Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Февраль » 23 » Сергiй ГУПАЛЕНКО: "ОСТАННЯ ПОРАЗКА ЗВЕЛА НАНIВЕЦЬ НАШI ЧЕМПIОНСЬКI АМБIЦIЇ"
01:08
Сергiй ГУПАЛЕНКО: "ОСТАННЯ ПОРАЗКА ЗВЕЛА НАНIВЕЦЬ НАШI ЧЕМПIОНСЬКI АМБIЦIЇ"
Чемпiон України з футзалу iвано-франкiвський "Ураган" зазнав найнищiвнiшої поразки у сезонi. Команда у гостях поступилася з непристойним рахунком 2:6 "Єнакiєвцю". У розмовi з кореспондентом "Експресу" наставник "Урагану" Сергiй Гупаленко визнав, що його хлопцi майже позбавили себе мрiй захистити звання чемпiонiв.

- Що ж коїться з вашою командою? Якi причини такого фiаско?
- Маю претензiї до всiх нас, до колективу. Ми невдало граємо на виїздi. Iз семи гостьових поєдинкiв ми виграли лише два. П'ять програли. Чому? Бо ми допускаємо тi помилки, якi у рiдних стiнах не робимо. По сутi, ми робимо подарунки супернику на його ж майданчику. Чемпiон України не має дозволяти собi допускати таких елементарних помилок. Чомусь ми не робимо таких промахiв на рiдному майданчику.

- Про якi саме помилки ви говорите?
- Я б не сказав, що ми просто робимо неточнi паси i даруємо м'яч супернику. Насправдi ж проблема в iншому. Ми напрацьовуємо певнi тактичнi схеми. У певний момент гравець має перебувати у потрiбному мiсцi. Один iз гравцiв порушує тактичну схему, вона ламається, ми не встигаємо за опонентом. Це проблема номер один. Iнших причин не бачу. Фiзично готовi усi, кожен має велике бажання працювати, нiхто не байдикує. Можливо, одна iз причин кризи в тому, що ми починали сезон в одному складi, а тепер команда iнша. Нинi в "Ураганi" грає восьмеро виконавцiв, якi через рiзнi причини не виступали в основному складi на початку сезону.

 "Ураган" вiдстав вiд "Енергiї" аж на 11 очок, а вiд "Локомотива" - на шiсть. Певно, керiвництво клубу має великi претензiї...
- Звiсно, що претензiї великi. Перед сезоном нам поставили цiль пiдтвердити звання чемпiона. Цього завдання ми не виконуємо. 

- Штрафами вас не лякають?
- Треба конче застосовувати певнi санкцiї. Однак, я не певен, що штрафи допоможуть. Але якщо команда сьогоднi виграє в "Локомотива" (вiн на другому мiсцi), а завтра програє четвертому колективу України з рахунком 2:6, значить проблема у гравцях та в тренерi. Якщо програємо, то з великим рахунком. Так не можна. За це слiд вiдповiдати. Можливо, доведеться штрафувати пiдопiчних. Треба щось робити, адже одна розмова не допомагає. Шкода, що так сталося. Поразка "Єнакiєвцю" звела нанiвець нашi чемпiонськi амбiцiї.

- Ви вже вiдмовилися вiд боротьби за золотi медалi?
- Нi, ми просто старатимемося наздоганяти "Енергiю" та "Локомотив". Для цього у натупному турi конче потрiбно вдома переграти "Енергiю". Ну i перемога в Кубку України може нас трохи порятувати.

Олег ЗУБАРУК, газета "Експрес".
Просмотров: 415 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz