Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Июль » 11 » Сергiй ГУПАЛЕНКО: "ДО НАС ПРИЇДУТЬ ЩЕ ТРОЄ БРАЗИЛIЙСЬКИХ ЛЕГIОНЕРIВ"
11:50
Сергiй ГУПАЛЕНКО: "ДО НАС ПРИЇДУТЬ ЩЕ ТРОЄ БРАЗИЛIЙСЬКИХ ЛЕГIОНЕРIВ"
Iвано-франкiвський "Ураган" довiдався iмена суперникiв, яких треба буде подолати на шляху до найвищих вершин в Кубку УЄФА. За результатами жеребкування, що вiдбулося у швейцарському Ньйонi, наш чемпiон потрапив у групу разом iз сербським "Економацом", iзраїльським "Бен Гурiоном", а також з переможцем попереднього раунду. За право змагатися проти "Урагана" та компанiї боротимуться кiпрська "Омонiя", вiрменський "Еребунi", французький "Спортинг" та албанський клуб "Флямуртарi".

Про перспективи "Урагану" на мiжнароднiй аренi кореспондент "Експресу" поговорив з його головним тренером Сергiєм Гупаленком.

- Оцiнiть, будь ласка, суперникiв у груповому турнiрi основного раунду Кубку УЄФА...
- Усе в нормi. Кого подарував нам жереб - того треба належним чином оцiнити. Ми ж не обирали кращих чи гiрших. Вийшла така група. Це добре. Всi команди вмiють грати у футзал. Нам до снаги пройти цей етап.

- Чи погоджуєтеся з експертами, що фаворити групи - це серби й українцi?
- Я б сказав радше, що фаворити - українцi й серби. Я ще не знаю можливостей iзраїльцiв. Ну а четверта команда ще невiдома. Учасники попереднього раунду не створять проблем нам. Вони трохи слабшi. Я думаю, що стовiдсотково пройде далi "Ураган", а також сербський "Економац".


- То перед "Ураганом" стоїть завдання вийти з першого мiсця?
- Нi, головне - пройти далi. Наша мета - перемагати у кожному матчi. Якщо виграємо всi три поєдинки, то будемо першi у групi.

- Ви ставите "Ураган" на перше мiсце. Але ж торiк серби з рахунком 7:1 розтрощили чемпiона України, клуб "Тайм"...
- Як на мене, ця поразка "Тайма" була випадковою i нелогiчною. Все одно чемпiон України сильнiший за сербського лiдера. Ми не наступимо на тi самi граблi.

- Як ви ставитеся до розмов, начебто "Ураган" у Сербiї матиме розминку i набиратиметься досвiду для участi в елiтному раундi...
- Нi-нi, це неправильно. Нас чекають нелегкi випробування. Хто знає, на що здатнi iзраїльцi? Ми ж не маємо дисків з їхньою грою. А раптом вони готовi на сюрпризи? Не варто недооцiнювати суперникiв.

- Чи не вiдмiняється завдання "Урагану" потрапити у четвiрку найсильнiших команд континенту?
- Не вiдмiняється. От тiльки нiхто з наших гравцiв, окрiм бразилiйцiв, не має мiжнародного досвiду. Все одно постараємося потрапити у "Фiнал чотирьох".


- Заради єврокубкових амбiцiй "Ураган" попрощався з шiстьома гравцями. Коли буде вiдомий остаточний список виконавцiв, якi пiдсилять команду?
- Цей список майже готовий. Ми уклали угоду з Романом Кордобою, що виступав за львiвський ТВД. Також до нас прийшли два воротарi: Роман Колток з ТВД, а також з Луганська Максима Щербина. Футболки "Урагану" примiряють ще три бразилiйцi. Всi вони будуть у таборi команди 25 липня.

- Хто вам шукає гравцiв на теренах Бразилiї?
- Пiд час мiжсезоння наш легiонер Бiро Жаде став одним iз тренерiв "Урагану", хоч i далi продовжуватиме виступати за нашу команду. Йому було поставлено завдання знайти добротних хлопцiв. Вiн подивився можливостi трьох своїх землякiв i з його рекомендацiї вони потрапили в "Ураган". Навiть за вiдсутностi бразилiйцiв робота в колектвi закипiла. Перший збiр ми проводимо на пiсках поблизу Одеси.

Олег ЗУБАРУК, газета "Експрес".
Просмотров: 727 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz