Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Февраль » 27 » Рогачов: В 1/8 фіналу Кубка не було гучних сенсацій
22:04
Рогачов: В 1/8 фіналу Кубка не було гучних сенсацій
ітаю! Найперше про кубкову гру із «Монолітом». Ми очікували на те, що цей матч буде непростий. Ще минулого року харків’яни практично у повному складі грали у вищій лізі. Тим паче, що на нас чекало кубкове протистояння, яке складається тільки з однієї гри. Тому потрібно було налаштуватися і вирішити свої завдання. Але так сталося, що ми на початку матчу пропустили гол. Потім зуміли зібратися, додати і забити свої голи. Результат матчу вважаю закономірним.

Взагалі, в 1/8 фіналу Кубка України не було гучних сенсацій. Несподіванкою хіба можна назвати виліт «Спортлідера+». А так, було два дуже цікавих протистояння – «Кардинал» із «Локомотивом» та  «Єнакієвець» із «Ураганом». У цих парах зустрічалися команди із вищої ліги, цікаві ігри були, напруженні. Ось «Локомотиву» для перемоги треба було пробивати пенальті. В інших парах були явні фаворити, які на майданчику підтвердили свій статус. Можливо, сенсації на нас очікують в наступних раундах Кубка.

У вісімку потрапили команди різного рівня. Багато чого залежить від жеребкування. А воно у нас сліпе. Якщо у чвертьфіналі знову зустрічатимуться команди з Екстра-ліги, претенденти на перемогу в турнірі, вважаю це не зовсім правильним. Мені здається, що найсильніші команди повинні зустрічатися у вирішальних матчах, а не вибивати одна одну на ранніх стадіях змагань. Зрозуміло, що в уболівальників чи представників команд не з Екстра-ліги може бути інша думка. Адже при сліпому жеребі у них більше шансів на те, аби дійти якомога далі в Кубку. Що ж, у кожного своя позиція.

Наступний матч «Енергія» проведе удома зі «Спортлідером+». Команда із Хмельницького у 17 іграх здобула тільки 2 очки.  Попри це, нашого найближчого суперника дуже часто хвалять за хорошу гру. Справді, ця команда заслуговує на похвалу. Не можу сказати, що «Спортлідер» є слабкою командою. Хмельничани додають із кожною грою, усе краще грають. Мабуть, на них тисне те, що довгий час не можуть здобути перемогу. У матчі на Кубок, таке враження, вони просто недооцінили свого суперника. У протистояннях із «Ураганом» та «Єнакієвцем» «Спортлідер» міг брати три очки. Якщо коротко, наш суперник – не простий і легкої прогулянки у матчі із ним точно не буде. Головний козир «Спортлідера», вважаю, це самовіддача гравців команди. Вони завжди грають із величезним бажанням, помітно, що вони дуже хочуть здобути першу перемогу в Екстра-лізі, тому викладаються у матчах до останніх секунд.

У цьому матчі нам повинні допомогти уболівальники. Удома нам завжди легше грається, адже ви нас підбадьорюєте. Сподіваюся, що ненайкраща погода не позначиться на кількості глядачів. Львів’яни уже мали б звикнути до такого закінчення зими. А щоби не простудитися, споживайте фрукти, мед та горіхи. Особисто мені це допомагає. Бережіть себе :)     

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/blogy/764-pro-monolit-kubkovi-nespodivanky-ta-kozyr-sportlidera.html

Просмотров: 453 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz