Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Декабрь » 25 » Сергій Задорожний: “Ніхто не хоче віддавати своє місце”
11:41
Сергій Задорожний: “Ніхто не хоче віддавати своє місце”
У виїзному кубковому матчі проти харківського «Локомотива» львівська «Енергія» завдала першої поразки у сезоні харків’янам. Напередодні матчу-відповіді у Львові наш кореспондент поспілкувався із гравцем «Енергії» Сергієм Задорожним про перспективи на матч-відповідь, а також про чутки, які ходять навколо об’єднання двох львівських команд.

-В кубковому матчі проти "Локомотива” ви вигравали 4:0, потім все-таки тричі пропустили. Чого не вистачило, щоб втримати більш сприятливий рахунок?
-В підсвідомості у нас був рахунок після першого тайму, тому на другий тайм вийшли із думками, що вже виграли. Загалом вийшли два різні тайми. У першому таймі ми грали від оборони і забивали на контратаках. А у другій половині матчу в душі десь розуміли, що вже виграли цю гру, а так не можна грати.

-Що сказав після цього матчу Микола Сич?
-Сказав, що якщо б до гри хтось йому сказав, що буде такий рахунок, то він не повірив би. В Харкові дуже важко грати. Тим паче ми вели у першому таймі 4:0, а в Харкові "Локомотив” цього сезону ще від жодної команди не пропускав стільки за перший тайм. Микола Анатолійович нас похвалив, сказавши, що результат позитивний, але не слід забувати про матч-відповідь 29 грудня у Львові. На матч-відповідь у Львові ми будемо теж виходити сконцентрованами та налаштованими лише на перемогу. Всі хлопці розуміють, що рахунок першого матчу є дуже слизьким. Тому ми будемо грати лише на перемогу. Забитий на виїзд м’яч – це, звичайно, плюсик, але він дуже маленький. Тому ми не будемо розслаблюватися.

-Забігаючи вперед, при умові, що "Енергія” пройде "Локомотив” з ким би не хотілося зустрітися в ½ фіналу?
-Наперед забігати не будемо. Треба передусім пройти "Локомотив”. Для мене зараз важлива гра у середу проти команди із Рівного, а далі будемо налаштовуватися на кубкову гру проти "Локомотива”.

-А чого не вистачає у грі проти "Шахтаря”?
-Реалізації моментів. Ми створюємо моменти, але реалізація у нас кульгає. Ви розумієте, що при рівній грі можна забити один гол і перемогти.

-Ти родом з Донбасу. Можливо, маєш якийсь рецепт успіху, з яким можеш поділитися із хлопцями по "Енергія”, яке перемагати "Шахтар”?
-Звичайно, що хочеться перемагати всі команди, не тільки "Шахтар”. Я – максималіст. Кожен футболіст налаштовується на перемогу. М’яч круглий, ворота квадратні, тому треба виходити на всі ігри сконцентрованими.

-Ходять слухи, що в «Енергію» після Нового року можуть перейти деякі гравці із «Тайму» разом із тренером Станіславом Гончаренком…
-Поки що це лише слухи. Давайте дочекаємось офіційного рішення. Слухи ходять, а як кажуть, диму без вогню не буває.

-Відомо, що Станіслав Гончаренко завжди, коли приходить в якусь команд,у приводить із собою тих гравців, яких він бачить під свої тактико-технічні схеми. Чи не боїшся ти та теперішні твої партнери по «Енергії», що не всім знайдеться місце в складі «Енергії» зразка Станіслава Гончаренка?
-Звісно, це добре, коли у гравця є так би мовити «свій» тренер, який бере гравця, з яким раніше працював в одній команді в іншу. Ми всі розуміємо, що коли прийде новий тренер і нові гравці, то буде ще більша конкуренція за місце у складі команди. Тому ніхто не хоче віддавати своє місце. Кожен намагається працювати на максимумі та демонструвати свої найкращі якості. У підсвідомості всі розуміють, що прийдуть люди на їхні місця, але всі будуть старатися доводити своє місце у складі «Енергії». Всі доводитимуть те, що вони гідні захищати кольори «Енергії». Так буває практично завжди, коли приходить новий тренер і приводить з собою гравців, яких раніше знав. У мене такого тренера немає. Будемо тренуватися. А хто буди сильнішим, той і буде грати.

-Насамкінець, як зустрічатимеш різдвяно-новірічні свята?
-29 грудня ми граємо у Львові проти «Локомотива». Тому мені немає сенсу на два дні їхати додому. Поспілкувавшись з сім’єю, вирішив Новий рік та Різдво зустрічати у Львові.

Мстислав Коцький-Бобяк, газета "Ратуша"

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/News.aspx?newsId=1764
Просмотров: 574 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz