Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Июль » 29 » Сергій ГУПАЛЕНКО: "ЩЕ ДВА БРАЗИЛЬЦІ ПРИЄДНАЮТЬСЯ ДО НАС В ПОЛЬЩІ"
10:11
Сергій ГУПАЛЕНКО: "ЩЕ ДВА БРАЗИЛЬЦІ ПРИЄДНАЮТЬСЯ ДО НАС В ПОЛЬЩІ"
"Ураган" продовжує підготовку до нового сезону. Після повернення команди з Кароліно-Бугазу, де проходив перший тренувальний збір, до суботи івано-франківці тренувалися на майдачнику Коледжу фізвиховання, а вже ввечері 30 липня взяли курс на Польщу.

У сусідній країні в "Урагану" заплановано п'ять контрольних матчів з місцевими командами, після чого 11-14 серпня чемпіони України візьмуть участь у міжнародному турнірі "Beskidy Futsal Cup 2011". Напередодні від'їзду івано-франківців на другий збір головний тренер Сергій Гупаленко відповів на кілька запитань клубної преc-служби.

- Сергію Станіславовичу, чи задоволені ви роботою ваших підопічних на першому зборі команди?
- Повністю. Зі свого боку можу сказати, що всі відпрацювали на відмінно. Я вже говорив у попередніх інтерв'ю, що чемпіонство додало гравцям ентузіазму, стимулу для тренувань. Претензій взагалі ні до кого немає.

- Однак ви працювали і готувалися суто українським складом - без легіонерів...
- Так, ми вирішили не брати легіонерів на перший збір, що проходив на піщаному узбережжі Чорного моря, оскільки їм потрібний дещо інший тренувальний процес. Бразильці тренувалися самостійно в себе на Батьківщині і, в принципі, вже мали б приїхати на 60 відсотків готові фізично.

Другий наш збір носить техніко-тактичний характер з обов'язковими спарингами. Добре, що бразильці вже поповнюють наші ряди за місяць до початку чемпіонату, тому в нас є час, щоб об'єднати команду в єдине ціле. Наразі приїхали тільки Сержао і Мукадо. У Біро Жаде та Карліньоса виникли деякі проблеми з документами, тому вони трохи пізніше приєднаються до нас уже в Польщі.


- Як охарактеризуєте чергового новачка "Урагану", адже Ви бачили Мукадо на кількох тренуваннях?
- Цього гравця я пам'ятаю по грі в алматинському "Кайраті" та грузинській "Іберії". В принципі, Мукадо - це такий футзаліст, який може грати і від оборони, і може грати "на стовпа", що не менш важливо для нас. Тому ми вирішили зупинитися саме на цьому футболісті. Бачимо, що бажання грати в команді в нього є, дуже хоче перемагати, тому сподіваємося, що він виправдає наші сподівання.

- У суботу, 30 липня, ви вирушаєте на другий збір до Польщі. Чи ставите якійсь завдання перед "Ураганом" на спаринги і "Кубок Бескидів"?
- Завдань конкретних немає. Ми хочемо попробувати усіх, спробувати поєднання різних "четвірок", різні комбінації. Звичайно, ми будемо грати на перемогу в будь-якому матчі, але для нас головне - це відпрацювання різних тактичних схем, ігрових комбінацій із суперниками високого рівня. Ми вдосконалюватимемо наші заготовки на всіх спарингах, турнірах, зборах, щоб вже в оптимальній формі на всі 100% підійти до першої офіційної зустрічі нового сезону - матчу за Суперкубок України.

Олег ЛАНЯК, Олена ЯРЕМЧУК, прес-служба НФК "Ураган".
Просмотров: 806 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz