Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Декабрь » 16 » Сергій Тригубець повертається в «Енергію»
00:20
Сергій Тригубець повертається в «Енергію»
Після тривалої перерви львівська «Енергія» знову нагадує про себе на трансферному ринку. Сьогодні до лав «зелено-білих» повернувся Сергій Тригубець, який на початку сезону виступав у львівському «Таймі». Сергій гратиме в «Енергії» на правах оренди до кінця сезону.

Вболівальникам львівської «Енергії» ім’я Сергія Тригубця представляти особливо, мабуть, не варто. Наприкінці минулого сезону, коли «енергетики» не вирішували жодних турнірних завдань у чемпіонаті, саме Сергій Тригубець став диригентом атак «зелено-білих». Нагадаємо, тоді послаблена «зелено-біла» команда ніяк не могла здобути першу перемогу у вищій лізі. Утім, це сталося у Рівному. Найбільше до цього долучився саме Сергій. Його 5 голів у ворота місцевого «МФК» (рахунок 9:7 на користь молодих «енергетиків») допомогли нашій команді святкувати першу перемогу після серйозних кадрових змін у команді. Утім, сезон завершився і Сергій повернувся в «Тайм» пробувати свої сили серед новоспечених чемпіонів України. На жаль, чи, можливо, на щастя, Сергій у «Таймі» не заграв і вкотре у своїй кар’єрі повернувся до «Енергії».


-У минулому сезоні Сергій на нас справив непогане враження, - коментує трансфер президент «Енергії» Олександр Стефанків. – Утім, у нього був чинний контракт із «Таймом». Він виявив бажання після завершення сезону спробувати свої сили у цій команді. Утім, тепер усе змінилося і Сергій буде в нас в оренді до кінця сезону, після чого стане вільним агентом. З командою Сергій уже тренувається, однак зможе вийти на майданчик у «зелено-білій» футболці лише у січні, коли розпочнеться трансферний період.

-Олександре Миколайовичу, наскільки, на Вашу думку, Сергій допоможе команді виконати поставлені завдання на сезон?
-Ми для цього Тригубця і беремо, аби він підсилив нашу команду. За «Енергію» він забив чимало голів, а забивного форварда нам потрібно. Ми створюємо багато гольових моментів, а забиваємо не стільки, скільки б хотілося. Словом, нам потрібна людина-гол, скажімо, як Валентин Цвєлих в «Урагані» (Сміється...).

-Є у Вас побоювання, що Сергій не зможе заграти в «Енергії»?
Все-таки конкуренція в «Енергії» за місце в основі є високою.

-Від конкуренції ще ніхто не програвав. Ніхто ж не застрахований від травм, дискваліфікацій. А Сергію адаптації в команді не потрібно. В міні-футболі він не перший рік і усе добре знає. Думаю, він нам допоможе.

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/Pages/News.aspx?newsId=1240
Просмотров: 753 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz