Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Август » 1 » Сергій Піддубний: «Тренуємося за бразильською системою»
00:53
Сергій Піддубний: «Тренуємося за бразильською системою»

Нещодавно 34-річного гравця «Кардиналу-Рівне» Сергія Піддубного, який минулого сезону виконував функції граючого-тренера, допомагаючи головному тренеру Юрію Баховському було призначено на посаду головного тренера «Кардинала-Рівне». Також президент клубу Володимир Валявка на представленні головного тренера та новачків команди заявив про завдання на цей сезон – здобуття Кубка України та одного з комплектів нагород. «СПОРТИВКА» поспілкувалася з «новоспечним» головним тренером «Кардинала-Рівне» та розпитала про хід підготовки до нового сезону, новачків та враження від перебування на посаді головного тренера Сергія Піддубного. 

-Я вже минулого року брав участь у тренерському процесі. А цього року нашого колишнього тренера Юрія Баховського немає, то треба мені б виконувати функції головного тренера. Також мені допомагає у цій роботі Паршиков. Тобто ми удвох будемо вести тренерський процес  команди. 

-Які нові схеми та підсилення якими гравцями плануєте зробити на посту головного тренера «Кардиналу-Рівне»?

-На даний момент ми підсилилися Андрієм Федюком та Олександром Бондарем з львівської «Енергії-Тайму», однак попри це підсилення від нас пішов Сергій Тригубець. Тобто один місцевий гравець пішов, а інший місцевий прийшов. Олександр Бондар – досвідчений гравець, який багато чого бачив у футзалі, ставав чемпіоном України. А от замість Чеботарьова прийшов Федюк. Окрім цих гравців,, яких я назвав ми ще взяли в команду декілька молодих гравців, які минуло річ грали за «Шанс-Авто» у першій лізі. Вони там були в оренді, а зараз ми їх взяли в першу команду і будемо намагатися щось з ними виграти. 

-Яке завдання перед командою?

-Наш президент Володимир Валявка ставить завдання здобути медалі чемпіонату України та перемогти у Кубку України. Але це футбол, тут вже як піде. Будемо прагнути виконати завдання, яке поставив перед нами президент. 

-Створення Еккстраліги покращить стан справ у футзалі України?

-Звичайно, що повинно все змінитися у кращу сторону. Адже так, як було минулого і позаминулого років в ніякі ворота не лізло. Були великі паузи у чемпіонаті не зрозуміло з чим пов’язані. Наприклад, коли збірна України грає товариські матчі з Азербайджаном, чи Литвою, а чемпіонат України у цей час стоїть. Сподіваюся, що все з новим форматом чемпіонату зміниться у кращий бік і буде створено для команд такий формат, щоб ігри відбувалися регулярно. Тобто за принципом недільного циклу, без великих пауз. А раніше, здається, було все створено не під команди, а під щось інше. 

-Такий щільний графік чемпіонату України враховуючи ще й Кубкові ігри команди зможуть витримати?

-Звичайно що зможуть. Гадаю, що часу для відновлення буде достатньо. Це якраз і є цикл. Коли відіграв гру і є час для відновлення та набратися кондицій. 

-Розкажіть про підготовку до сезону?

-Як і минулого року так іцього року у тренувальних зборах ми нічого не змінюємо. Зараз йдуть фізичні навантаження втягуючі, ми заклажаємо фундамент фізичної підготовки в Рівному. Ми тренуємося на піску, на стадіоні на доріжках і в тренажерному залі. З нами також працює тьренер по спортивній гімнастиці (вправи на координацію, на гнучкість). Зараз двотижневий збір закінчується, а потім ми плануємо зіграти декілька контрольних матчів та поїхати на два турніри – один в Луцьку, а інший у Львові. 

-Тренування на піску – це новинка для команди?

-На піску йде свого роду нагрузка на ноги. Ми граємо футбол на піску. Одним словом тренуємося за бразильською системою. 

-Позиційно команда вже збалансована чи є все-таки позиції, які ще будуть підсилюватися?

-Ще, можливо, когось одного візьмемо в команду. Однак, швидше за все що вже нових гравців, в команду не будемо братии. Сподіваємося, що до нас приїде ще один гравець, наш місцевий вихованець Дацюк, який виступав у чемпіонаті Польщі за тамтешню команду. В польському клубі він був одним із основних гравців. Якщо він буде в хороших кондиціях, хорошій фізичні формі, то ми його заявимо за нашу команду. 

-А когось із екс-гравців «ТВД» не планували запросити в «Кардинал-Рівне»?

-Особисто я б взяв з цього клубу, про який ви згалдали трьох гравців. Однак, швидше за все через фінансові питання ми нікого не будемо брати. На даний момент в нас бюджет клубу обмежений.

 

ИСТОЧНИК: http://galsports.com/News.aspx?id=7877

Просмотров: 703 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz