Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Март » 4 » «Спортлідер+» 1:4 «Шанс-Авто»
00:01
«Спортлідер+» 1:4 «Шанс-Авто»

«Спортлідер+»: 12. Хомин Павло, 4. Сохорук Микола,16. Рефель Вадим, 3. Стасюк Вадим, 10. Матвєєв Андрій, 2. Атаманюк Віталій, 8. Глас Артем, 5. Михайленко Дмитро, 14. Нємий Артур, 11. Мартинюк Дмитро, 1. Алексейчук Сергій.

Головний тренер: Іван Стасюк.

«Шанс-Авто»: 20. Колодюк Юрій, 4. Радько Микола, 5. Москвін Євгеній, 2. Луців Андрій, 7. Грицина Микола, 8. Романчук Віталій, 9. Бобилєв Володимир, 14. Грицина Михайло, 15. Павлів Олег, 6. Портянко Іван, 1. Черемис Павло.

Тренер: Андрій Луців.

Голи: Грицина Мих., 9 (0:1), Грицина Мик., 19 (0:2), Рефель, 25 (1:2), Бобилєв, 27 (1:3), Москвін, 39 (1:4).

Попередження: Луців, 32

Дорікнути у відсутності бажання перемогти одного з лідерів першості гравців «Спортлідера+» ажніяк не можна. Вони боролися та билися до останнього. Але… не вистачило багато чого – від досвіду до елементарного везіння.

Матч у Хмельницькому розпочався із «розвідки». Обидві команди діяли обережно. А тому й не дивно, що перший удар у площину воріт був завданий аж на 8 хвилині, коли голкіпера хмельничан на міцність перевірив досвідчений Москвін. Господарі ж відповіли чудовою триходівкою Глас-Михайленко-Атаманюк, але до блискавичного завершення Віталію не вистачило влучності. І фактично одразу ж «Спортлідер+» був «покараний». Господарі «прогавили» Михайла Грицину, який опинився один перед Павлом Хомин та пробив у верхній ближній кут – 0:1. Через хвилину «Шанс-Авто» міг збільшити перевагу, але Бобилєв не зміг переграти Хомина. Далі рятувати свою команду доводилося вже Юрію Колодюку. Спочатку він «потягнув» удар Дмитра Михайленка, потім два від Артема Гласа, а згодом став переможцем «дуелі» із Михайленком. На 17 хвилині Колодюк не дав і Дмитру Мартинюку забити, а ось через дві хвилини хмельничани дозволили збільшити перевагу в рахунку Миколі Грицині, якого без опіки залишили декількох метрах від власних воріт.

Після перерви «Спортлідер+» заграв цікавіше та гостріше. Але, склалося враження, що голкіпер ковельчан – не пробивний. Однак на 25 хвилині матчу Вадиму Рефелю все таки вдалося розпечатати ворота гостей. Як виявилося, вперше і в останнє у цьому матчі. Вже за дві хвилини Бобилєв ударом зі штрафного з метрів одинадцяти знайшов шпарину між Хоминим та Нємим і рахунок став 1:3. І за такого перебігу подій хмельничани кинулися відіграватися. Моментів створили, мабуть, на декілька матчів. А ось реалізувати їх ніяк не судилося. Зачасту на заваді став Колодюк, а, якщо і голкіпер не заважав, то хмельничан підводила точність. М’яч, як зачарований, не хотів летіти у сітку воріт «Шанс-Авто». Натомість ще раз побував у воротах «Спортлідера+» – на 39 хвилині Євген Москвін від власних воріт відправив «смугастого» у порожню рамку господарів – 1:4.

Що ж, свій наступний поєдинок «Спортлідер+» зіграє 11 березня у Львові, де зустрінеться із «Лембергом».

ИСТОЧНИК: http://sportlider.km.ua/2267.html

Просмотров: 688 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz