Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2014 » Февраль » 6 » Сергій ГУПАЛЕНКО: "РАДИЙ, ЩО ВДАЛОСЯ ЗБЕРЕГТИ СКЛАД КОМАНДИ
18:43
Сергій ГУПАЛЕНКО: "РАДИЙ, ЩО ВДАЛОСЯ ЗБЕРЕГТИ СКЛАД КОМАНДИ
Наразі в регулярному чемпіонаті Екстра-ліги триває пауза, тож команди не можуть тішити своїх прихильників матчами і, звісно, перемогами. Але вже зовсім скоро, 15 лютого, футзалісти знову поринуть у звичне русло змагань.

Зокрема, після місячної перерви "ураганівці" зустрінуться у Харкові з "Локомотивом", що наразі є сусідом у турнірній таблиці. Тому клубна прес-служба вирішила поцікавитися у головного тренера "Урагану" Сергія Гупаленка, як готуються його підопічні до виїзного матчу і загалом, чим живуть "дракони" у період перерви.

- Те, що у регулярному чемпіонаті є пауза - це не дуже добре, адже вона погано відображається на команді, втрачається ігровий тонус, вибиваєшся з графіку. Втім я розумію, що перерва обумовлена чемпіонатом Європи, тож нічого тут не вдієш, - зазначив Сергій Станіславович. - Після кубкового матчу з "Кардиналом" хлопці отримали чотириденний відпочинок, тож мали час на відпочинок і відновлення. На даний момент ми працюємо в звичному режимі - минулого тижня був графік дворазових тренувань, а тепер перейшли на одноразові тренування з ранковим тренажерним залом. Тільки-но повернулися три наші збірники, з якими й розпочнемо ґрунтовну підготовку до матчу з "Локомотивом" і будемо награвати всі наші комбінації.



Головний тренер "Ураган" зауважив, що за умов паузи підтримувати гравців у нормальних фізично-функціональних кондиціях нелегко. Тож цієї п'ятниці, 7 лютого, у Львові івано-франківці зіграють товариський матч з "Енергією".

- Гратимемо без збірників, тому хочеться максимально дати шанс проявити себе молодим виконавцям: Оресту Боргуну, бразильцю Морено. Звісно, шкода, що не буде Королишина, який отримав виклик до молодіжної збірної України на товариські матчі з французами, - розповів наставник "драконів".

Щодо гри трьох "ураганівських" збірників - Євгена Валєнка, Петра Шотурми і Кирила Ципуна - на чемпіонаті Європи, що триває в Бельгії, то Сергій Гупаленко впевнений, що його підопічні викладалися по-максимуму і демонстрували всю свою майстерність. "Захищати кольори своєї держави - велика честь для кожного гравця, тож, думаю, хлопці в повній мірі відчули на собі цю відповідальність. Але оцінювати їхню гру я не можу, адже не знаю, які завдання ставив перед ними головний тренер збірної, тому мені говорити важко. Кирило Ципун вдало сказав у своєму інтерв'ю, що його робота - відбивати м'ячі. Хоча мені дуже сподобалося, з бельгійцями він стояв дуже здорово", - сказав тренер івано-франківців.



Поділився Сергій Станіславович і враженнями від змін - кадрових та фінансових, що нещодавно відбулися у клубі. "Як вам вже відомо, контракт з польським легіонером Павелом Будняком ми розірвали за обопільною згодою. Не буду кривити душею і скажу, що Будняк в минулому сезоні і в цьому - це дві різні людини. Щодо Ореста Боргуна і Тараса Королишина, то з ними ми нещодавно перепідписали контракти до кінця сезону. Вірю, що вони зможуть закріпитися в основному складі", - зауважив "ураганівський" тренер.

- Хочу сказати, що зміни, як би до них не готувався, завжди залишають відбиток. Але, виходячи із ситуації, в якій опинився клуб, я радий, що нам вдалося зберегти до кінця сезону склад команди. Усі хлопці підійшли до цього питання з розумінням, ніхто не "вішає носа", тож тренувальний процес йде повним ходом. Як на мене - це хороший знак того, що у нас міцний колектив, в якому є взаєморозуміння. Тож ми працюємо і максимально докладаємо всіх зусиль, щоб виконати поставлені завдання. Нам потрібно ще більше старатися, щоб завершити сезон на мажорній ноті, а там час покаже, - підсумував Сергій Гупаленко.

Христина ЧУЛОВСЬКА, прес-служба НФК "Ураган".
Просмотров: 453 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь
«  Февраль 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz