Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Сентябрь » 16 » Сергій Гупаленко: "З "Енергією" гратимемо на перемогу"
10:54
Сергій Гупаленко: "З "Енергією" гратимемо на перемогу"

Головний тренер івано-франківського "Урагану" Сергій Гупаленко поділився вражеженнями від останнього матчу з "ЛТК", а також розповів про свої плани на наступний матч з "Енергією".

-Ви самі бачили, що гра була напружена і важка, - коментує останній матч своєї команди Сергій Гупаленко. - Суперники зараз усі рівні, абсолютно всі. Була трохи нижча за класом команда, житомирський «Контингент», але вона знялася. Тому зараз 11 команд, і всі вони однакові. Навіть «Тайм» в цьому сезоні зіграв перший матч внічию. Я думаю, так воно далі й буде, тобто виявити явного переможця у цьому чемпіонаті буде дуже важко.

Почали ми чемпіонат, самі знаєте, невдало. Дуже важко нам давалися забиті мячі. Але сьогодні, слава Богу, прорвало. Хоча, вважаю, в першому таймі мало бути на кілька мячів більше. І все на тому б закінчилося. А по грі... Ніби забили, рахунок 2:0, в принципі це вже має бути перемога. А одразу за хвилину ми пропускаємо два мячі. Такого не повинно бути, будемо розбиратися. В обороні жахливо зіграли. Але все одно перемога є перемога. Вітаю всіх вболівальників, гравців, тренерський склад, усіх, хто причетний до футзалу з першою домашньою перемогою і взагалі першою перемогою у цьому сезоні.

- Кого можете виділити зі своєї команди?
- Та не хочу я виділяти. За гарячими слідами не хочу нічого говорити. Подивимося відеозапис, і можна буде щось говорити, то краще, хто гірше зіграв. А перемога команда, тому поки що не буду нікого виділяти.

- Плани на наступний матч проти «Енергії»?
- Ми завжди граємо на перемогу. А там, як виходить, це ж футбол. Поки що ми важко входимо в сезон. Коли була остання товариська гра з «Таймом», я думав, ніби нарешті набрали обертів. А після поразки в Рівному, командний дух упав. Але думаю, після сьогоднішньої перемоги, має все піти.

- Яка ситуація з бразильцями?
- Дуже важке питання. Чекаємо. Якщо не приїдуть до 20 вересня, то поки що будемо без них. Вже два з половиною місяці вони разом з агентами нам голову морочать. Важко це дається...

ИСТОЧНИК: www.uragan.if.ua
Просмотров: 634 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz