадим, 1. Алексейчук Сергій.
Головний тренер – Іван Стасюк.

«Меркурій»: 13. Париський Сергій, 3. Янчик Сергій, 4. Гончар Віталій, 7. Литвиновський Сергій, 9. Ткачук Андрій, 10. Рибак Сергій, 11. Карбовський Юрій, 14. Ткачук Віталій, 15. Химяк Павло, 17. Чернієнко Андрій, 16. Кіндяков Євген.
Головний тренер – Віктор Мглинець.

Голи: Химяк, 2 (0:1), Ткачук А., 4 (0:2),  Химяк, 6 (0:3), Ткачук А., 9 (0:4),  Рибак, 23 (0:5), Янчик, 29 (0:6), Нємий, 31 (1:6), Рибак, 38 (1:7), Атаманюк, 38 (2:7)

Попередження: Глас, 21, Колесников, 40 – Ткачук В., 30, Рибак, 37.
Суддівська бригада: Андрій Лютий (Львів), Ярослав Вовчок (Івано-Франківськ). Інспектор – Віталій Олійник (Київ).

Домашня поразка для «Спортлідера+» стала не лише першою в рідних стінах, а й вперше команда пропустила таку кількість голів. До цього ж хмельничани були командою, яка найменше зі всіх пропускає. Була…

Вже на 2 хвилині матчу Павло Химяк несподівано для глядачів (адже ніщо не передувало «біді») відкривши рахунок на табло. На цей гол хмельничани «огризнулися» не точним ударом Олексія Колесникова зі штрафного і… одразу ж пропустили стрімку контратаку гостей, яка завершилася голом Андрія Ткачука. А через 2 хвилині «Спортлідер+» просто «прибив» Химяк, який, обігравши Андрія Матвєєва, опинився сам на сам перед Павлом Хоминим та забив третій гол у матчі. Безумовно, такого початку матчу не очікували ані гості, ані господарі. Грати залишалося ще дуже багато, а рахунок на  табло був 0:3.

Однак доволі швидко хмельничани ледве не скоротили рахунок, провівши небезпечну атаку, яка завершилася пасом Артема Гласа на Віталія Атаманюка. Але форвард «Спортлідера+» не зміг із трьох метрів перевести м’яча у ворота суперника. І за три хвилини чернівчани знову святкували маленьку перемогу. Артур Нємий помилився в центрі поля і Химяк з Ткачуком стрімко пішли у наступ, який завершився дублем у матчі дев’ятого номера «Меркурія». Здавалося, на цьому можна було ставити крапку. Але на до завершення матчу була ще 31 хвилина. «Нокаутовані» господарі намагалися переламати хід поєдинку, однак у них нічого не виходило. А ось гості на 15 хвилині ледь не збільшили свою перевагу. Від 5 голу «Спортлідер+» врятував Хомин, який виграв дуель у Чернієнка. І лише під завісу першого тайму Артур Нємий завдав потужного удару, який, на розчарування хмельничан, зміг відбити Париський.

А ось після перерви, здавалося, господарі нарешті дадуть бій гостям. Тим паче вже з самого початку Матвєєв потурбував увагу голкіпера «Меркурія», завдавши дальнього пострілу, який так і не досягнув своєї мети – м’яч пролетів поруч із стійкою. Але примарні сподівання на позитивний результат у матчі проти лідера першості остаточно зниклі вже на 23 хвилині поєдинку, коли Рибак реалізував вихід віч-на-віч із Хомином. За рахунку 0:5 гравці «Спортлідера+», як це не дивно, почали діяти цікавіші та розкутіше. І вже частіше турбували голкіпера гостей. Але Париський діяв на «відмінно». Спочатку вдібив удари Матвєєва та Гласа, а згодом і виграв «побачення» у Атаманюка. Кинулося в очі те, що гості принципово віддали ініціативу господарям, що підловити їх на контратаці. І така тактика призвела до чергового голу на 29 хвилині, коли 6 гол у ворота «Спортлідера+» забив Янчик. Однак хмельничани через дві зуміли хоча б «розпечатати» ворота суперника, коли Артур Нємий влучно пробив у «дев’ятку» воріт «Меркурія». Ще два голи у ворота гостей могли забити Глас та Колесников, але… знову відмінно зіграв Париський. А на 38 хвилині у матчі був зафіксований черговий дубль. Цього разу другий для себе гол у ворота «Спортілдера+» забив Рибак. І хоч господарі одразу ж відповіли на це голом Віталія Атаманюка, часу на порятунок, та, мабуть, і сил, вже не було. 2:7 і «Меркурій» продовжує очолювати турнірну таблицю. «Спортлідер+», у свою чергу, зосередеться на наступному матчі – кубковому!

ИСТОЧНИК: http://sportlider.km.ua/2180.html

Просмотров: 502 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz