Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Август » 1 » Сергій ГУПАЛЕНКО: "ДРУЖНЯ АТМОСФЕРА НАДИХАЄ ДО РОБОТИ
00:32
Сергій ГУПАЛЕНКО: "ДРУЖНЯ АТМОСФЕРА НАДИХАЄ ДО РОБОТИ
Триває навчально-тренувальний збір команди НФК "Ураган". Вже тиждень підопічні Сергія Гупаленка посилено тренуються на узбережжі Чорного моря, а саме у південному містечку Кароліно-Бугаз. Одещина вже стала традиційним місцем збору команди після відпусток.

"Доволі складно одразу після відпочинку втягнутися в роботу, - запевняє Сергій Гупаленко, - але ніхто не жаліється, навпаки, хлопці сповнені ентузіазму та бажанням працювати".

Впродовж першого тижня навчально-тренувальних зборів футзалісти долали чималі дистанції чорноморським узбережжям, бігаючи кроси по піску, а також виконували комплекси вправ на витривалість. Вже від сьогодні "ураганівці" підсилять роботу тренуваннями в залі та, звичайно, продовжуватимуть заняття назовні.

Кваліфіковані фахівці розробили програму навчально-тренувального зборів так, щоби всі заплановані завдання виконувалися синхронно, в повному обсязі та без шкоди для організму.
ренер "Урагану" каже, що на разі жодних претензій до гравців немає. "Вселяють надію новачки, як молоді гравці Юліан Горбатий та Ігор Корсун, так і польський легіонер Павел Будняк. Відновився після травми та втягнувся в роботу і Роман Кордоба. Тобто усі гравці, без винятку, в строю та у відмінній фізичній формі" - зауважив наставник івано-франківців.

Також Сергій Гупаленко у розмові додає, що "надихає до роботи гравців та тренерів дружня атмосфера, яка нині панує в колективі команди. Адже це один із найважливіших кроків до позитивних результатів".

Олена ЯРЕМЧУК, прес-служба НФК "Ураган".

Просмотров: 584 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz