Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Октябрь » 20 » СЕРЖАО: "Я ПРИЇХАВ В УКРАЇНУ СТАТИ ЧЕМПІОНОМ"
13:27
СЕРЖАО: "Я ПРИЇХАВ В УКРАЇНУ СТАТИ ЧЕМПІОНОМ"
Прихід цього більш як 100-кілограмового бразильського легіонера до складу івано-франківського "Урагану" став своєрідною трансферною бомбою не тільки в українському, а й світовому футзалі. Сержіо Луїс Масіел Лукас, відомий як Сержао, за свою кар'єру здобув чимало титулів та нагород. Відтепер колоритний темношкірий бразилець допомагатиме стати чемпіоном своїй новій команді…"ГК" вдалося поставити кілька запитань заокеанській зірці.

- Чому Ви вибрали саме "Ураган", адже у міжсезонні у Вас, мабуть, були й інші пропозиції?
- Для мене це новий етап у кар'єрі. В Україні я ще жодного разу не був, але мені цікаво усе, що тут відбувається. Цікаво пограти у цьому чемпіонаті. Я спробую зробити історію тут і досягти потрібного для команди результату.


- Скільки плануєте забити голів за свій новий клуб?
- Коли я був молодий (посміхається), я багато думав про це. Зараз для мене на першому місці результат команди. У кожному матчі я прагну перемогти. Особисто я, окрім голів, можу і добре асистувати партнерам, тому мені не настільки важлива кількість голів. Головне, щоби команда перемогла.

- Які завдання Ви ставите перед собою в "Урагані"?
- Я приїхав у цей клуб стати чемпіоном. Такі ж цілі та завдання ставить перед клубом керівництво: найперше - вийти до плей-оф і там вже боротися за чемпіонство. До того ж, я бачу у цьому клубі велику перспективу.


- Протягом своєї кар'єри Ви багато грали у Європі. Що Ви знаєте про український футзал?
- Збірна України двічі грала у фіналах на чемпіонаті Європи, що говорить само за себе. Про тих українських гравців, яких я вже бачив, можу сказати, що вони дуже швидкі і спритні.

- Не секрет, що у Вас подвійне громадянство і що Ви успішно виступаєте за збірну Азербайджану. Чи плануєте надалі захищати кольори цієї країни?
- Так, звісно ж, планую виступати за цю збірну. В нас попереду Чемпіонат Європи та світова першість. Особисто я дуже хочу виступити на Чемпіонаті світу. На жаль, протягом своєї кар'єри мені не вдалося потрапити до збірної Бразилії. Тож прагну досягти серйозних результатів на рівні збірних саме з Азербайджаном.


- До України Ви приїхали з сім'єю. Родина завжди подорожує з Вами?
- Так, дружина і донька, якій зараз 4 роки, постійно зі мною. Це для них не складно, дитина в мене народилася саме на цих теренах. Тому проблем з адаптацією виникнути не повинно.

- Чи встигли Ви вже щось побачити в Івано-Франківську?
- Майже нічого поки що не встиг, окрім нової домівки та супермаркетів, ну і, звісно ж, ігрового залу.


Записав Тарас ЛЮТИЙ, газета "Галицький кореспондент"
ИСТОЧНИК: www.uragan.if.ua
Просмотров: 639 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz