Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Май » 5 » Сергій Задорожний: «Позитивні зміни відчули у другому колі»
20:34
Сергій Задорожний: «Позитивні зміни відчули у другому колі»
На майданчику цей гравець «Енергії» швидкий, ударний, позиційно грамотний. У вирішальний момент може взяти ініціативу на себе і провести голи-красені. Яскравий приклад – поєдинок у Львові проти «Урагану», коли «енергетики» перемогли з рахунком 4:1. Мова йде про Сергія Задорожного, який у цьому матчі відзначився дублем. В останньому поєдинку в Івано-Франківську, де львів’яни добилися для себе бажаної нічиєї (1:1), Сергій зазнав мікротравми. Зі спогадів про цей поєдинок розпочалася наша розмова.

-Сергію, «Енергія» в Івано-Франківську добилася бажаної нічиєї. Наскільки цей результат приблизив команду до завоювання бронзових медалей?
-Бронза у нас ще не в кишені. Про це можна буде говорити після наступного туру, якщо ми вдало зіграємо проти «Єнакієвця», а «Локомотив» обіграє «Ураган».

-У цьому матчі ти зазнав мікротравми, однак тренуєшся у загальній групі. Можна зробити висновок, що до гри з «Єнакієвцем» будеш готовий…
-Так. Я тренуюся, однак травма дає про себе знати. Словом, на усі сто відсотків тренуватися не можу. Утім, думаю, за кілька днів відновлюся уже повністю.

-Якщо «Енергія» у цьому сезоні стане володарем бронзових медалей, наскільки цей результат можна буде вважати успішним?
-Вище за нас «Тайм» і «Шахтар». Львівська команда пройшла сезон рівно за винятком матчів наприкінці чемпіонату. Тут уже вплинула кінцівка чемпіонату. «Тайм» - явний лідер у цьому сезоні. «Шахтар» завдяки стабільному першому колу тримається на другому місці. Виходить так, що ми знаходимося на своєму місці. На четверте місце ми не заслуговуємо. Ще на початку чемпіонату багато чув розмов про те, що за перше місце змагатимуться «Тайм» та «Шахтар», а за третє-четверте «Енергія» та «Ураган». Усе так і вийшло. Могла би бути інтрига, якби ми в Донецьку обіграли «Шахтар». Вважаю, що третє місце буде для нас успіхом, адже команда у нас нова. Як на мене, це фантастика за рік створити команду і вимагати від неї максимального результату. Якби ми боролися за перше-друге місце, це було б сенсацією.

-Що потрібно зробити, аби наступного сезону ви змогли боротися за чемпіонство?
-Оновлювати заново склад тільки завадить. Кістяк команди потрібно зберегти. Та й підсилитися потрібно. Тобто не розламати те, що є, й добрати кількох нових людей.

-Сергію, у цьому сезоні «Енергія» фактично з нуля будувала нову команду. Коли ви вже нарешті зрозуміли, що ви дійсно «єдиний колектив»?
-У першому колі ми пройшли дистанцію не рівно. Коли деякі наші гравці поїхали виступати за збірну, а ми у Трускавець - на збори, тоді я відчув щось нове. В команді були ті ж самі гравці, однак ми стали грати якось по-іншому. Стали витриваліші фізично, перестали один на одного ображатися. Всі прийшли з різних команд і в усіх були різні амбіції, різні погляди. Утім, ми зібралися і почали грати за «Енергію». Це був ключовий момент.

-Після цього були гучні перемоги над «Єнакієвцем» та «Таймом»…
-Якщо брати фізичний стан після гри з «Таймом» та «Єнакієвцем», то є різниця. Під час гри з «Таймом» ти витрачаєш багато сил. Інколи граєш через «не можу». У такій грі гольові моменти ти вимучуєш, а «Тайм» грає із запасом сил. Вони правильно їх розраховують. Коли ми обіграли «Єнакієвець» з рахунком 9:2, то після цього матчу я б зіграв би ще один, тобто третій і четвертий тайм.

-В «Енергії» ти перший рік. Не відчуваєш якогось дискомфорту?
-Ні, усе мене влаштовує. Контракт у мене ще на рік. А бажання грати у мене є. Головне, аби травми мені не дошкуляли. Порох у порохівницях ще є (сміється…). Для мене завжди були стимулом такі гравці як Косенко, Москвичов, які на високому рівні грали доволі довго.

-З містом встиг уже познайомитися?
-Якщо маєш нормальні умови до життя, адаптовуєшся швидко. Місто подобається. Чимось воно схоже на Прагу чи Будапешт. На вихідних їздимо з сім’єю в місто на прогулянку, відвідуємо музеї, насолоджуємося архітектурою центральної частини. Від цього я отримую задоволення.

Розмовляв Богдан Пастернак

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/News.aspx?newsId=1488
Просмотров: 677 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz