Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Январь » 11 » Сич: Гра повинна була глядачам сподобатися
00:48
Сич: Гра повинна була глядачам сподобатися
Післяматчева прес-конференція наставників «Енергії» та «Урагану»

Микола Сич, в.о. головного тренера «Енергії»:

- Гра повинна була глядачам сподобатися. Радий, що зібрався майже повен зал.  Інтрига у протистоянні протрималася практично до кінця матчу. У першому таймі була нічия. Після перерви ми змогли трохи додати і забити ще три голи. Вважаю, третій гол Павленка був переломним, він надломив суперника. Приємно, що відзначився Максим. В нього була гольова «засуха», три матчі без влучних ударів. Сьогодні йому вдалося забити такий важливий третій гол. Також хочу відзначити гру Кардаша. Якби Володя відстояв гірше, то нам було би значно важче. Він не раз виручав команду і наша перемога є його заслугою.

- Довго вагалися кого ставити – Лисенка чи Кардаша?

- Думав до останнього. Але після Харкова напрошувалися зміни. До Лисенка великих претензій не має. Він не раз рятував. Але у пропущених голах є певні претензії до Владислава. Тому вирішив змінити воротаря. Думаю, вгадав із цим рішенням. Кардаш сьогодні підтвердив свою високу кваліфікацію.

- Як вам бразильці «Урагану»?

- Зважаючи на спортивну біографію, їхня кваліфікація ні в кого не може викликати сумніви. Показовим є пропущений нами гол. Бразильці провели триходівку і в результаті Кардаш був безсилим. Латиноамериканці часто загострювали гру, вони індивідуально дуже добре підготовлені. У футзалі, якщо хтось когось обігрує один в один, то відразу виникає загострення. Напевно, у бразильців ще не усе виходить, але вони і так нас постійно тримали в напрузі.

- Перший тайм «Енергія» провела не так вдало, як другий. Довго входили в гру?

- «Ураган» наполовину змінив склад. Потрібно було по ходу гри прилаштовуватися, пристосовуватися. Не усе вдавалося. Тому у першому тайму було так багато гостроти біля наших воріт. Але ми встояли, а після перерви додали і тричі забили.

- Прокоментуйте заміну Легчанова і Якуніна, після чого Сергій відразу відзначився…

- Легчанов не витримує у великому темпі два тайми. Тому його заміна напрошувалася. Радий, що Якунін у першій же зміні зумів забити гол.      

Сергій Гупаленко, головний тренер «Урагану»:

- Самою грою задоволений. Просто, ми пропустили голи і мало забиваємо у відповідь. Вважаю, що у нас було дуже багато гольових нагод. Але нічого відразу не буває, треба щось поправити і рухатися далі. Теперішній підбір гравців «Урагану» мені подобається. В нас буде ще один легіонер, який, впевнений, нам допоможе.

Повторюю, гра сподобалася. Є, звісно, претензії по окремих епізодах. Скажімо, по другому голу є претензії. Третій гол був не логічним, м’яч просто до Павленка відскочив, а він, молодець, скористався цим.
Багато хто пише, що Гупаленко завжди звинувачує у невдачах своїх гравців. Ні, це не так. Я просто констатую факти, що в нас не вийшло на даний момент. А вся відповідальність за результат лежить на наставнику. Від цього не відмовляюся. Треба працювати, виправляти помилки.

- Погоджуєтеся, що у першому таймі ваша команда виглядала краще, чим в другому?

- Потрібно забивати голи. Коли ти це робиш, суперник розкривається, йде вперед. Тоді вже стає легше. В принципі, погоджуюся, що в першому таймі ми виглядали краще. А в другому ми просто пропустили голи. Цей другий гол головою не мав би забиватися… Але нічого, будемо розбиратися.

- Що скажете про гру легіонерів? Вони уже акліматизувалися?

- Так, акліматизувалися. Але потрібно поправляти гру. Тут ще наше суддівство... Воно мене просто виводить з себе. Не говорю, що арбітри комусь підсуджують. Вони просто приймають нелогічні рішення. Дребужан має міжнародну категорію, знаю, що він вміє судити. А чому так усе відбувається, я не розумію. Ми стільки фолів заробили… Проти «Локомотива» по одному судять, сьогодні – по іншому. Не зрозуміло. Давайте або грати в однаковий «балет», або в футбол… А так це не правильно. Зізнаюся, буду скаржитися, бо це вже набридло. Вони перевертають гру. На Валенкові був залізний фол, вони мовчать, суперник проводить атаку і стає 2:1. Це не правильно. Бачу цю упередженість. Не знаю, можливо в них клан утворився, хто проти Лисенчука, того вони вбиватимуть. Не зрозуміло. Суддя повинен бути не помітним на полі. А в нас так виходить, що на полі тільки їх і видно. Нелогічні поступки в них.

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/novyny-klubu/701-sych-gra-povynna-bula-gljadacham-spodobatysja.html

Просмотров: 434 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz