Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Декабрь » 4 » Сич: Це була найкраща наша гра в сезоні
00:32
Сич: Це була найкраща наша гра в сезоні

Післяматчева прес-конференція наставників «Енергії» та «Урагану»

Микола Сич, тренер «Енергії»

- Микола Анатолійович, які враження від гри?
- Враження тільки позитивні. Інакше і бути не може, ми ж здобули переконливу перемогу. Настрій дуже хороший. Сьогодні ми побачили ту «Енергію», яку хотіли бачити впродовж тривалого часу.
- Пауза в чемпіонаті пішла на користь «Енергії»?
- Я би так не сказав. Звісно, зараз після гри дехто може так подумати. Але пауза у 21 день – це багато. Крім того, ми не мали можливості тренуватися у повному складі. Половина команди перебувала у розташуванні збірної. Приємно, що за таких умов ми добилися позитивного результату. Хочу також відзначити, що раніше можна було почути слова про те, що в «Енергії» є тільки одна четвірка. Сьогодні усі могли переконатися у тому, що в нас, насправді, є дві четвірки. Також добре відстояв Володя Кардаш.
- Із Сержао була установка грати персонально?
- За нього відповідав Дмитро Бондар, а усі інші мали йому допомагати. Ми не раз переконувалися у тому, що Сержао в «Урагані» є ключовою фігурою, у кожній грі він нам забивав 1-2 голи. Сьогодні він не забив, значить Бондар виконав установку на гру.
- Без Біро Жаде та Ділву «Ураган» слабший?
- І Валенко після травми, хоча він мені сьогодні дуже сподобався. Біро Жаде та Сержао задають тон грі івано-франківців. Біро Жаде, зазвичай, у матчах із нами проводив на майданчику багато часу, грав за обидві четвірки. В ключові моменти він брав гру на себе і вирішував долю матчів. Про Ділву нічого конкретно сказати не можу, не багато матчів бачив за його участю.
- Можна сказати, що гра із «Ураганом» для «Енергії» є найкращою в сезоні?
- Ми обіграли діючого чемпіона з рахунком 4:1, особливих стратегічних зауважень до команди в мене не має. Тому, справді, можна говорити про те, що це була наразі найкраща наша гра в сезоні.  

 Сергій Гупаленко, головний тренер «Урагану»

- Чому програла ваша команда?
- Програли тому що помилялися. Не знаю, можливо, переглянувши запис гри, зможу вказати на більш серйозні причини. Зараз, по гарячих слідах, можу сказати, що при рівній грі, ми припускаємося прикрих помилок. Пропустили перший гол, другий… Це проблема. Якщо ми таких помилок припускаємося, а суперник цього не робить, значить «Енергія» на сьогоднішній день є сильнішою. В мене є претензії до нових легіонерів. Не помітно у нас лідера. Якщо команді важко, проявляти себе повинен лідер. А такого не має. Не говорю, що це стосується тільки іноземців. Наші хлопці теж повинні грати. Але сьогодні лідера не було. Нічого, будемо працювати. Це ще не кінець, попереду два кола. Просто у нас тепер не має права на помилку.
Якщо говорити суто по грі, то, чесно кажучи, ми не були слабшими. Просто ми більше помилялися. А у матчах таких команд, як «Ураган» - «Енергія», кількість помилок є визначальною.
- «Ураган» в розіграші Кубка УЄФА не так давно провів три важкі матчі. Це якось вплинуло на ваших підопічних сьогодні?
- Шукати причини в іншому місці – це не правильно. «Недотренувалися» чи «перетренувалися» - це все дрібниці. Ми сьогодні програли, значить програли. Шукати зв'язок між Кубком Європи і сьогоднішньою поразкою я не бачу сенсу.          
- Без Біро Жаде та Ділву «Ураган» інакший?
- Навіть не хочу на це питання відповідати. Це погано. Не хочу так говорити, не хочу так думати і не хочу, щоби так було. Але виходить так, що без Біро Жаде у нас не має нестандартних рішень, нестандартних пасів, не має лідера. Так не повинно бути, адже у нас у команді 16 футзалістів. Але так воно є. Повторюю, нові легіонери наразі не влаштовують мене.
- А що скажете про сьогоднішню гру Сержао?
- Як на мене, Сержао сьогодні наші суперники приділяли дуже багато уваги. Йому одному грати важко, хтось повинен за рахунок Сержао себе проявляти. Якщо бразильця тримає дві людини, значить хтось у нас вільний. А цим ніхто не користався. А проти двох опікунів Сержао важко діяти. Він небезпечний на завершальній стадії, але створювалися ці атаки дуже важко. Зараз не має Біро Жаде, тому доставка м’яча для Сержао була проблемною.

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/novyny-klubu/272-sych-ce-bula-najkrascha-nasha-gra-v-sezoni.html

Просмотров: 492 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz