Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Апрель » 21 » Роман ПЕРАДЗЕ: «Я не хочу нарікати на роботу суддів»
00:10
Роман ПЕРАДЗЕ: «Я не хочу нарікати на роботу суддів»

Напрочуд драматичними виявилися чвертьфінальні поєдинки чемпіонату України з футзалу. Усі команди зіграли по два матчі із серії до трьох звитяг. В усіх чотирьох парах рахунок наразі нічийний — 1:1.

Найбільш захопливою виявилася зустріч у Харкові між місцевими клубами «Моноліт» та «Локомотив». У першій грі «залізничники» були сильнішими — 4:3. А другий матч увійшов до історії українського футзалу, адже глядачі побачили аж 30 пенальті в одному поєдинку. Основний час закінчився унічию 1:1. Доля переможця визначилася у серії післяматчевих пенальті. Фортуна усміхнулася «Моноліту».

— Чи можете пригадати поєдинки, в яких було так багато пенальті?
— Ні, у своєму житті я не бачив поєдинків із 30 пенальті, 29 з яких у післяматчевій серії. Таке бачив лише у великому футболі, а не у футзалі. І то по телевізору! В Англії футболісти ніяк не могли визначити переможця. Щось подібне ми побачили в Україні. Можете уявити, скільки здоров'я, сил та нервових клітин відібрала ця битва.

— Чи не було шкода вам свого воротаря?
— Воротарям обох команд не позаздриш. Хлопці били з усієї сили. М'яч летів зі швидкістю від 100 до 150 кілометрів за годину. Зреагувати було важко.

— Ви дали вказівку бити на силу?
— Не можу відповісти. Попереду ще два або три матчі серії з «Локомотивом». Можливо, знову доведеться бити шестиметрові. Таємниць не розкриватиму.

— Під час пробиття пенальті ви хотіли забирати підопічних із майданчика через сумнівне рішення арбітрів...
— Було таке. Гравець «Локомотива» Дмитро Іванов поцілив у поперечину, і м'яч відбився до лінії воріт. Ми впевнені, що гола не було. Однак судді зафіксували взяття воріт. Ми пригрозили тим, що передчасно полишимо майданчик. Та пізніше передумали, адже знали, що цим бойкотом справи не вирішимо. Якщо сильніші, то виграємо. Так і сталося, ми перемогли по пенальті з рахунком 14:1З.

— Ви не єдиний тренер, який закидає «Локомотиву», що цій команді симпатизують судді...
— Я не хочу нарікати на роботу суддів. Маю претензії лише в тому плані, що вони з великою насолодою показували нашим хлопцям жовті картки. А за аналогічні порушення футболісти «Локомотива» «гірчичників» не отримували.

— Спрогнозуйте, будь ласка, які команди проб'ються до півфіналу...
— Можу назвати лише один клуб, який точно буде в півфіналі. Це «Енергія-Тайм». І, бачите, у Севастополі місцевий клуб виграв один із двох поєдинків. У Львові «енергетики» доведуть справу до логічного завершення. Усі інші три поєдинки — це інтрига. Ось ТВД обмінявся перемогами з «Ураганом», а «Кардинал-Рівне» — з «Єнакієвцем». Можливо, у наступних двох матчах знову буде обмін виграшами. Тоді ж усе вирішиться у п'ятому поєдинку.
Вірю в те, що і наші хлопці пройдуть «Локомотив». Гра все одно відбудеться в Харкові, але вже на майданчику наших суперників. Наші фанати нас підтримають.

Олег ЗУБАРУК, Галичина спортивна

Просмотров: 572 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz