Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Декабрь » 19 » “Шанс-Авто” переміг “Львівхолод”!
01:39
“Шанс-Авто” переміг “Львівхолод”!
 Центральний матч туру в першій футзальній лізі України (Західна зона) між командами "Шанс-Авто та "Львівхолод закінчився перемогою нашої команди з рахунком 5-3.

"Шанс-Авто”: Чемерис П., Романчук В., Бобилєв В., Басюк В., Дацюк Р., Колодюк Ю., Грицина М., Грицина М., Луців А., Москвін Є., Петрик Е.

Президент клубу: Мороз Олександр

Головний тренер: Луців Андрій

"Львівхолод”: Кудінов І., Кольцун С., Сергієнко Н., Строгий Л., Денис В., Писько Я., Данилюк В., Лаба В., Хлюбко О., Пунда І., Жезло А.

 

Головний тренер: Матула Степан 

Коротко про матч:

1 тайм

     З перших хвилин команда "Львівхолод взяла гру у свої руки і першим несильним ударом у площину воріт Ігор Кудінов перевірив на надійність голкіпера «шансівців». На 3-й хвилині гри поперечка рятує ковельчан після удару Василя Дениса. На 4-ій хвилині гри, після фолу Романа Дацюка, арбітр призначив 6-метровий удар. Любомир Строгий пробив сильно і влучно, але Павло Чемерис перевів м’яч на кутовий. На 5-ій хвилині господарі організували гарну атаку і могли вийти вперед, але заключного удару по воротах не було. На 9-ій хвилині гри голкіпер львів’ян Ігор Пунда помітив вихід воротаря «шансівців» і пробив з меж своєї половини, та м’яч пролетів над поперечкою. На 10-ій хвилині гри капітан «Шанс-Авто» Володимир Бобилєв заробив фол після обрізки Романа Дацюка у центрі поля. На 12-ій хвилині атака команди з Ковеля закінчилась ударом Бобилєва у стійку воріт. За хвилину два моменти змарнував «Львівхолод»: спочатку Любомир Строгий пробив повз ворота, а потім, після розіграшу ауту, удар Ярослава Писька прийняла на себе стійка. Через декілька секунд він же реалізовав вихід віч-на-віч і зробив рахунок на табло 1-0 на користь своєї команди. 14-а хвилина – тайм-аут збоку «шансівців». Далі нереалізований момент від "Львівхолода” і швидка контратака волинян закінчилось пасом Андрія Луціва на Євгена Москвіна, який і відновив паритет у поєдинку (1-1). На 16-ій хвилині розіграш штрафного удару з боку «шансівців» завершився ударом впритул Миколи Грицини, але у цьому моменті надійно зіграв воротар львівської команди. 18-а хвилина гри – перепасовка Москвіна і Бобилєва закінчилась голом капітана господарів (2-1). Під кінцівку першого тайму Євген Москвін міг збільшити перевагу в рахунку, але не влучив у порожні ворота.

 

2 тайм

   Початок другого тайму виявився за «шансівцями». Спочатку удар Москвіна відбив воротар львів’ян, а потім розіграш ауту двох братів Грицин завершився голом – молодший віддав на старшого, який на замасі обіграв воротаря і захисника та пробив лівою у "дев’ятку” (3-1). Фол і жовта картка Володимира Данилюка ледь не завершилась голом ковельчан. Штрафний удар у виконані Володимира Бобилєва блокував Роман Дацюк, а за мить штанга і змарноване добивання Михайла Грицини. На 25-ій хвилині гри відповів "Львівхолод: удар Володимира Лаби відбив Павло Чемерис. За три хвилини скоротити відставання у рахунку змарнував Василь Денис, а через декілька секунд його партнер по команді Ярослав Писько, помітивши необачний вихід голкіпера «шансівців», пробив прицільно у нижній кут воріт без шансів для Чемериса, тим самим зробивши рахунок на табло 3-2. На 30-ій хвилині гри команди обмінялись моментами: спочатку Андрій Луців, опинившись на вигідній позиції, віддав неточний пас на Михайла Грицину, а у львів’ян Сергій Кольцун не зміг переграти Павла Чемериса. Незабаром два удари Романа Дацюка з ауту парирував голкіпер гостей. Та незважаючи на втрачені моменти, волиняни досягли свого на 35-ій хвилині, коли після розіграшу кутового Микола Грицина віддав пас на дальню стійку Євгену Москвіну, який не схибив – 4-2. Після цього у гостей з’явився п’ятий польовий гравець, але це не принесло користі «Львівхолоду». Потім Павло Чемерис продемонстрував свою високу майстерність, відбивши удар і добивання Володимира Данилюка. Через кілька секунд голкіпер ковельчан швидко викинув кулю на вільного Євгена Москвіна, який головою переправив м’яч у порожні ворота, тим самим зробивши дубль і встановивши на табло рахунок 5-2. Скоротили відставання львів’яни на 39-ій хвилині. Відзначився Василь Денис.

 

     Отож, у підсумку заслужена домашня перемога «Шанс-Авто», яка дозволила ковельчанам закріпитися на першій позиції з 16 очками.

ИСТОЧНИК: http://shans-auto.com.ua/news/2010-07-20-15-42-05/191--q-q


Просмотров: 588 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz