Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Март » 19 » Сміх у Львові та перша поразка “Шанс-Авто”
00:02
Сміх у Львові та перша поразка “Шанс-Авто”
 "Шанс-Авто не зміг достроково вийти в фінальну частину та забезпечити собі другу сходинку першості України (Західна зона). Гра 16-го туру між командами "Шанс-Авто та "Львівхолод закінчилася першою виїзною поразкою ковельчан.

 

Склади команд:

"Шанс-Авто”: Чемерис П., Романчук В., Бобилєв В., Павлів О., Раько М., Колодюк Ю., Грицина М., Грицина М., Луців А., Москвін Є.

Президент клубу: Мороз Олександр

Головний тренер: Луців Андрій

"Львівхолод”: Кудінов І., Кольцун С., Сергієнко Н., Строгий Л., Денис В., Писько Я., Данилюк В., Лаба В., Хлюбко О., Пунда І., Жезло А.

 Головний тренер: Матула Степан


Гру розпочали з центра львівяни, та першого влучного удару в рамку воріт від господарів майданчика глядачі побачили аж на 4-ій хвилині гри. Його автором став Сергій Кольцун. На 5-ій хвилині галичани могли відкрити рахунок у матчі, але Любомиру Строгому завершити атаку своїх партнерів не вдалося. Відповіли "шансівці” на 7-ій хвилині – удар Миколи Грицини парирував воротар господарів. На 9-ій хвилині розіграш атаки від 2-ох братів Грицин ледь не завершився голом старшого, якому забракло влучності з 8-ми метрів. М’яч пролетів поряд зі стійкою. На 11-ій хвилині ще один небезпечний удар повз ворота від Віталія Романчука. 13-та хвилина помилка у захисті ковельчан завершилась голом Василя Дениса (1-0). "Шанс-Авто бере тайм-аут на 14-ій хвилині. Помилка Юрія Колодюка за 4 хвилини до завершення першого тайму ледь не завершилась голом з трьох метрів, але Любомиру Строгому забракло майстерності – м’яч пролетів знову поряд зі стійкою. Швидка відповідь від ковельчан привела до влучного удару Миколи Грицини, але кіпер львів’ян перевів небезпеку на кутовий. 17-та хвилини і блискуча гра від воротаря "шансівців – Василь Денис не зміг реалізувати вихід віч-на-віч. Тайм-аут збоку львів’ян за півтори хвилини до завершення першої половини гри. Ярослав Писько за 16 секунд до завершення першого тайму збільшив перевагу господарів (2-0), забивши так званий "гол у роздягальню. Перерва.

  2 тайм

   Початок другої половини гри був продовженням сценарію першого. Уже на 22-ій хвилині гри Назар Сергієнко не зміг завершити атаку «два в один». Через дві хвилини Ярослав Писько міг оформити дубль у матчі, але воротар ковельчан перевів круглого на кутовий. У результаті розіграшу якого контратака «два в один» ковельчан ледь не завершилась голом Євгена Москвіна, але м’яч пролетів поряд зі стійкою. Як не налаштовували себе гравці "Шанс-Авто на боротьбу у другому таймі проти суперника, але все одно їм не вдалося позбавитися хронічної для себе хвороби – СУДДІВ. На 25-ій хвилині Юрій Зорін призначив 5-ий фол, який змусив «прокинутися» гостей, які кинули всі сили в атаку. І вже на 28-ій хвилині гри, здалось гра була переломною для гостей – не поганий розіграш атаки "три у два, завершився штрафним ударом. У результаті розіграшу якого капітан "Шанс-Авто Володимир Бобилєв фірмовим перекатом скоротив рахунок у матчі – 2-1. Через 30 секунд Микола Радько відновив статус-кво у матчі (2-2). Відповіли львівяни на 30-ій хвилині ударом у рамку воріт Василя Дениса, але надійна гра від воротаря ковельчан зберегла нічийний результат на табло. 32-а хвилина після невдалого виходу воротаря господарів, Володимир Бобилєв дальнім ударом поміж ніг воротареві оформив дубль у матчі та змінив рахунок на табло – 3-2. Відповіли львівяни на 35 хвилині ударом Василя Дениса у рамку воріт, але кіпер ковельчан ліквідував загрозу. Через 20 секунд Юрій Зорін призначив 10-ти метровий, але це тільки був початок. Володимир Данилюк не зміг реалізувати його і чудовий "сейв” у виконанні Юрія Колодюка. Відповідь ковельчан була банальною, атака «три у два» завершилась нібито фолом проти Михайла Грицини, але Юрій Зорін змовчав: хлопці не забили 10-ти метровий. Друга жовта картка ніби за симуляцію перетворилась у червону картку Михайлові Грицині (хотілось би нагадати давній інцидент вищої ліги цього арбітра, коли при вийманні картки з кишені вилетіли гроші на майданчик!!!!!). Повернемося до подій на матчі. На 36-ій хвилині чи не найкращу нагоду реалізувати перевагу "чотири у три та зрівняти рахунок у матчі, змарнував Сергій Янчик, отримавши передачу на дальню стійку від свого партнера по команді з 1-го метра пробив вище воріт. Через 30 секунд реалізувати перевагу львів’янам все таки вдалося – Володимир Данилюк зрівняв рахунок у матчі 3-3. Нічия не влаштовувала львів’ян. У результаті 5-ий польовий гравець за 3 хвилини до завершення гри приніс результат у матчі (4-3). Автором забитого м’яча став Володимир Лаба. Відповідь від "шансівцівза 1 хвилину до закінчення зустрічі завершилася ударом Володимира Бобилєва у стійку. Відразу атака львів’ян завершилась дублем 5-го польового гравця, а саме Володимир Лаба поставив крапку у матчі зробивши результат на табло 5-3. За 20 секунд до завершення гри Василь Денис міг збільшити перевагу, але замкнути простріл на дальню стійку не вдалося.

      Отож, у підсумку 5-3 – "Львівхолод на пару з арбітром Юрієм Зоряним святкують перемогу, а "Шанс-Авто вперше зазнає виїзної поразки.

ИСТОЧНИК: http://www.shans-auto.com.ua/news/2010-07-20-15-42-05/231--q-q

Просмотров: 584 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz