Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Март » 24 » "ШАНС-АВТО" (Ковель) - "УРАГАН" (Івано-Франківськ) - 7:7 (4:3)
20:58
"ШАНС-АВТО" (Ковель) - "УРАГАН" (Івано-Франківськ) - 7:7 (4:3)
Дуже "веселий" матч видали в Ковелі місцевий "Шанс-Авто" та івано-франківський "Ураган". 14 голів на двох - так само, як і в першій грі 1/8 фіналу Кубка України, щоправда вдома підопічні Сергія Гупаленка розгромили суперника з рахунком 11:3. У повторній грі була зафіксована результативна бойова нічия 7:7, яка прогнозовано вивела до чвертьфіналу саме "Ураган".

А взагалі івано-франківці, які цього сезону демонструють відчайдушний футзал, підтвердили статус найбільш видовищної команди Екстра-ліги. Найменше м'ячів у матчах за участю "Урагану" було забито 11 січня проти рівненського "Кардиналу" (2:1) - лише три. В інших поєдинках - і домашніх, і гостьових - глядачі частенько ставали свідками справжніх голепадів. Не стала винятком повторна кубкова гра у Ковелі.

Вже у самому дебюті матчу суперники обмінялися забитими м'ячами, після чого господарі вперше вдалися до гри з п'ятим польовим. На сьомій хвилині Колток вразив порожні ворота "шансівців", вивівши гостей вперед. Згодом м'яч побував у сітці обидвох воріт, а на 18-й хвилині господарі у більшості зуміли забити два м'ячі і знову повели у рахунку - 4:3.

Перерва пішла на користь "ураганівцям", які за шість стартових хвилин другого тайму чотири рази розписалися у ворота суперника. Сімка і Цвєлих оформили по дублю, ще по разу відзначились Карліньос і Королишин. 7:4 і за сумою двох матчів рахунок став 18:7. Шансів для "Шансу" для того, щоб відіграти таку різницю, фактично не було.

Однак ковельці не здавалися, намагаючись перед власними вболівальниками показати свою гру. І це їм вдалося - всього за сім хвилин господарі тричі вразили ворота "Урагану" і знову зрівняли рахунок. Причому команди грали в рівних складах, але гостям не допоміг Колток. Цього разу нічийні цифри 7:7 протримались на табло аж до фінального свистка. Хоча моментів для того, щоб вирвати перемогу, в обох команд було вдосталь.

Олег ЛАНЯК, прес-служба НФК "Ураган".

24 березня. 12:00, м. Ковель. Комплексна ДЮСШ. 250 глядачів.
Арбітри: Ганіченко (Рівне), Лютий (Львів). Інспектор: Олійник (Київ).
Ураган: Колток - Сімка, Цвєлих, Ярий, Павлюк - Карліньос, Валєнко, Леандріньо, Крикун - Кіндратів-к, Аветисян, Королишин.
Голи: Луців (1), Романчук (11, 18, 33), Портянко (18, 35), Радько (28) - Цвєлих (2, 24), Колток (7), Сімка (14, 21), Карліньос (26), Королишин (26).
Попередження: Карліньос (13).
Просмотров: 607 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz