Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Декабрь » 25 » Сергій Піддубний: "В мене ще всі перемоги попереду!
11:44
Сергій Піддубний: "В мене ще всі перемоги попереду!
Спочатку не йшло, а потім - прорвало
-Свого часу ти багато матчів провів у складі "Енергії”. На гру проти колишньої команди налаштовувався по-особливому?

-Та ні. На кожну гру ми налаштовуємося однаково. Не можна сказати, що спеціально налаштовуємося на "Енергію”, "Тайм”, чи, скажімо, "Ураган”. Все залежить від того, як йде гра. У попередніх матчах ми попри те, що створювали моменти не могли забити гол. У сьогодні нам теж спочатку десь не йшо, а потім прорвало. Один гол, другий, третій, четвертий… Гол – це піднесення. Забиваєш гол легше стає грати. Та ще й воротар виручав. В тих попередніх іграх десь, можливо, воротар не виручив, коли треба було. Не скажу, що у нас був спад, просто якась доля везіння була не нашому боці.

 

-На скільки пенальті вплинуло на результат матчу?

-Якщо судді призначили, то значить вони бачили, що пенальті було. Хоча, вважаю тут є певне трактування у кожного. Якщо м’яч потрапляє в руку, то це не є порушенням, а якщо гравець навмисно грає рукою тоді – це пенальті. Тому момент із призначенням цього пенальті у наші ворота є спірним.

 

-Завдання потрапляння «Кардиналу» у плей-оф, не дивлячись на серію із кількох поспіль поразок залишається?

-Наш президент поставив перед нами чітке завдання потрапити в плей-оф і далі пройти у Кубку України. В Кубку ми потрапили в Фінал чотирьох, тобто завдання мінімум виконали. Хоча будемо старатися пройти ще далі. До плей-офу ми підійдемо зовсім в іншому стані. Зараз у нас команда перебуває на початку становлення, ми притираємося ще одне до одного. Півроку, як нова команда, нові гравці, на все потрібен час. Ми над цим працюємо, у нас хороший колектив, молоді хлопці. Можливо, десь не вистачає досвіду, але сподіваюся, що все з часом прийде.

 

Без різниці хто випаде

 

-«Енергія» після першого Кубкового матчу проти «Локомотива» у Харкові має хороші шанси на вихід у Фінал чотирьох…

-Хай вони спочатку зіграють матч-відповідь у Львові, пройдуть «Локомотив», а тоді ми будемо говорити про можливу зустріч нашої команди проти «Енергії» у півфіналі. Поки що я не думаю, що «Енергія» вже пройшла. «Локомотив» – хороша команда. Я вважаю, що перед матчем-відповіддю у Львові шанси у кубковому протистоянні в обох команд 50 на 50. Що стосується нас, то ми собі не шукаємо суперника в ½ фіналу. Нам без різниці хто нам випаде, чи "Ураган”, чи "Шахтар”, якщо пройде, звісно, "Атлант”, чи "Локомотив”, чи "Енергія”. Нам й так поталанило, що ми без гри пройшли львівський "Тайм” і потрапили в півфінал. На яке місце заслуговуємо, таке повинні в Кубку України зайняти.

 

-На початку чемпіонату багато команд недооцінювали "Кардинал”, але потім, коли ви почали здобувати перемогу за перемогою настрій на "Кардинал” змінився. Решта команд зрозуміли, що ви справді потужна команда. Ти погоджуєшся із цим?

-Спочатку, можливо, саме ім’я "Кардинал” дивлячись на попередні сезони виступів у чемпіонаті решту клубів дещо недооцінювали. Однак, ви подивіться на теперішній склад "Кардиналу”: Піддубний, Паршиков, Чеботарьов, Дєнюжкін – це не останні гравці. Ці гравці у складах інших команд повигравали і чемпіонат, і Кубок України, тобто дещо бачили у футзалі. Також у нас є декілька перспективних молодих гравців, які стараються. Наприклад, Михайла Волянюка викликають до збірної України. Спочатку, коли тільки розпочався чемпіонат, більшість команд проти нас грали активно, починали нас пресингувати, думали, що таким чином нас "задушать”. А вже потім, коли ми почали йти на першому місці у грі проти нас змінили тактику – почали грати від оборони. А оборону важче "відкрити”. Можливо, тому й такий невдалий результат в останніх іграх.

 

-Попереду Новий рік. Як і де будеш його зустрічати?

-Новий рік зустріну в сімейному колі разом із дружиною та сином. Тим паче зараз нікуди не їздимо, бо моя дружина вагітна, ми чекаємо поповнення з дня на день.

Львів – рідно місто.

 

-А де раніше зустрічав Новий рік?

-Раніше Новий рік святкував у Львові. Дуже приємно було зустрічати Новий рік у Львові. Для мене Львів – це рідне місто. В мене й син тут народився і дружині моїй дуже подабається Львів і мені теж. Мені було приємно грати колись в "Енергії”. "Енергія” для мене – рідна команда, щоб там хто не казав. Вона для мене на першому місці. Хоча я зараз граю за "Кардинал” і хочу принести максимум користі "Кардиналу”, але, як не крути "Енергія” для мене – рідна. В моєму серці вона залишеться назавжди.

 

 

-А чи не хотів би переїхати жити до Львова. Можливо, змінити Рівне на Львів?

-Я ж мав можливість зараз переїхати в "Енергію”. Але тому, що мене протягом останнього року переслідували травми, не вийшло. Зараз поки що все це стабіліється, а тоді я думав, що вже все – завершу кар’єру гравця. Однак потрішки, потрішки, завдяки тому, що перейшов в "Кардинал”, що президент "Кардиналу” Валявка до мене віднісся гарно я відновився і зараз граю. Скажу навіть більше, не просто граю, а й забиваю голи.

 

-Скільки зможеш витримати у такому шаленому ритмі міні-футболу та тішити своїми забитими голами вболівальників всієї України?

-Зараз я тільки починаю відновлюватися від попередніх травм та хворіб, які переслідували мене протягом останнього року. Починаю набирати свою форму. В мене ще всі перемоги та всі голи попереду. Тому якщо все так піде, то буду грати ще мінімум п’ять років.

 

-За чутками "Тайм” повинен після Нового року об’єднатися з "Енергією” в одну команду. Як ти вважаєш це піде на користь "Енергії”?

-У будь-якому випадку таке об’єднання піде на користь. Повертаються ті ж самі гравці, які колись грали за "Енергію”: Якунін, Лєгчанов, Павленко Макаєв – це супер-гравці, еліта нашого футзалу. Мені, щоправда, не відомо чи Овсянніков та Кондратюк теж повернуться в "Енергію”. Однак вважаю, що після цього "Енергія” стане базовою командою збірної України, це буде команда-лідер.

 

-Подейкують, що головним тренером "Енергії” у такому випадку стане екс-тренер "Тайму” Станіслав Гончаренко, а Микола Сич (теперішній керманич "енергетиків”) може стати його помічником. Такі тренерські рокіровки в ході сезону минуть безболісно для "Енергії”?

-Не буду загадувати наперед. Але, якщо так і станеться, як на мене це трішки буде несправедливо по відношенню до Миколи Анатолійовича Сича. В чемпіонаті команда йде більш-менш стабільно, у Кубку України "енергетики” у Харкові завдали поразки "Локомотиву”, а це велика заслуга Миколи Сича. Тому вважаю, що керівництво повинно дати йому шанс допрацювати до завершення сезону. Однак, якщо приймуть рішення інше, значить їм видніше, як буде краще для команди. Хоча, як на мене Станіслав Гончаренко

– це найкращий тренер з футзалу в Україні. Він вміє півдести команду, фізично гарно підготувати. Тому це може бути й плюсом для "Енергії”.

 

Мстислав Коцький-Бобяк, "Спортивка", http://www.energia.lviv.ua/
Просмотров: 619 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz