Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Декабрь » 6 » Сич: Ця перемога нам була потрібна, як повітря
22:16
Сич: Ця перемога нам була потрібна, як повітря
Наставники львівської «Енергії» та рівненського «Кардинала» Микола Сич та Сергій Піддубний відповідно про очну команд.

Микола Сич, в.о. головного тренера «Енергії»:

- Самі знаєте, яка зараз у нас ситуація. Приємно, що команда перемогла. Ця перемога нам була потрібна, як повітря. Щодо самого матчу, то враження двоякі. Перший гол в дебюті матчу зіграв з нами злий жарт. Після цього ми перестали грати і «Кардинал» перехопив ініціативу. Тому друга половина першого тайму була невиразною. Після перерви ми зробили певні корективи, ввели в гру Валерія Легчанова і команда суттєво додала. З’явилися моменти, з’явилися голи.

- Склалося враження, що при рахунку 4:2 команда грала на втримання результату…

- Можна і так сказати. В нас в в команді багато досвідчених гравців. Перевага в два м’ячі дозволяє зіграти на класі, а не влаштовувати якісь перегони. Не все у нас вийшло у цьому матчі, однак на першому місці був результат.

- Чи не було думок наприкінці матчу освіжити гру, випустивши гравців, які у матчі не зіграли жодної хвилини?

- Можливо, було це. Утім, вводити в гру людину наприкінці матчу непросто. При рахунку 4:2 одна помилка може коштувати дорого. Якби рахунок став 4:3, Сергій Піддубний одразу перейшов би на гру з п’ятим польовим гравцем. У перерві ми поговорили з хлопцями, і не зробили суттєвих помилок.

- Яка атмосфера в команді після відставки Станіслава Гончаренка?

- Будь-яка тренерська відставка позначається на атмосфері. Тим паче, коли йдеться про такого тренера, як Станіслав Гончаренко. Деякі гравці з ним працювали 8-10 років, починаючи ще із «Інтерказу», потім в «Таймі» і останні 2 роки в «Енергії». Для когось майже вся кар’єра пов’язана із Станіславом Олександровичем. Його відставка не пройшла безслідно. Вона десь позначилася на результаті матчу із «Єнакієвцем». Мені тоді не вдалося збалансувати команду. Після повернення додому потрібно було терміново вжвати заходи, аби підготувати команду до матчу із «Кардиналом».        

Євген Рогачов, гравець «Енергії»:

- Перемогу легкою назвати ніяк не можна. Гра вийшла складною. Інтрига була до останньої хвилини зустрічі. «Кардинал» має свій почерк гри, якого завжди притримується. «Енергії» ніколи не буває легко з таким суперником. Який саме почерк? У цієї команди є сплав молодості та досвіду. Помітно, що тренерський склад команди працює в правильному напрямку. Коли рахунок став 4:2 більше вже грали по рахунку. Розкриватися нам не було жодної потреби. В цій грі нам дуже потрібен був результат, і радий, що ми його добилися.

Сергій Піддубний, головний тренер «Кардинала»:

- Була боротьба, рівна гра. Сьогодні, вважаю, нас підвели воротарі. Вони не достатньо добре зіграли, тому такий і результат.

- Для вашої команди матч із «Енергією» є принциповою?

- Ні, для нас це рядова гра, нічого надзвичайного. Налаштовувалися на перемогу. Нічия була б теж хорошим результатом, але ми сподівалися взяти три очки.

- А раніше ви казали, що «Енергія» для вас принциповий суперник…

- Це я казав тоді, коли судді явно тягнули «Енергію». Ми хотіли довести, що не гірші за «Енергію», для нас це було справою честі. А після того ми вже забирали очки в львів’ян, емоції вгамувалися і тепер це рядова гра.  

- Рахунок по ділу?

- Оскільки ми програли з рахунком 2:5, значить усе по ділу. Не можу сказати, що винні тільки воротарі. Програла уся команда. Тепер треба готуватися до наступних матчів і брати свої очки. Загалом, «Енергія» нічим не потішила. Гравці цієї команди майстерніші, аніж у нас. У цьому році вони пройшли ігри Кубку УЄФА, чемпіонату світу. Якщо їм дати півшансу, цього достатньо. Вони його використають. Зараз вважаю «Енергії» не вистачає командної гри. Індивідуально гравці сильні, а командна гра, на мою думку, пропала.

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/novyny-klubu/676-sych-cja-peremoga-nam-bula-potribna-jak-povitrja.html

Просмотров: 516 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz