Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Сентябрь » 6 » Румунський бар’єр здолали!
00:24
Румунський бар’єр здолали!
Львівська «Енергія» у другому матчі основного раунду Кубка УЄФА в чеському місті Хрудім здолала румунський «Тиргу Муреш» - 6:3.

 Початок матчу для «Енергії» був дуже невдалим. Не встигла минути і хвилина гри, як Флорін Матей вивів «Тиргу Муреш» уперед. Невдовзі «енергетики» могли відігратися - Павленко віддав пас на Овсяннікова, а після удару останнього м’яч лизнув поперечину і повернувся на майданчик. Надалі «Енергія» грала першим номером, подовгу розігрувала м’яч, а румуни діяли на контратаках. На 10-й хвилині галичани забили гол у бразильському стилі - Чепорнюк п’ятою відав на Макаєва, а той потужним ударом вгатив м’яч у сітку воріт суперника. Невдовзі Ільдар міг оформити дубль, але йому не поталанило. На 16-й хвилині Коваль вивів львів’ян уперед – 2:1. За дві хвилини до перерви румуни заробили шостий командний фол. До десятиметрової позначки підійшов Коваль. Але удар Сергія був неточним. У першому таймі голів більше не було.

Початок другої половини гри був віддзеркаленням першої. Флорин Матей уже на 12-й секунді поновив паритет. Згодом у грі виникли вимушена пауза – частина освітлення палацу спорту вимкнулася, більше десяти хвилин пішло на те, аби освітлення стабілізувалося. Згодом, уже після матчу Станіслав Гончаренко сказав, що це один із переломних моментів матчу. Адже після нього гра «енергетиків» покращилася.

На 34-й хвилині простріл Бондаря хтось із румун зупинив рукою. Сталося це у штрафному майданчику «Тиргу Муреш», а відтак суддя призначив пенальті. Румуни довго обурювалися, але рішення арбітри не змінили. Стандарт чітко реалізував Легчанов – 3:2. Відразу по тому румуни пішли в атаку із п’ятим польовим гравцем. Але залишилися ще у більшому програші. У їхні порожні ворота почергово поцілили Овсянніков, Струк та Павленко. У воротах Лисенка розписався Герман. Варто згадати, що кінцівка матчу була дуже емоційною. Гравці «Тиргу Муреш» дуже часто агресивно апелювали до суддів, причому у більшості випадків на це у них не було аргументів.

Отож, 6:3 на користь «Енергії». Для виходу в елітний раунд Кубка УЄФА залишилося зробити один крок – перемогти в п’ятницю «Леотар» із Боснії та Герцоговини.              

Кубок УЄФА. Основний раунд

«Енергія» (Львів, Україна) – «Тиргу-Муреш» (Тиргу-Муреш, Румунія) – 6:3 (2:1)

«Енергія»: Лисенко – Овсянніков, Коваль, Легчанов, Струк (22), Павленко – Чепорнюк, Бондар, Рогачов, Макаєв – Пічкуров, Кардаш

«Тиргу-Муреш»: Янку – Ігнат, Ф. Матей, Лупу, Герман – Даніел, Раду, М. Матей, Мунтян, Стойка, Алпар

Голи: Макаєв, 10, Коваль, 16, Легчанов, 34 (з  пенальті), Овсянніков, 38, Струк, 39, Павленко, 40 – Ф. Матей, 1,21, Герман, 40.

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/novyny-klubu/574-rumunskyj-barer-zdolaly.html

Просмотров: 523 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz