Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Апрель » 3 » Серйозна заявка на бронзу
09:07
Серйозна заявка на бронзу
Львівська футзальна «Енергія» вдало розпочала свої виступи у так званій «фінальній пульці» чемпіонату України. Команда Миколи Сича вдома перемогла свого головного суперника за бронзові медалі чемпіонату – івано-франківський «Ураган» - 4:1. У першому таймі в «енергетичному» дербі краще виглядала команда з Івано-Франківська, однак у другій половині зустрічі «енергетики» довели, хто є по-справжньому ближчим до бронзи…

Поєдинок у Львові для обох команд мав принципове значення. «Ураган» в разі перемоги зрівнювався з «Енергією» за кількістю очок, а перемога львів’янам дозволяла комфортно закріпитися на третій сходинці у турнірній таблиці. Обидві команди претендують на бронзовий комплект нагород, і, зважаючи на це, в очному поєдинку мали чудову нагоду довести один одному, хто на даному етапі є сильнішим.

Почали матч команди доволі жваво. Не зіграли й п’яти хвилин, як вболівальники побачили два взяття воріт. Спочатку Кіндратів прийняв передачу від Цвелих і перегарав Пітулю, а через кілька секунд павутиння з воріт дев’ятки Іжаковського зняв Задорожний. Після цього гра не заспокоїлася: «Енергія» ще мала кілька нагод для взяття воріт, однак більше господарям не щастило. У середині тайму обидві команди обережно атакували і не забували про оборону власних воріт. Якщо об’єктивно, то у першому таймі краще виглядав «Ураган». В підопічних Сергія Гупаленка краще вдався контроль м’яча та комбінаційна гра. Натомість «енергетики» часто помилялися при створенні атаки.

До завершення тайму «ураганівці» таки зуміли створити кілька тривожних ситуацій біля воріт Пітулі, однак Андрій, за винятком пропущеного гола, діяв безпомилково. Якщо страж воріт «Енергії» був безсилим, то на допомогу приходила поперечка.

У другому таймі на майданчик вийшла зовсім інша «Енергія». Вочевидь, наставнику Миколі Сичу таки вдалося найти саме ті слова, які і заставили його підопічних згадати що за гра, і хто є господарем майданчика.
Забігаючи наперед, спрогнозую, що «Енергія» зіграла один із кращих своїх таймів у сезоні. Хороша гра у захисті, розумна гра в атаці, швидкий перехід в контратаки, три «сухі» м’ячі і чудова гра молодого та перспективного Андрія Пітулі. Що ще треба для перемоги ?..

На початку другої 20-хвилинки львів’яни по-справжньому насіли на ворота Їжаковського, і забили вдруге. Задорожний «повозив» захисника на правому фланзі і потужно низом пробив по воротах. До такого повороту подій Їжаковський був неготовий – трибуни «ревуть» від радості – 2:1. Судячи із гри «Урагана» після пропущеного м’яча, одразу зрозумів, що суперник «Енергії» пропустив хороший удар, опинився у так званому нок-дауні. Утім, піднявся, пішов в атаку, і… пропустив знову. Цього разу Іван Ільницький, підсікши м’яча над Їжаковським, схоже таки добив «Ураган». В атаці у гостей не виходило майже нічого, навіть з п’ятим польовим гравцем. А якщо й виходило, то свою роботу виконував Андрій Пітуля. Четвертий гол «Енергії» - яскравий приклад впевнених дій гравців однієї команди і невпевнених іншої. Федюк «обікрав» Кіндратіва і закотив м’яч у порожні ворота… Одна команда раділа, іншій було не до цього…

Львів. ПС «Галичина». 450 глядачів
«Енергія» (Львів) – «Ураган» (Івано-Франківськ) – 4:1 (1:1)

Судді: Г. Гора (Київ), О. Король (Донецьк)

Голи: Задорожний, 4, 25, Ільницький, 29, Федюк, 36 – Кіндратів, 4

Попередження: Пилипів, 4, Павлюк, 20, Їжаковський, 36

"Енергія": Пітуля - Петрушин, Струк, Романов, Ільницький - Федюк, Рогачов, Задорожний, Тригубець, - Іванов
"Ураган": Їжаковський - Павлюк, Пилипів, Кулик, Валенко - Ярий, Цвєлих, Шотурма, Кіндратів

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/News.aspx?newsId=1437
Просмотров: 654 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz