Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Октябрь » 23 » Сергій ПІДДУБНИЙ: "НЕ ГОЛИТИМУСЬ - ПОКИ НЕ ПРОГРАЄМО"
15:24
Сергій ПІДДУБНИЙ: "НЕ ГОЛИТИМУСЬ - ПОКИ НЕ ПРОГРАЄМО"
Найближчий суперник "Урагану" у чемпіонаті України - львівський ТВД - є зручним суперником для Сергія ПІДДУБНОГО. У передматчевому інтерв'ю наразі кращий голеадор івано-франківців зізнався, що лише одного разу він програв "теведистам", виступаючи у складі "Енергії". Більше того, у кожному з тих матчів Піддубний неодмінно забивав голи землякам, відтак і цього разу він розраховує тільки на перемогу "Урагану". Хоча каже, що буде непросто...

- У шести матчах чемпіонату в активі Сергія Піддубного вже 5 забитих м'ячів. Досить непоганий показник, хоча у кожному з цих матчів ти міг би відзначитись і більше, адже мав вдосталь стовідсоткових моментів. Як гадаєш, в чому причина?
- Мабуть, не вистачає саме реалізації. Не можу сказати, що мені не вистачає майстерності саме на завершальній стадії атак. Можливо, десь на заваді стає невезіння. Хоча ще коли виступав за "Енергію", міг за перше коло забити 15-17 голів, а за друге - всього один чи два. Але це аж ніяк не означало, що я у другій половині сезону зіграв слабше. Якось мій колишній одноклубник по "Енергії" Валерій Легчанов сказав, що для мене головніше обіграти опонента, цим самим створивши момент, аніж його завершити забитим голом. Можливо, це і справді так.

- Який з п'яти голів, забитих тобою на старті цього сезону, тобі найбільше запам'ятався?
- Гадаю, усі без виключення голи потрібні. Загалом, вони всі запам'ятовуються, адже кожен забитий м'яч - це неймовірний порив позитивних емоцій. Головне, щоб у підсумку такі ж емоції були після фінального свистка, тобто, щоб кожен гол допоміг нашій команді здобути перемогу.

- Добре, тоді який з них був найважливіший?
- Мабуть, гол у ворота харківського "Локомотива". Ця гра була дуже важкою для нас, а кожен з чотирьох забитих м'ячів був нашим кроком до перемоги у цьому принциповому матчі. Власне, програючи у рахунку 1:2, мені вдалося відновити статус-кво. Можливо, саме у той момент ми переламали хід поєдинку.
Ні для кого не секрет, що розпочинав ти цей сезон традиційно поголений. А зараз, як бачимо, ти вирішив запускати бороду. Це якась традиція? Чи, можливо, певний забобон?
- Після того, як ми вдома програли "Шахтарю", наступним був матч проти "Кардиналу", де я відзначився дублем у ворота львівської команди. Тоді, як раз, був не побритий, і після матчу хтось з гравців в роздягальні порадив не голитися. Я вирішив спробувати і це, в певній мірі, справді допомогло (посміхається)…

… але ж у виїзному матчі проти "Єнакієвця" ти не забив. Вирішив надалі не голитися?
- Але ж "Ураган" не програв у цьому матчі. Виходить, що не буду голитися до того моменту, поки ми не програємо.

- До речі, що можеш сказати про саму гру в Єнакієвому. Чи закономірним вийшов нічийний результат цієї принципової гри?
- Проти "Єнакієвця" завжди важко грати на виїзді, насамперед через те, що там нестандартний ігровий зал. Однак саме цю гру ми повинні були вигравати, адже в нас було набагато більше моментів, аніж у суперника. До того ж ми контролювали хід поєдинку, перемагали. Більш того, за рахунку 1:0 нам не зарахували чистий другий гол. Гадаю, що на кінцевий підсумок вплинуло таке рішення арбітра.

- Повертаючись до теми забобонів, цікаво було би дізнатися, чи є Сергія Піддубного якійсь власні ритуали?
- Відверто кажучи, ще років десять тому у мене були певні забобони. Але зараз в мене точно такого немає. Вважаю, що такі самонавіювання на грі і результатах ніяк не відображаються.

- Найближчий суперник "Урагану" - львівський ТВД. Чого чекаєш від цього поєдинку?
- ТВД - добротна команда, з якою нам буде нелегко грати. Це частково показав фінальний поєдинок "Кубку Галичини-2009". Звісно ж, наша команда - дещо вище за класом, аніж львівська. Тим не менш, матч буде складним. Особисто для мене матчі проти ТВД складаються досить непогано - тільки одного разу я програв цій команді, виступаючи за "Енергію" - 5:6. Більше того, у кожному з тих матчів я забивав голи землякам, тож ТВД для мене можна вважати зручним суперником. Відповідно, цього разу я також розраховую тільки на перемогу "Урагану".
- У вищоліговому чемпіонаті вже за кілька турів добігає до завершення перше коло. Як можеш прокоментувати перебіг стартової частини сезону?
- Те, що у лідируючій групі знову будуть "Тайм" і "Шахтар" - це "читалося" заздалегідь, адже ці дві команди добре укомплектовані та зіграні. Однак я не вважаю, що "Ураган" сьогодні виглядає гірше тих самих львів'ян чи донеччан. Гадаю, що ми з ними ще поборемось. Водночас, для мене великою несподіванкою став досить слабкий старт харківського "Локомотива".

- Як особисті завдання Сергія Піддубного на цей чемпіонат?
- Найголовніше - виконати ті завдання, поставлені перед командою не цей сезон, а саме - завоювати один з комплектів нагород чемпіонату. Оскільки свого часу з "Енергією" я виграв у чемпіонаті України все, окрім національного Кубка, хотілося б з "Ураганом" досягнути нових вершин. Буду з усіх сил намагатися по максимуму викладатися на майданчику у кожній грі за франківський клуб.

- До речі, як тобі підтримка івано-франківської публіки?
- Це дуже позитивний фактор для нашої команди. Хотів би зауважити, що у жодного з суперників не зустрічав такої підтримки, як в Івано-Франківську. Скажімо, у Львові також збиралася досить велика глядацька аудиторія. Але те, як вболівають на домашніх матчах "Урагану", не бачив у жодному іншому місті. Тут - все на найвищому рівні. Особлива подяка усім хлопцям з нашого фан-клубу "Ура-фан"!

- Як проводиш свій вільний від міні-футболу час?
- Скажу відверто, я - сімейна людина. Тому практично увесь вільний час проводжу з родиною. Ми дуже любимо подорожувати живописними куточками чи історичними місцями України, відпочивати активно. Хоча і вихідних буває мало, все одно знаходимо час, щоб автомобілем вирушити у якусь чергову мандрівку. На прийдешню зиму дуже хотів би опанувати лижі на чудових карпатських схилах. Просто зараз у мене з'являється набагато більше можливостей для відпочинку, адже моєму синові вже чотири роки. Загалом моїй дружині та сину дуже подобається в Івано-Франківську. Вони постійно приходять підтримувати мене на домашні матчі "Урагану", за що їм велике спасибі.

Розмовляли Олег ЛАНЯК та Андрій МЕНІВ. Прес-служба НФК "Ураган".



Просмотров: 859 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz